Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    nınja ıle bu kadar fark var mı ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    Bende Motorumdan bir kaç görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim

Motosikleti
    CBR250R
    casillas, şeffaf koruma nedir ?
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    motoru bu sekılde dırek suyla yıkamak zararlı degıl mı? eln. elk. aksamlara ?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanmam.Ben bi kere tazikli suyla yıkattım bi sorun olmadı.Başa türlü temizleme çok zor oluyor.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motorsaykıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    casillas, şeffaf koruma nedir ?
    araçlara yapılan taş çiziklerinden felan yapılan bir kaplama karbon kaplamanın şeffafı yani
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka nasıl temizlenir ki vericen suyu vericen suyu
    Elektronik aksaamlarına su kaçmaz muafazalı hepsi dün depoyu söktüm baya güzel işçilik var içerde.
    Bu arada cbr125'deki depoda menteşe var önden kaldırıp dikiyorsun sabit duyuro depo 250'de onu yapmamışlar tamamen söküp aman lazım

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araçlara yapılan taş çiziklerinden felan yapılan bir kaplama karbon kaplamanın şeffafı yani

Başka nasıl temizlenir ki vericen suyu vericen suyu
    Elektronik aksaamlarına su kaçmaz muafazalı hepsi dün depoyu söktüm baya güzel işçilik var içerde.
    Bu arada cbr125'deki depoda menteşe var önden kaldırıp dikiyorsun sabit duyuro depo 250'de onu yapmamışlar tamamen söküp aman lazım
    Yeni kasada da yok,can sıkıcı gerçekten.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu senin vermiş olduğun video da 170 yaptıkları zaman aslında 145 yaptığının bir ispadı dır.
    http://www.youtube.com/watch?v=IvCar...layer_embedded
    ve ilk kalkış dahil beraber 6 sn sonra tozumu yut diyen bir video.
    dur bi sakin ol önce soluklan acun kardeş..

Sonra objektif olabiliceğine inandığın bi an videoyu bi daha izle... Cbr 250 nin gps ile ölçülen gerçek son sürat değeri 152 km/s.(Ninja 160)

Verilen videoda motorun son süratinin 145 olduğunu söylediği anda saniye değeri 45 bile değil. Hangi araç ulaştığı son değere 40 saniyede ulaşır?

Adamlar zorlanmadan 40 sn de görebileceği hızı vermiş. o sırada motor yaklaşık 1400 m civarı yol almış durumda.

Benim 1.6 100 beygir aracımda 197 civarı yapıyor düzde ama yaklasık 140-150 saniye basmam lazım yani 3-4 km

Ünlü Motosiklet dergileri örneğin BIKE son sürat değeri verirken Hayabusa- R1 gibi motorları yaklaşık 3km mesafede ulaştığı değeri yazarlar. Bu araçlar o mesafeyi de yine 40 sn civarında alır.

Yani sende biliyosun bunları tecruben var ama gaza gelip motoru karalıyorsun.. Ninjada aynı sürede 153 te falan kalır..

Motorun Son sürat değerleri ve Hızlanma kapasitesi senin eski motorun hava soğutmalı cbf 250 den çok ilerde.. Sen geçmişde yaşıyosun hala

Motorun uzun yol kapasitesi var üstüne yatmadan dik vaziyette 155'i kolayca görüyor. fiyat/Performans oranı Kawasakinin çok ötesinde.

Bu motordan ne istiyosun ki. Bakımları periyodik yapılınca 50-60-70 binleri hiç problemsiz görecek bu motor biraz sabret..

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    acun0 hala bu işlerle mi uğraşıyosun sen ya git motoruna bin Allasen

Eski kasa cbr125'in parça fiyatları uçuk fiyatlar diyordun gel bak bakalım cbr250'nin yan grenajı kaçpara 38 Lira

Motosikleti
    CBR250R
    Arkadaşlar, sıfır aldığım honda dan çıkan lastikleri satayım diyorum. Almak isteyen arkadaşınız varsa mesaj atabilir. sadece 100 metre yol yaptı, kamyondan garaja kadar
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    casillas00 gerçekten 35 tl mi yan grenaj ? şaka gibi ya süpermiş öyleyse ?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    acun0 hala bu işlerle mi uğraşıyosun sen ya git motoruna bin Allasen

Eski kasa cbr125'in parça fiyatları uçuk fiyatlar diyordun gel bak bakalım cbr250'nin yan grenajı kaçpara 38 Lira
    38 mi ? Gerçekten o kadarsa inanılmazında ötesi

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hondanın yedek parça fiyat kataloğu listtesi falan varmı kymco gibi? Üstün körü arattım bişey çıkmıyor

Yoksa.. Kymco da var da bunda niye yok arkadaş?

CBR 250 R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax 250 abs
    Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bana motor haziran başında lazım, fakat maaş almaya başlamadığım için yani maaş bordrom olmadığı için bankalardan kredi çekemiyorum. Babam da kredi çekemiyor (banka borçlarından dolayı). Maaş almaya ağustos sonunda başlıcam o zaman olsa kredi çekip değil 9.250TL, 15.000TL bile veririm. Kredi kartıyla alınabiliyor ama 10.000TL limitli kredi kartı ne bende ne de çevremdeki insanlarda var. Sorum şu: "Ben bu motoru haziran da nasıl alabilirim?". Senet falan yapan Honda bayi var mı? yada başka bir seçeneğim var mı??? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada ben Edirne de oturuyorum.
    Don't ride faster than your angels can fly

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Yüce,
    Sökede yağmur, kar yok biniyorsun ne güzel Kıskandım valla 1 haftadır motora binemiyorum....
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dün Alper'imizin aldığı CBR250 yi yakından tanıma fırsatımız oldu. Dıs aksam olarak, kişisel yorumlarımı aktarmak istiyorum.
    Egzoz hiç hoş değil.Motora göre büyük olmus gibime geldi. Direksiyon ile ön lastik aralığı da cok boş. Ve ayrıca Ön lastik motora göre hem büyük, hem de ön kafa ile arası cok açık. motorun önü sanki biraz yüksek gibime geldi.
    Bu arada en cok beğendiğim bölümü arka kuyruk kısmı.Arka Stop ve kuyruk bölümü ve arka peg lerin motor üzerindeki yerleri cok hoş olmus. gidiş olarak henüz test edemedik, rodajı tamamlanınca onları da yazacağım
    Yorumlarım kişiseldir...
    SAYGILAR
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    250 kullanıcıları, bazı duyumlara göre 5,500 devir civarı motordan şıkırtılar geliyormuş. kullananlar böyle birşeyle karşılaştımı? yoksa yalan habermi ?

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    durduğu yerde o motoru o kadar sıkıştırdınızda o motorun sogumasına ihtiyaç oldugunu düşünmediniz mi yazık etmeyin bence fazla sıcak motorun düşmanıdır.
    motor hiç zaten hararet yapmıor zaten tek diş hararet vardı denemeyi yaptıktansonra 2 diş oldu hararet yaptırmam motor konusunda deneyimliyim
    honda cbr 250r siyah

erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür edeirm..evet Trabzon'da servis yok..bu konu hakkında Honda'ya mail attım ve bu sabah benı aradılar konuştuk..bakımları serviste yaptırmazsam garantiden düşermiş..
    bana en yakın servis Samsun'da varmışş..Şubat ayı içerisinde de satış bayii açılacakmış Samsun'a..
    Arkadaşım merhaba, ben de haziranda Samsun'da kullanmak için motor alacaktım, hatta yarın honda bayisine uğrayıp getirtip getirmeyeceklerini soracaktım ki senin mesajını gördüm. Samsun'da satışı da doğrudan honda bayii yapacak değil mi sana verilen bilgi bu yönde miydi, gerçi yarın yine de soracağım ama birden heyecan yaptım .

Efe Şenkader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 kullanıcıları, bazı duyumlara göre 5,500 devir civarı motordan şıkırtılar geliyormuş. kullananlar böyle birşeyle karşılaştımı? yoksa yalan habermi ?
    5.500 devir ile 6000 devir arasında benimde anlam veremediğim duhaf bir ses var ne zamandır burada sizinle paylaşmakta istiyordum aslında fırsat olmadı sizlerde de varmı acaba bu ses ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler