Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2012, 19:36
uthec adlı üyeden alıntı
habrleşiriz ozaman..numaran var nasıl olsa bende.. benımkıde : 0537 857 55 56
inş işlerini ayarlayabilirsin..bende çok isterim iki cbr sürmek
Seninde var numaran bende. Haberleşiriz
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Reklamlar
-
23 Ocak 2012, 20:11
motokurt adlı üyeden alıntı
Ben kahramanlarda motor brandası diken bir arkadaşa 50 tl ye diktirmiştim sonradan topkase ve yan çanta da katkınca 10 tl daha verip ek yaptırdım. Çok memnunun hatta altından geçen cırtlı bir kuşakta yaptı . Yani senin brandayı getirirsen onun ön tarafını ek yaparak genişletip güzel ve ucuz kullanışlı bir şey yapar (branda komple lastikleride kapatacak şekilde olursa iyi olur) izmire ayağın düşerse brandayı getirirsin yardımcı olmaya çalışırım müsaitsem bende brandacıya gelirim değilsem yerini tarif ederim. Hoşçakal Benim Tlf 0 555 669 04 04
tesekkurler.
ızmır'e ındıgım vakıt ararım.uyarsa gorusuruz abı
-
23 Ocak 2012, 21:39
Arkadaşlar yeni kasa cbr 250 ile 125 in jant ebatları aynı olabilir mi ? bun acil öğrenmem lazım.Eğer aynı ise lastikleri 140 lık yapıcam
-
23 Ocak 2012, 22:16
Arkadaşlar az önce başıma bir olay geldi anlatayım da sizde dikkat edin bu hususa;
Biliyorsunuz Cuma günü 1000bakımını yaptırmıştım, bakım esnasında 1 kullanımlık olan ve her yağ değişiminde değişmesi gereken yaş contası değiştirilmemiş.
Bugün iş dönüşü eve gelmek üzere iken yokuş yukarı ışıklarda durdum bir baktım motordan yanık yağ kokusu geliyor ve dumanlar çıkıyor...
Olaydan 2dk önce motoru 3.viteste biraz yüksek devir kullanmıştım ilk başta o yüzden sandım..
Hemen çektim sağa indim baktım yağ damlıyor motordan, motorda sıcak olunca silindire damlayan yağ koku ve duman yapmış, tabi benim moral sıfır :(
O anda kara kara ne yapacacağımı düşündüm.
Çekicimi çağırayım ne yapayım diye düşünürken, şoktan çıktım ve servise 1km uzaklıkta olduğumu fark ettim. Üstelik yokuş aşağı motoru salsam tamda servise çıkıyor.
Bende öyle yaptım aldım boşa saldım motoru servisin önüne kadar geldim.
Hemen 4-5 usta benim motorun yanına geldi acil bakıma aldılar... Baktılar contadan yağ akıtmış, 250gr yağ gitmiş. Neyseki ucuz atlattım.
Yağı yenildiler motoru yıkadılar zinciri yağladılar, contayıda değiştirdiler Faturayı bakım yapan elemana kesip özür dileyip yolladılar.
Aklınızda olsun arkadaşlar yağ contasını her yağ değişiminde değiştirtin ihmale gelmiyor...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
23 Ocak 2012, 22:54
gecmıs olsun.
ya bu aralar cok kotu senaryolar okuyup durduk,bız amatorler bunların farkına da varmayabılırız :( umarım basımıza boyle seyler gelmez.
-
23 Ocak 2012, 23:36
Deryali geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
-
24 Ocak 2012, 00:07
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce başıma bir olay geldi anlatayım da sizde dikkat edin bu hususa;
Biliyorsunuz Cuma günü 1000bakımını yaptırmıştım, bakım esnasında 1 kullanımlık olan ve her yağ değişiminde değişmesi gereken yaş contası değiştirilmemiş.
Bugün iş dönüşü eve gelmek üzere iken yokuş yukarı ışıklarda durdum bir baktım motordan yanık yağ kokusu geliyor ve dumanlar çıkıyor...
Olaydan 2dk önce motoru 3.viteste biraz yüksek devir kullanmıştım ilk başta o yüzden sandım..
Hemen çektim sağa indim baktım yağ damlıyor motordan, motorda sıcak olunca silindire damlayan yağ koku ve duman yapmış, tabi benim moral sıfır :(
Çekicimi çağırayım ne yapayım diye düşünürken, şoktan çıktım ve servise 1km uzaklıkta olduğumu fark ettim. Üstelik yokuş aşağı motoru salsam tamda servise çıkıyor.
Hemen 4-5 usta benim motorun yanına geldi acil bakıma aldılar... Baktılar contadan yağ akıtmış, 250gr yağ gitmiş. Neyseki ucuz atlattım.
Yağı yenildiler motoru yıkadılar zinciri yağladılar, contayıda değiştirdiler Faturayı bakım yapan elemana kesip özür dileyip yolladılar.
Aklınızda olsun arkadaşlar yağ contasını her yağ değişiminde değiştirtin ihmale gelmiyor...
Çok geçmiş olsun Deryali.Bakımı güngörde mi yaptırdınız ?
-
24 Ocak 2012, 00:17
Vay arkadas ya, kimlere kaldi isimiz. Vay halimize vay.
Yahu biz nereden bilelim yas contasini falan.
Cok gecmis olsun dostum, ucuz atlatmissin gercekten.
Ya daha uzak biyerde olsaydin, ya farketmeseydin.
Kafasini kiracaksin bunlarin.
-
24 Ocak 2012, 00:23
Arkadaşlar merhaba.
İstanbulda satın almak için siyah CBR250 arıyorum. Aranızda satmak isteyen vardır belki. iyi akimalar herkese.
-
24 Ocak 2012, 00:40
Teşekkürler arkadaşlar, ALlah'tan olay olur olmaz fark ettim ve servise çok yakındım yoksa motor sizlere ömür olurdu, gerçi garanti değiştirirdi herhalde ama uğraş dur.
Bu arada;
Yağ Contası yazmak istemiştim Yağ sızdırmaması için.
-
24 Ocak 2012, 00:45
Teşekkürler arkadaşlar, ALlah'tan olay olur olmaz fark ettim ve servise çok yakındım yoksa motor sizlere ömür olurdu, gerçi garanti değiştirirdi herhalde ama uğraş dur.
Bu arada;
Yağ Contası yazmak istemiştim
Yağ sızdırmaması için.
Güngör de mi yaptırdınız bakımı ?
-
24 Ocak 2012, 00:50
Zippo Özelden yazıyorum...
-
24 Ocak 2012, 00:56
Zippo Özelden yazıyorum...
Aldım mesajı,teşekkürler.
Arkadaşlar bu arada sorum arada kaynadı.CBR 250 ile yeni kasa cbr 125 in jant ebatları aynı mı,nasıl öğrenebilirim bunu acaba ? Aynıysa 140 lastik takmayı düşünüyorum.
-
24 Ocak 2012, 01:01
walla arkadasim cok gecmis olsun servis neresi idi acaba?
-
24 Ocak 2012, 01:12
Zippo's adlı üyeden alıntı
Aldım mesajı,teşekkürler.
Arkadaşlar bu arada sorum arada kaynadı.CBR 250 ile yeni kasa cbr 125 in jant ebatları aynı mı,nasıl öğrenebilirim bunu acaba ? Aynıysa 140 lastik takmayı düşünüyorum.
Ekrem, bizim cantlar 17''
Seninki kac yaziyor kitapcikta?
Yani lastik ebadinda sondaki rakamlar jant olcusunu soyluyor.
-
24 Ocak 2012, 01:13
meshvela adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.
İstanbulda satın almak için siyah CBR250 arıyorum. Aranızda satmak isteyen vardır belki. iyi akimalar herkese.
2. el piyasası biraz yüksek....ben de çok bekledim 2. el almak için.8.000tl altına düşmesini bekledim düşmedi...o fiyatları görünce sıfır almak daha mantıklı geldi ve sıfır aldım..
-
24 Ocak 2012, 01:15
Bu arada;
Yağ Contası yazmak istemiştim
Yağ sızdırmaması için.
O kadar sürede 250 ml yağ gittiyse biraz daha sürsen yatak sarıcakmış. Uzun yol öncesi bakıma gelip yola çıkmış olabilirdin
-
24 Ocak 2012, 01:23
stepfunk adlı üyeden alıntı
Ekrem, bizim cantlar 17''
Seninki kac yaziyor kitapcikta?
Yani lastik ebadinda sondaki rakamlar jant olcusunu soyluyor.
Teşekkür ederim Can abi.130/70/17 arka lastik,Kitapçıkta yazan bu.Sizinkilerde 140/70/17.Demek oluyo ki 140 takmam için jantı değiştirmeme gerek yok.
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Arkadaşlar ben bu arada motoru 1,5 aya yakındır yatırıyorum ve martın sonu gibi çıkarıcam.Kapalı alanda üstü brandalı şekilde haftada 1 5-10 dakika marş basıyorum.Depo full e yakın.
Mart sonunda motoru çıkarırken dikkat etmem gerekenler nelerdir ? Yağını değiştireli 1.200 km oldu.Ben yine de gidip yağı değiştiricem.Soğutma suyunu filan kontrol edicem,depo ne kadar daha alırsada 10-15 tl doldurup servisin yolunu tutucam yağı değiştirmeye.İzlediğim yol doğru mu acaba ?
-
24 Ocak 2012, 02:11
arkadaşlar bende 2 günlük ayvalık gezimi tamamladım git gel 370 km yaptım
motor beni hiç yormadı çok zevk aldım yola çıkmadan 30 tl benzin dönüşte ise
15 tk benzin aldım hala bir çizgi benzin var
çıkarken zincir yağını unutmuşum yarın güzelcene yağlarım
şu sehpayı aldıktan sonrada iyicene temizleyip yağlıyacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
birde Can bey şu izmirdeki bts sehpasından sizm mi almıştınız acaba
-
24 Ocak 2012, 02:52
Zippo's adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim Can abi.130/70/17 arka lastik,Kitapçıkta yazan bu.Sizinkilerde 140/70/17.Demek oluyo ki 140 takmam için jantı değiştirmeme gerek yok.
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Arkadaşlar ben bu arada motoru 1,5 aya yakındır yatırıyorum ve martın sonu gibi çıkarıcam.Kapalı alanda üstü brandalı şekilde haftada 1 5-10 dakika marş basıyorum.Depo full e yakın.
Mart sonunda motoru çıkarırken dikkat etmem gerekenler nelerdir ? Yağını değiştireli 1.200 km oldu.Ben yine de gidip yağı değiştiricem.Soğutma suyunu filan kontrol edicem,depo ne kadar daha alırsada 10-15 tl doldurup servisin yolunu tutucam yağı değiştirmeye.İzlediğim yol doğru mu acaba ?
ekrem zaten ss motorların genelde hepsinin jantı 17 inch ama önemli olan bir başka konuda jantın genişliği esas bunu öğrenmelisin. benim 2000 yılında 49 cc ramzey mopedim vardı onun bile jantı 17 inch ti aman dikkat et kardeş takacağın lastik jantın genişliğinden çok fazla geniş ise virajlarda lastik bükülme yapar tutuşu azalır ama sanırım 140 lık lastikte sorun olmaz. bunu lastikçilere sorarak sakın güvenme çevrende tecrübeli bir motorcu varsa yada servisteki ustana güveniyorsan ona sor. lastikçi büyük ihtimal; takarız abi ya hiç bişey olmaz der
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler