Ben 1570 km`deki motorumu 7.900`den sattim.Gayet uygun fiyata verdigimi dusunuyorum.Sahibinden.com`daki ilanlar motorun gercek degerini yansitmiyor.
Merhabalar, motoru aldıktan sonra nasıl güvende tutacağımı bilmiyorum çünkü oturduğum apartmanın bir otoparkı veya garajı bulunmuyor. Sizler nasıl koruyorsunuz?
yukarda anes motorun reklamları var hocam tıkla sitesinde bulabilirsin hertürlü kilit var
bende motoru almama 1 hafta kaladan beri aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Her ne kadar site içersinde otursamda kapalı bir alan yok, Ayrıca rüzgardan falan düşmemesi için neler yapabilirim diye gözüme uyku girmiyordu.
Sonunda Sitede üzeri kapalı ama yaları açık bir yer buldum, Çok sağlam bir kilit ilede ayrıca bağladım. Biraz düşünüp gözlem yaparsan bir çözüm bulacağına eminim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Kapalı garajı,bırakacak yeri olmayan arkadaşlar çok dikkatli olmalı bence.Bende site içinde oturuyorum fakat otoparkta yok kapalı alanda.Şansıma senelerdir yanımızda bir halısaha var sahibide motorcu bi abimiz onun motorunun yanına bırakıyorum.Yanları açık ama üstü kapalı bir alan,kapalı garaj tarzı bir depo da var fakat uğraşmak istemediğim için direk sahibinin kendi motorunun yanına bırakıyorum.Benimde ilk zamanlar hep içim gidiyodu aklım kalıyodu.Çevremizde ruh hali,kişiliği bozuk bir çok insan olduğundan çalınmasa bile ufak çaplı şeyler olabiliyo.Ben 1 haftadır kullanmıyodum motorumu,yanına gittiğinde bir baktım plaka bilinçli bir şekilde bükülmüş,aynalarla oynanmış.Ki motor brandalı ve kilitli.Çok sinirlendim haliyle.Ne kadar önlem alınırsa alınsın insanların çok olduğu yerlerde bırakmak tehlikeli.Bırakacak bir yer yoksa durum cidden kötü,motoru aldıktan sonra bi ton stres.Ben yarın 2-3 km uzaklıktaki babamın arkadaşının kapalı dükkanına koyucam motoru.Boş bir ofis ve çok güvenli.İstediğim zaman çıkaramam o ayrı.Ama zaten kış geldi,artık motoru yatırmak en iyisi.Motorum dibimde olup sinir stres olacağıma biraz uzakta olsun güvende olsun.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
O ilanını gördüğün kişiler satma niyetinde değil. Gerçekten otomobil almak niyetindeysen veya nakit lazımsa 200-300 e bakmassın.
Gidip sıfır motor alanlar en doğrusunu yapıyor
Hayırlı olsun
Demekki 5000 km dekinin değeri için 7500-7700 normalmış oda motor tutulduğu için yoksa kışın o fiyatlara motor almak yine ne kadar mantıklı tartışılır
Motorunu 8000'e satmak isteyenler yazın o fiyata gidicek zaten kışın ilana verip o fiyatta diretmek tam angarya işler
bu aralar cbr250 arıyorum alacağım..8 bin tl den aşağı siyah cbr250 bulursam satıcıyla irtibata geçiyorum...onun dışındakilere sadece bakıp geçiyorum
Youtube: YOL AVCISI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.
Yeni motor alan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, bizim motor için arka sehpa almak istiyorum.
Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Feyizoğlunda var bir tane ama bizim motora oluyor mu bilmiyorum?
Arka spool'lardan kaldırma oluyormuş, bizim motorlara spool'u nereye takacağız bilen var mı acep?
Sahibinden'de var bir kaç tane ama tam emin olamadım..
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Fiyatı uygun bir arka sehpa;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69431925/detay
Evet bunun fiyatı çok iyiymiş gerçekten.
Bunun için kaldırma topuzuda almak lazım değil mi?
Bu topuzu nereye takacağız onu anlamadım..
Şaseden kaldırma olsa daha iyi olur gibi sanki.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
bende 160lık resimleri 4 gözle beklemekteyim
160'lık fotoğraflar gelene kadar ben size benim daha 390km deki Siyah CBR'ın fotoğraflarını göndereyim burası biraz şenlensin
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
@Deryali fotoğraflar çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim.Kim ne derse desin 125te de 250dede tüm renkler ayrı güzel.
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:21 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68941871/detay
Acaba 125lere de olur mu ?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)