sorma hocam ya hepsi bi sıkıntı. Böyle sehiriçi tasıma yapan kimse yokmu ya bildigin
cbr250 kullanıcıları olarak hangi kaskları kullanıyorsunuz ? kimler kaskımdan memnunum yeterli diyor ?
benim kaskım bu http://www.mototas.com.tr/urunlistel...058&g=598&o=82
şu an cbr125 olmasına rağmen yeterli gelmiyor 100 120 yi geçince rahatsız ediyor ya da rüzgarlı havalarda boynumu çok ağrıtıyor . 4 5 ay a cbr250 ye geçecem Allah izin verirse kaskımı ona göre değiştirmek istiyorum . tavsiye edenleri dinlemek isterim .
Yavuz Sultan Selim Han
http://www.ebay.com/itm/Black-Mirror...#ht_2945wt_921
Bu ürün hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar,güzel bişeye benziyo
merabalar arkadaslar.
barıs ben ızmır-foça'dan.
cuma ıtıbarıyle ben de bır cbr'cıyım artık.
gercekten ayrı bır zevk motor kullanmak.
forumu aktıf olarak takıp ederım bundan sonra.
motorumda sadece tankpad var sımdılık.
keıtı mavi jant serıdıni de sıparıs ettım.
*ılk motorum oldugu ıcın koruma takozu dusunuyorum ama kararsızım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62610360/detay
bu var mesela.tankpadım de karbon oldugu ıcın uyumlu olur hem 125lık ıcın ama grenajları aynı oldugu ıcın uyar dedı satıcı arkadasımız.
ayrıca gıdon takozu var sanırım takmam gereken.yalnız sahıbınden.de bulamadım.var mı aramızda satan ya da yardımcı olabılecek olan?
**300km'de bir temızleme-yaglama ıcın castrol cleaner ve oil aldım set olarak. bunu uygulamak ıcın ılla arka sehpa almak zorunda mıyım yoksa yan sehpa ve arkadas yardımıyla yapma ımkanım var mı?
***motorum her daim branda altında, çok hafıf kırlenıyor & yagmur-camurda cıkarmadıgım ıcın. sadece grenaj temızlıgı ıcın neler kullanayım?
tesekkurler.
motor ve benden ufak 4 kare
(arkadaki 159 da benim ;))
öncelikle tüm formdaki arkadaşlara selamlar.bu formdan edindiğim tecrübelerinizle bende geçen hafta ankaradan yeni motorum CBR 250 R tricolor aldım.gerçi hala getiremedim ama inşallah en kısa zamanda kavuşacağım motoruma.wolrath nickli arkadaşım motorunuz hayırlı olsun.kaskınız ve elbiseniz hoşuma gitti bir mahsuru yoksa markalarını ve aldığınız yerleri öğrenebilirmiyim.tabi birde en önemlisi fiyatlarışimdiden teşekkürler.
tesekkurler arkadaslar.
valla cok yenı oldugum ıcın motomax ucuz dedıler, pek de arastırma yapma fırsatım yoktu gıdıp aldım.marka fıyatlarını yazayım.Dedıgım gıbı son derece tecrubesız oldugum ıcın fıyatlar hakkında ıyı-kotu yorum yapmıyım
Motoru da aydın'dan aldım.8250'ye.aldıgımda 85km'deydı suan 270km'de
malzeme lıstesı:
agv kask 570 (normalde 329euro idi 100euro indirim vardı.)
akıto mont 340
akito pantolon 182 (%30 ındırım yapıldı)
nitro ayakkabı 140
difi eldiven 70 (%30 ındırım yapıldı)
4riders bellik 30
castrol zincir yağı+cleaner 35
begere maske 35
motorgraphics tankpad 14 (%30 ındırım yapıldı)
**bu arada daha oncekı sayfalarda konya'dakı motorun lınkını vermıssınız.o serefsız dolandırıcıymıs.ben de ehlıyetım olmadıgı ıcın gıt-gel parası gonderdım kendısıne. 300lıramızı yedı.2gun karakolda ugrastım.avukat-suc duyurusu vs ugrastık.sonuc cıkarmı bılmıyorum ama sız sız olun gormedıgınız motora para yollamayın adam baskasının tc kımlık nolarıyla bırcok kısıyı dolandırmıs daha oncede.
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
evet.
kıdemli üsteğmenim.
foça'ya asker olarak gelen olursa da her turlu yardımcı olurum
tesekkurler
akito alman malıymış.
ilgilendiğiniz için teşekkürler.tekrar hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.görüşmek üzere...
ne demek
cumlemıze. bu havalarda dıkkatlı olmak lazım. bu sabah ayazında cıkmak gafletınde bulundum. motor 5m gerı kayınca yokusta gerı donup bıraktım oglen bındım ama. ınsan o sesı-o tıtresımı ıstıyor gercekten. ne arabalar kullandım ama su canavarın hazzını hıcbırı vermedı. (clio rs - s2000 vs...)
@wolrath:
Kaskınız da neredeyse Honda CBR 250R tricolor için özel üretim gibi olmuş
Keyifli sürüşler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bunlar hoş şeyler değil ben daha teslim almadım motoru heyecanımı kat kat arttırıyorsunuz.havalar bi iyileşseydi de kavuşsaydım bende canavarıma....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)