3color varken gerisi yalan
Banada siyahi cok siyah tricolor da cok karışık geliyor resimdeki siyah gri tam olmuş bir yolunu bulup yaptirabilirmiyiz acaba? Resimdeki parçaları söküp adam gibi bir ustada boyatsak kaplamadan daha bir orjinal durmaz mı? İstanbulda otosanayilerde cok iyi kaporta boya ısı yapanlar var acaba motor parçalarınıza boyarlarmi? Sonradan gidip ruhsata islettinmi olay biter oldu sana orjinal
ben boyama taraftarı değilim ama güzel kaplama yapan yerlerde o parçalar sökülüp gri renk kaplatılabilir. hem orjinalliği bozulmaz hemde kaplanan parçalar çizilmeye karşıda korunmuş olur
Kaplama en mantıklısı olur heralde hem satarkende sökülüp satabilirsiniz. Jantlar gri olduğundan dolayı siyah üzerinde gri detaylar görüntüyü tamamlıyor o yüzden daha hoş duruyo bence bu rengin yurt dışında kırmızı grisi var oda çok hoş bence.Ama tr de malesef yok bende cbr250 almak istiyorum bakalım kısmet.Ama alırsam tricolor daha güzel gibi geliyor bu iki seçenek arasında.
Ne yalan soyliyim ben kaplama isine hiç isinamadim. Arkadaslarım binlerce Euro verip arabalarını kaplatti hepsi pişman Ziebart ta bile tavan kaplamasına bir dünya para ödediler 1 yıl anca gitti. Birde bana pilastik gibi geliyor ya ne bilirim iste isinamadim. Üzeri parlak vernikli bir boya daha hoş olur diye düşünüyorum. Tabi zevk meselesi sonuçta gözümüze hoş görünsün diye yaptırmak istiyoruz. Deger kaybetmesi konusuna hiç takilmiyorum sonuçta ortada kaza yok iyide bir ustalık yapılır göze hoş gelirse deger bile kazanması lazım)
Birde arkadaslar akrapovic in sitesinden baktım cbr250 İcin bir model var manifolttan başlayıp tam takım bu Türkiye'de varmi? Korlas getiriyormuş göre bilen varmidir?
Sevgili suhacığım sizler gibi genç kardeşlerime yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.... Haaa buarada Gezi etkinlik bölümünde küçük motorumla yapmış olduğum gezi fotoğraflarını İki genç tekaütten karlar altında bozdağ gezisi Kabataşlı motokurt başlığı altında yayınlıyorum fırsatın olursa bir bak yorumlarını bekliyorum herşey gönlünce olsun hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
http://www.ebay.co.uk/itm/Double-bub...#ht_1349wt_978
Şöyle bir ürün var fakat bana biraz tipsiz gibi geldi.Aynısı cbr 125 için de var ama beğenmedim açıkçası.
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
http://tyga-performance.com/site/pro...oducts_id=2109
Bu ne oluyo arkadaşlar arka çamurluk mu ?
motor alan satan karıştı gitti benim aklında
kusura bakmayaın takip edmedim artık
herkeze hayırlı olsun motorları kazası belasız kullanmanız dileklerimle
hayırlı olsun 2nıze de
ben de dun dısk-zıncır temızledım. zıncırı yagladım, 2 arkadas yardım edınce cabuk-kolay oldu :D
bugun yagmur var. hayvanıma camdan bakabıldım ancak :( yarın acısını cıkartırım
Renk ve Egsoz bence yakışmış 400 makine gibi duruyor
http://www.motosiklet.net/medya/id25...0r-mugen-mods/
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)