7000 devirden sonra başlar titreşim ama dert edilecek birşy diğil
normal kullanımda hiç titreşim yok
Herkeze selam.
150 cc motordan 1200cc ye kadar kullanmadığım motor kalmadı desem pek yalan söylemiş sayılmam. 35 yıllık tecrübeme dayanarak diyorumki CBR 250 R ye tek silindirli olmasına rağmen titreşim var diyen adamın motor tecrübesi yok veya (vibrasyonun) yani titreşimin ne olduğunu bildiğine pek sanmıyorum . Veya bu motora binmeden iş olsun diye yazı yazmış olmak için titreşim var dediğine inanıyorum.Etkinlik gezi fotoğrafları bölümünde CBR250 R ile İzmir Trabzon dönüş fotoğrafları motokurt un deklanşöründen başlığı altında yayınladığım haritada ve fotoğraflardada göreceğiniz gibi İzmirden bir kalkışta tuvalet, benzin ve aparatif yemek( toplam 45 ) dakika mola haricinde hiç ara mola vermeden Yozgatta kontak kapattım. Ertesi gün yine aynı Gümüşhanede kontak kapattım. Titreşim olan motorda bu kadar yol mola vermeden yapmak mümkünmü?( helede elliüç yaşındaki adamın yapması..!) Deryali arkadaşa kesinlikle katılıyorum hoşçakalın dostça kalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Motokurt abi,
Yol performansın için gerçekten kutlarım. Bu yol boyunca kaç dakikada bir mola verdin ve ortalama hız neydi acaba ?
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
titreşim konusunu iyice açacak olursak .beverli 500 bana göre oldukça titreşimli daha çok kalkarken alt taraflardan takırtılar gelir. ama kullanıcısı asla yoktur der. bundan çok eskiden yine derya ali arkadaşımız beverli 500 için öyle güzel yorumlar yaptı ki kelimeleri öyle güzel kullandı ki ağzımın suları aktı bu motor için.
ve bende çok temiz bir beverli 500 almak için anlaştım. bir deneme sürüşü yapana kadar çok güzel duygular içindeydim. ve deneme sürüşünden sonra suratımın şekli degişti ve bana hiç uygun olmayan bir motor geldi. ve almaktan son anda kurtuldum.
kriterler farklı bazı insan çok hassastır. en titreşimsiz motor sıralı 4 silindir dir. ama bandit 600 s de 6 bin devirdeki titreme bile titremedir.
bunu şöyle ifade etmek lazım. cbf 150 den daha vibrasyonlu bir motor. yada ninja 250 den daha vibrasyonlu bir motordur. çin motorlarındaki zarıltıdan bahsetmiyorum elbette
mesala tvs apaçhe gibi demek dogru olur. yvs apaçhe deki vibrasyon hiç rahatsız edici degildir. ama vibrasyon yoktur demek yanlış olur.aynı durum cbr 250 içinde geçerlidir.
[QUOTE=stepfunk;2543684]sizin aldığınız adamda bu kitten varmı? link atabilirseniz bende almak isterim siz verdinizmi siparişi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
bide arkadaşlar şu ürünü sipariş ettim yan çantalarım zaten var ama demir yaptırmak gerekiyor. bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...rlara-r/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
http://www.cbr250.org/forums/showthr...HID-Projectors incelemek isteyen arkadaşlara
>>>CBR250R<<<
[QUOTE=suhasonisik;2544352]En son attığınız linki inceledim. Bu uygulamayı yapan arkadaş iki tane balast bağladığını söylüyor.
Bende ona bir kaç soru sordum. Şimdilik bu işi erteleyeceğim sanırım. Yanlış birşey yapmayalım.
Bahsettiğiniz çantanın tipini hiç sevmiyorum ben. Yoksa fiyatı çok uygun.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
http://www.ebay.com/itm/2011-CBR-150...sories&vxp=mtr
Bu ürün güzelde arkadaşlar,sinyallerde mi bağlanıyor ? Çünkü fotoğrafta sağ sol sarı yanıyo almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bana acil olarak
http://www.honda.com.tr/AccesoriesDe...pe=Motorsiklet
Buradaki TANK PAD gerekiyor. Aranızda kullanan varmı ? Baya hoş gözüküyor ve nereden bulabilirim acaba
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bir sticker'a bu kadar para vermek yerine vinil ile kendi kendimize kesip yapsak herhalde daha uygun fiyatlı olur gibime geliyor. Hem istediğimiz modeli çizebiliriz.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
Buradaki Honda bayilerinde bulabileceğini sanmıyorum. Hepsinde tek tip var sanırım. Bunun deseni çok güzelmiş.
Ebay'e bak istersen.
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
Sanırım onun için bir kablo vardır bağlayacağın, onu iptal edersin yanmaz
Direk stoplara bağla gitsin, ama sorarsan bağlama. Uzaktan da daha görünür olur sinyallerin.
Birde bunu almışken F1 stop lambası gibi yansa..
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)