Motorunuzu alana kadar nasıl sabrettiniz acaba? Bu konuda önerilere ihtiyacım var. Rüyalarıma girmeye başladı ...
Motorunuzu alana kadar nasıl sabrettiniz acaba? Bu konuda önerilere ihtiyacım var. Rüyalarıma girmeye başladı ...
Faturada 38lira yazıyodu ya sol grenaj diye tekrar bakıyım faturasına arkadasın başka grenaj mı kontrol edelim.
Öğlen hava açık diye çıktım giyindim yola çıktım kar yağmaya başladı baya dolaştım lastikler abartıldığı kadar kötü gelmedi bana ama 60km hızlarda felan gittim genelde iyiydi frenajları virajlarıda yüksek süratlerde ne olur bilmiyorum rodajdan sonra onuda denerim.
Suhacığım dörtlü flaşör yapımı ile ilgili yayımlamış olduğun yazı ve şemadan çok yararlandım. Benim gibi çok arkadaşda yararlanmıştır , çok teşekkürler...
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
Sevgili Alpertunga 246. sayfada 4914 cü mesajdada yazdığım gibi Türkiyede servislerin yeterliliğine inanmıyorum . Yeni çıkan bir model hakkında eğitim aldıklarını,farklılıklarının neler olduğunu öğrendiklerini zannetmiyorum. Onlarda servise gelen elalemin motorunu söke taka el yordamıyla öğrendiklerine inanıyorum.
Senin motorun sonucunu çok merak ettim. Zannedersem garanti kapsamında ; Bana sorarsan motorunu servise götür sıkıntının çözülmesi için bastır, bunlar böyledir diyorlarsa serviste başka bir (CBR 250 R) motoru çalıştırıp sesini mukayese edin sonucu bizlerle paylaşırsan çok memnun oluruz.. Hoşçakal herşey gönlünce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
vay maşallah bu karda kışta iyi çıkmışsınız.
>>>CBR250R<<<
Çok zor ! zannetmiyorum ; Birde çoğu üye avatarına hangi şehirde oturduğunu yazmıyor. yazsa en azından bu site üyesi hangi şehirde kaç tane CBR 250 r var bir fikrimiz olur.
NOT : Arkadaşlar konu açılmışken bir öneride bulunmak istiyorum. Nerede bir CBR 250 R sahibi görsek Motosiklet .net e üye olup bu Topik e girmesini önerelim İşte O zaman ha dedin mi ! aşağıdaki video da izlediğiniz kadar kalabalığa ulaşabiliriz.. Honda CBR 250 R kullanıcıları bilgi paylaşımı Topiği o zaman daha anlam kazanır.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Bir arkadaşımız söylemişti şimdi hatırlamıyorum ''yolda bir cbr250 görsem durdurup kullanıcısına sarılasım geliyor '' gibi birşey söylemişti sanırım:D
Ben motorumun kenarına bir kaç çıkartma hazırlıyorum siz söyleyince benimde aklıma çıkartmalardan birini ''cngzaltn'' şeklinde tasarlamak geldi. Böylece belki biri ile karşılaşırsak tanır yada motor park halindeyken kimin olduğu belli olur:D
@cngzaltn
nick çıkartması güzel fikir. aklıma yattı benim.
Çok tesekkür ederim dün de bizzat uğrayıp sordum son durumun ne olduğunu, aslında senin yazından önce sipariş ile getirip getirmeyeceklerini soracaktım belli ücret karşılığında getiriyorlarmış ama Şubat'ta açıldıktan sonra artık ücret talep etmezler muhtemelen en azından nakliyeyi düşünmeden rahatça alabileceğim kolay gelsin
motoron degisinin 72. sayısını bulup biraz göz atmanı tavsiye ederim.
400 mt ölçümlerinde
honda 15 sn de 123,4 km
kawasaki 15 sn de 141,6 km hıza çıkmış
ani hızlanma zaten herşey burda yatıyor. niçin insanlar 600 lükten 1000 liğe geçiyor. aralarındaki son sürat 30 km ama biri aniden yapıyor.
performans deyince 250 cc de ninja nın eline su döken olmaz. hatta bence başka forumlarda da okuduğum kadarıyla ninja 2008 yılından beri sorunsuz binilmekte bende 16 bin km bir buji dahi değiştirmedim ses di ot tu çöptü demeden.
ama cbr 250 şimdiden ses di yağdı. motor yaptırdım. yok mahkemeye veriyorum gibi konular bir yıllık motor için şimdiden çok erken şeyler bunlar. 50 bin 60 bin meselesine gelirsek bozulan parçayı değiştirdikden sonra 300 binde mobiletim var. hala kullanırım.
bence motor sorunsuz zincir bile değiştirmeden kaç km gidecek bu önemli.
ne kadar ekmek o kadar köfte gibi. bu paraya bu performans ve dayanıklılık.
zaten bu video da anlatıyor herşeyi.http://www.youtube.com/watch?v=IvCar...layer_embedded
Ses yapmayınca gidiyordu dimi bunlar
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
beyler kendimi tanıtmadım daha önce, istanbul cekmekoyde oturuyorum. gecen hafta Pazartesi umraniye d& b Honda dan aldığım cbr250 siyah ile aranıza katıldım ama gecen hafta Perşembe hazır olacağ soylenen plaka ruhsat bugun aksama kesin deniliyor! halen teslim alamadım. bugun de muhtemelen alamayacağım. acayip kar var. soz verdikleri Perşembe gün teslim etmemelerine çok sınır oluyorum. iste kafamı toplayamiyorm bı yüzden.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)