8.000 tl yi geçmeyecek 2.el siyah cbr250 arıyorum..bilginize ;)
8.000 tl yi geçmeyecek 2.el siyah cbr250 arıyorum..bilginize ;)
Youtube: YOL AVCISI
arkadaslar yenı araba alacagım için motosikletimi satıyorum kısa bir sure sadece 4 tekerle ıdare edıcez.
1500km de
siyah 1 cm cizik yok motorumda. 14 ekim de almıstım ben.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
lastikler elimde fakat kısın ziyan olmasın diye takmadım üzerinde orjınal lastıkler var.
110 hp 2011 model citroen berlingo var onu satıp yenı jetta alıcam o kredı cekmemek ıcın satıyorum motoru. daha sonra tekrar alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
gökselcim bi ara görüştügümüzde anlatırım sana arabayı satıyorum jetta alıcam.
bugun toyata opel chavrolet volkswagen de araba baktım test surusune cıktım kararı jetta dan yana kullandık :D
motosikletimi satmama gerek kalmadı.jetta için kredi cekicez.
bana özelden msj atan arkadaslara duyrulur.
isabet olmuş .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
[QUOTE=motokurt;2538913]http://img683.imageshack.us/img683/8652/bozkurt030.jpg
Uploaded with ImageShack.ushttp://img513.imageshack.us/img513/185/motokurt003.jpg
Erhan abi merhabalar belki bircok kez soruldu sana bu sorular ama bisi sormak istiyorum su senin motordaki yan cantalardan bende de var fakat ben bir kere taktim ve cantanin altini lastige surterek yirrtim :( cantayi tamir ederim cok fazla bisi yok ama sen nasil kullaniyorsun demir yaptirmak lazim falan dediler demir yaptirdiktan sonra soft cantaya ne gerek var diye dusundum normal canta takilabilir. herneyse bana gercekten lazim canta cunku hicbirsey tasiyamiyorum.yardimci olursan cok sevinirim yan canta demiri olacaksa nerden temin edebilirim. tesekkur ederim.
çok yağmurda uzun müddet kalırsa içi nemleniyor , çanta azda olsa lastiğe değiyordu ben denir yaptırdım arka topkaseyide takmak kolay oldu ve görüntüyüde bozmadı bakıyım yandan demirin göründüğü bir fotoğraf varsa ekleyim
Uploaded with ImageShack.us Ancak bu fotoğrafı bulabildim Artçının ayaklığından , plaka vidasına monte ettim hatta top kasede ondan destek alıyor
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Merhaba arkadaslar.
Dün ihtibari ile ilk motorsikletimi almış bulunuyorum. ( CBR250r siyah ) kararımı verirken bu site bana cok yardımcı oldu. Bende ilk buraya üye olup bu konuya yazayım dedim. Umarım benide aranıza kabul edersiniz.
sevgili genç arkadaşım gerçekten yan çantasız olmuyor bende çantaları ilk aldığımda lastiğe sürttüm ama erken uyandım ve şöyle yaptım çokda memunum şerit metrenin bir ucunu artçının ayağını koyduğu deliğe tuttum arka çamurluğun içinden plaka vidasına değecek şekilde geçirip öbür taraftaki artçı ayaklığındaki deliğin ölçüsünü aldım o ölçüde bir lama demiri kesip uU şekline getirdim U nun tam ortasına ve iki ucuna delik açtım ortasındaki deliği plaka vidasına iki ucundaki delikleride ayaklıktaki deliklere pul,cıvata ,somun mote ettim bak yukarda fotoğrafta azda olsa görünüyor İnşallah yardımcı olabilmişimdir hoşçakal[QUOTE=suhasonisik;2539827]
---------- Post added at 03:01 ---------- Previous post was at 02:54 ----------
Hadi hayırlısı Tekerin daima düz bassın ; Allah kazadan beladan korusun ... Haaa bu arada hangi şehirde ikamet ettiğini isminin altına yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum hoşçakal
---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:01 ----------
Uploaded with ImageShack.us Yan çanta demiri bu fotoda daha iyi görünüyor... Demir çamurluğun içinden dolanırken plaka vidarına somunla sabitlenip diğer taraftaki ayaklıga aynı bu şekil sabitleniyor
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
[QUOTE=motokurt;2539835]sevgili genç arkadaşım gerçekten yan çantasız olmuyor bende çantaları ilk aldığımda lastiğe sürttüm ama erken uyandım ve şöyle yaptım çokda memunum şerit metrenin bir ucunu artçının ayağını koyduğu deliğe tuttum arka çamurluğun içinden plaka vidasına değecek şekilde geçirip öbür taraftaki artçı ayaklığındaki deliğin ölçüsünü aldım o ölçüde bir lama demiri kesip uU şekline getirdim U nun tam ortasına ve iki ucuna delik açtım ortasındaki deliği plaka vidasına iki ucundaki delikleride ayaklıktaki deliklere pul,cıvata ,somun mote ettim bak yukarda fotoğrafta azda olsa görünüyor İnşallah yardımcı olabilmişimdir hoşçakal[QUOTE=suhasonisik;2539827][COLOR="Silver"]
Erhan abicim eline saglik cok tesekkur ederim cok yardimci oldun. bence cok basarili bir calisma ve cokta guzel olmus. Nasipse sezonun ilk gunleri boluya gidicem malum cantasiz olmaz bu arada gercekten tebrik ederim abi gezini izledim hepsini fotograflamissin. Allah kaza bela vermesin Tekerin hep duz bassin insaallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Hayirli olsun Cengiz kardesim bende bu siteden yararlanarak ilk motorsikletimi aldim iyikide almisim soylenen hersey dogru cok kaliteli torklu ve guzel bir makine tercih ettigimizi dusunuyorum.
suhasonisik sana yardımcı olabildiğme çok memnun oldum .. .. Haaa bu arada ERKAN arkadaşımızın hitabiyatından anladığım kadarıyla yaştaşız ,yani ellibeş yaş cıvarı çok merak ettimm!
[QUOTE=suhasonisik;2539984][QUOTE=motokurt;2539835]sevgili genç arkadaşım gerçekten yan çantasız olmuyor bende çantaları ilk aldığımda lastiğe sürttüm ama erken uyandım ve şöyle yaptım çokda memunum şerit metrenin bir ucunu artçının ayağını koyduğu deliğe tuttum arka çamurluğun içinden plaka vidasına değecek şekilde geçirip öbür taraftaki artçı ayaklığındaki deliğin ölçüsünü aldım o ölçüde bir lama demiri kesip uU şekline getirdim U nun tam ortasına ve iki ucuna delik açtım ortasındaki deliği plaka vidasına iki ucundaki delikleride ayaklıktaki deliklere pul,cıvata ,somun mote ettim bak yukarda fotoğrafta azda olsa görünüyor İnşallah yardımcı olabilmişimdir hoşçakal
yolda cbr lı birini görünce durdurup sarılıp öpesim geliyo :D içim içime sığmıyor , gurbette vatandaşıyla karşılaşmış gibi hissediyorum :D
Yavuz Sultan Selim Han
Haklısın.! Wolsvagen ( Kaplumbağa) sahipleri nasıl arabalarını bi farklı seviyorsa CBR 250 R sahipleride öyle ,ben çok büyük motorlarda sürdüm, küçükte . Bu her ikisinide aratmıyor , ne yarış motoru oturuşu, ne gezi motoru oturuşu var bu yine her ikisinede hitap ediyor. Kısacası motor sevmek ve binmek ayrı CBR 250 R sevmek ve binmek ayrı bir zevk
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)