herkese merhaba,bu hafta ninja 250 aldım,bizim ninja 250 sayfasında hareketlilik yok oyüzden size danışiyim dedim.
şimdi ben motoru aldım ama zincir yağı ıvır zıvır hakkında pek bilgim yok,anladığım kadarıyla ilk önce zincirdeki yağı temizliyicem sonrada yağlıyıcam.ama hang, yağı ve hang, temizleme spreyini kullanacağımı bilmiyorum,ayrıca bilmem gereken başka birşey varmı bana anlatabilirmisiniz ?
würth kullanıyorum gram sıcrama yapmıyor
gaz yagı ıle temızler wurth ıle yaglarsın senden kralı olmaz
4000 bakımı 110 tl tuttu arkadaşlar
1000 bakımıyla aynı extradan işçilik aldılar
extradan zincir gerildi ama bi farkını göremedim açıkçası
bugun user's manuel'e baktım lakın servıs zamanları-zıncır yaglama zamanları cok ayrıntılı goremedım.
kac km'de bır zıncır temızlık-yaglama yapıyoruz?
kac km'de bır servıse gıdecegız?
motor 300km'de suan tam
**bu arada vıteslerı yazmıs bı arkadas.sonuna kadar debrıyaja asılınca vıtes degıstırmıyor.hafıf bırakınca cok daha rahat alıyor.cok cok az debrıyaja basarsanız da cok sert gecıyor.pratık lazım
evet yarın birgün bir arızayla karşılaşırsan, bakımı yapıldığının kanıtı olarak servis kayıtlarına bakıyorlar. bakım serviste yapılmadıysa çıkan arızada bakımın yapıldığı yerde yapılmak üzere güle güle deniyor
cleaner ıle temızledıkten sonra kac tur yaglamak yeterlı peki?
Uploaded with ImageShack.us CBR 250 R sine Topkase, Çakmaklık , Ledli Firen ve park lambaları takmak isteyen arkadaşları aydınlatacak bir kaç fotoğraf
Fotoğrafta görüldüğü gibi dişi çakmaklı prizini avatar lastiğinin altına sıkıştırarak sabitledim ve ve prizden çıkan iki kablo ucunu akünün + ve - uclarına bağladım. kamplarda yatak şişirmek için hava komresörü ,fotoğraf makinesi pillerinin ve telefonun şarzında büyük kolaylık oldu.
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
Uploaded with ImageShack.usmotokurt
Uploaded with ImageShack.usElçekler sökülerek yapılan demir elçeklerin yerine monte edilir.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usplakanın arkasındaki cıvataya sabitle. motokurt
Uploaded with ImageShack.usmotokurt[IMG=http://img859.imageshack.us/img859/5648/motortopkase017.jpg][/IMG]
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Uploaded with ImageShack.usUmarım faydalanan arkadaş olmuştur. Herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın motokurt
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
motokurt: elınıze saglık.cok guzel olmuş. ileride uzun yola cıkacak kadar tecrubem oldugumda faydalanırım
Nihayet 1000km'yw ulaştım, Yarın bakımını yaptıracağım..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Angel yolda kardeşim geliyor. Şuanda Shanghai'de
Yarın yola çıkıyor inşallah. Sabırsızlanıyorum. 8000K H4 Ampulu var, Slim Balastlı
Ben tarif ettim adamlar topladı. Ama biraz tuzlu oldu kargo yüzünden.
Karbonları satmadın dimi, alacağım aybaşında
Ben 1.000 bakımına gittiğimde birdahaki servisin 6.000'de olduğunu söyledi.
Bana çok uzun gelmişti. Ama ben riske girmeyip 3.000'de yağı değiştireyim diyorum.
Hadi hayırlı olsun ilk bakımın, Güngör'de mi yaptıracaksın?
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
Erhan Bey, güzel olmuş çok sırıtmamış bence çanta. Uzun yola çıkıyorsan böyle bir çanta muhakkak olmalı.
Ledleri siz kendinizmi yaptınız? Bağlantısını anlatırmısınız? Enerjiyi stoplardan aldınız sanırım.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)