nınja ıle bu kadar fark var mı ya
nınja ıle bu kadar fark var mı ya
Bende Motorumdan bir kaç görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim
casillas, şeffaf koruma nedir ?
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
motoru bu sekılde dırek suyla yıkamak zararlı degıl mı? eln. elk. aksamlara ?
araçlara yapılan taş çiziklerinden felan yapılan bir kaplama karbon kaplamanın şeffafı yani
Başka nasıl temizlenir ki vericen suyu vericen suyu
Elektronik aksaamlarına su kaçmaz muafazalı hepsi dün depoyu söktüm baya güzel işçilik var içerde.
Bu arada cbr125'deki depoda menteşe var önden kaldırıp dikiyorsun sabit duyuro depo 250'de onu yapmamışlar tamamen söküp aman lazım
dur bi sakin ol önce soluklan acun kardeş..
Sonra objektif olabiliceğine inandığın bi an videoyu bi daha izle... Cbr 250 nin gps ile ölçülen gerçek son sürat değeri 152 km/s.(Ninja 160)
Verilen videoda motorun son süratinin 145 olduğunu söylediği anda saniye değeri 45 bile değil. Hangi araç ulaştığı son değere 40 saniyede ulaşır?
Adamlar zorlanmadan 40 sn de görebileceği hızı vermiş. o sırada motor yaklaşık 1400 m civarı yol almış durumda.
Benim 1.6 100 beygir aracımda 197 civarı yapıyor düzde ama yaklasık 140-150 saniye basmam lazım yani 3-4 km
Ünlü Motosiklet dergileri örneğin BIKE son sürat değeri verirken Hayabusa- R1 gibi motorları yaklaşık 3km mesafede ulaştığı değeri yazarlar. Bu araçlar o mesafeyi de yine 40 sn civarında alır.
Yani sende biliyosun bunları tecruben var ama gaza gelip motoru karalıyorsun.. Ninjada aynı sürede 153 te falan kalır..
Motorun Son sürat değerleri ve Hızlanma kapasitesi senin eski motorun hava soğutmalı cbf 250 den çok ilerde.. Sen geçmişde yaşıyosun hala
Motorun uzun yol kapasitesi var üstüne yatmadan dik vaziyette 155'i kolayca görüyor. fiyat/Performans oranı Kawasakinin çok ötesinde.
Bu motordan ne istiyosun ki. Bakımları periyodik yapılınca 50-60-70 binleri hiç problemsiz görecek bu motor biraz sabret..
acun0 hala bu işlerle mi uğraşıyosun sen ya git motoruna bin Allasen
Eski kasa cbr125'in parça fiyatları uçuk fiyatlar diyordun gel bak bakalım cbr250'nin yan grenajı kaçpara 38 Lira
Arkadaşlar, sıfır aldığım honda dan çıkan lastikleri satayım diyorum. Almak isteyen arkadaşınız varsa mesaj atabilir. sadece 100 metre yol yaptı, kamyondan garaja kadar
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
casillas00 gerçekten 35 tl mi yan grenaj ? şaka gibi ya süpermiş öyleyse ?
Hondanın yedek parça fiyat kataloğu listtesi falan varmı kymco gibi? Üstün körü arattım bişey çıkmıyor
Yoksa.. Kymco da var da bunda niye yok arkadaş?
Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bana motor haziran başında lazım, fakat maaş almaya başlamadığım için yani maaş bordrom olmadığı için bankalardan kredi çekemiyorum. Babam da kredi çekemiyor (banka borçlarından dolayı). Maaş almaya ağustos sonunda başlıcam o zaman olsa kredi çekip değil 9.250TL, 15.000TL bile veririm. Kredi kartıyla alınabiliyor ama 10.000TL limitli kredi kartı ne bende ne de çevremdeki insanlarda var. Sorum şu: "Ben bu motoru haziran da nasıl alabilirim?". Senet falan yapan Honda bayi var mı? yada başka bir seçeneğim var mı??? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada ben Edirne de oturuyorum.
Don't ride faster than your angels can fly
Yüce,
Sökede yağmur, kar yok biniyorsun ne güzel Kıskandım valla 1 haftadır motora binemiyorum....
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Dün Alper'imizin aldığı CBR250 yi yakından tanıma fırsatımız oldu. Dıs aksam olarak, kişisel yorumlarımı aktarmak istiyorum.
Egzoz hiç hoş değil.Motora göre büyük olmus gibime geldi. Direksiyon ile ön lastik aralığı da cok boş. Ve ayrıca Ön lastik motora göre hem büyük, hem de ön kafa ile arası cok açık. motorun önü sanki biraz yüksek gibime geldi.
Bu arada en cok beğendiğim bölümü arka kuyruk kısmı.Arka Stop ve kuyruk bölümü ve arka peg lerin motor üzerindeki yerleri cok hoş olmus. gidiş olarak henüz test edemedik, rodajı tamamlanınca onları da yazacağım
Yorumlarım kişiseldir...
SAYGILAR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
250 kullanıcıları, bazı duyumlara göre 5,500 devir civarı motordan şıkırtılar geliyormuş. kullananlar böyle birşeyle karşılaştımı? yoksa yalan habermi ?
Arkadaşım merhaba, ben de haziranda Samsun'da kullanmak için motor alacaktım, hatta yarın honda bayisine uğrayıp getirtip getirmeyeceklerini soracaktım ki senin mesajını gördüm. Samsun'da satışı da doğrudan honda bayii yapacak değil mi sana verilen bilgi bu yönde miydi, gerçi yarın yine de soracağım ama birden heyecan yaptım .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)