Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R
    Eyvallah Dersansport kardeşim. Sağ olasın. Bir tanesin Bunu tartışmak için aşağıda bir konu açtım. Aklında olsun. Belki bakarsın
    http://www.motordelisi.com/forum/mot...ml#post2045950

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Evet plaka dahil uthec. Ama D&B'yi tavsiye edebileceğimi düşünmüyorsun sanırım. Aksesuarları güngör motordan aldım. Onlar da o fiyatı verebileceğini söyledi . Hem de bir saat önce konuştuk. İstersen fiyat sorabilirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hahaha tam sitesine yazmışsın motordelisi ve sahibi bu sektörde ön planda olabilmek için herşeyi yaparlar ve herşeyide ezerler.Motorculukdan anlamazlar saçma bir klüp kurdular yönetim falan atadılar ama klübümüz höt deyince gerisini sen anlarsın
    ordaki herkez üçkağıtçıdır hiçbirşey yazdırmazlar çizdirmezler zaten konuları aç bak bir tane teknik motorculuk üzerine birşey varmı? varsa yoksa gazlama ve paralı geziler ve reklamlar.Sana üzüldüm gerçekten burası bir nebze daha iyi ama dediğim gibi gene şeffaf değil mesela motomax veya diğer sponsorlarla ilgili olumsuz birşey yaz hemen silerler.Yurtdışı sitelerede üyeyim orda sponsorlarla ilgili laf giydirebiliyorsunçünkü adamların kültürü farklı.Site yöneticisi çok saydam adam mesela olumsuz görüşü hemen sponsora söylüyor ve karşılıklı tartışılıyor olaylar çözülüyor çünkü müşterininde sponsorsunda forumunda birbirlerine ihtiyaçları var burda ise forum yöneticisinin aylık gelire ihtiyacı var müşteri önemsiz

Motosikleti
    CBR250R
    Motorcunun hakkını aramaması ile de ilgili biraz. Motorcu kendini motordelisinde veya başka bir yerde ezdirirse o zaman bunu rant haline getirenler bulunur. Bunun bir kültür konusu olmasında sonuna kadar haklısın. İnsanlar ilişkileri ahlaklı kurmalı. Biz batıyı sevmeyiz sadece çıplak olduğu için ama o bizden daha ahlaklı çıplaklık dışındaki her konuda. Biz sadece uçkurumuzla namusluyuz. O her konuda namuslu. Biz namusu donun içine sıkıştırmışız. ))

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı motorsaykıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstersen fiyat sorabilirim.
    çok sevinirim
    birde zahmet olmazsa şunu sorabilir misin..ben trabzondayım..alsak ücretsiz gönderirler mi motoru..ücretliyse ne kadar isterler nakliye ücreti..
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    CBR250R
    Güngör motor 9000 TL fiyat verdi. 180 TL da trabzona teslimat için ambar ücreti.

Motosikleti
    Güngör motor 9000 TL fiyat verdi. 180 TL da trabzona teslimat için ambar ücreti.
    çok teşekkür ederim motorsaykıl..diğer bayileri de ben arayıp sorayım bakalım ne derler.
    arkadaşın ninjayı ücretsiz göndermişti kawasaki..bunlarda ücretsiz gönderse güzel olurdu

Motosikleti
    CBR250R
    Bence güngör 8900'e iner. 180 ise zaten sabit bir ambar parası. Bir görüş;)

Motosikleti
    Bence güngör 8900'e iner. 180 ise zaten sabit bir ambar parası. Bir görüş;)
    birde ben plakasız alacagım..plaka işlemlerini trabzonda yapacağım..
    plaka masrafını cıkarırsak 8600 lere verirler heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    öğretmenim de 8200 e bırakırlar haha

Motosikleti
    Alıntı dersansport adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öğretmenim de 8200 e bırakırlar haha
    ne alaka

Motosikleti
    CBR250R
    Plakasız 8500 olur sanırım. Benim fatura 8517 olması lazım. küsüratı tam hatırlamıyorum.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Güngör motordan Plaka dahil 9200Tl'ye aldım. ( Her ne kadar daha plaka çıkmamış olsada :=) )

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

Arkadaşlar motorlarımızın temizliğini nasıl yapmalıyız ?
    Ayrıca Zincir yağlaması hakkında Önerileri bekliyorum.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    CBR250R
    Motorlarımızın temizliği ve bakımı için D&B motora gitmiyoruz )

Motosikleti
    Plakasız 8500 olur sanırım. Benim fatura 8517 olması lazım. küsüratı tam hatırlamıyorum.
    plakasız 8500 verirlerse %90 benim iş tamam

Motosikleti
    plaka hariç db motor 8800 fiyat verdi..
    anes motor plaka hariç 9250 diyor..

Motosikleti
    Honda CBR250R
    walla arkadaslar ne nedir bilmem ben ilk motorumu D&B motordan aldim CBR250R bir hafta onceden 150TL kapora verdim bir hafta on gun icinde teslim edeceklerini soylediler 10.gun teslim aldim

afatsum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Eyvallah Dersansport kardeşim. Sağ olasın. Bir tanesin Bunu tartışmak için aşağıda bir konu açtım. Aklında olsun. Belki bakarsın
    http://www.motordelisi.com/forum/mot...ml#post2045950

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Evet plaka dahil uthec. Ama D&B'yi tavsiye edebileceğimi düşünmüyorsun sanırım. Aksesuarları güngör motordan aldım. Onlar da o fiyatı verebileceğini söyledi . Hem de bir saat önce konuştuk. İstersen fiyat sorabilirim.
    konuyu birde www.sikayetvar.com adresine gönderin isterseniz daha iyi çözüme olaşırsınız ve ister istemez sizinle iletişime geçerler istanbul'da artık distribütör firma hangisi ise

Motosikleti
    CBR250R
    anes uçmuş. db'den sıkıntı yaşayabilirsin. Güngör'ü aradın mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Hele şükür biraz önce motoru teslim ettiler. Sanırım bu tür platformlardan konuyu gündeme getirmem bir şekilde kulaklarına gitmiş olmalı. Çünkü bugün teslim edemeyiz diye konuşuyorlardı. Ama şimdi kendileri arayıp teslim ettiler. Ne oldu? Biz yıprandık. Akşama kadar forum başında yazdık durduk. Sağa sola telefon trafiği yaptık. Sinir tükettik. D&B ile bir daha olmaz abicim. Ben soğudum bu adamlardan.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbon kaplama hakkında birazda bi fotografta ben koyayım o zaman

http://img221.imageshack.us/img221/9680/img0484nd.jpg
    Merhaba, karbon kaplamanın egsoz ısısı nedeniyle çıktığını söylemişti bir reklamcı. dayanıklı mıdır acaba ısıya?

afatsum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    anes uçmuş. db'den sıkıntı yaşayabilirsin. Güngör'ü aradın mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Hele şükür biraz önce motoru teslim ettiler. Sanırım bu tür platformlardan konuyu gündeme getirmem bir şekilde kulaklarına gitmiş olmalı. Çünkü bugün teslim edemeyiz diye konuşuyorlardı. Ama şimdi kendileri arayıp teslim ettiler. Ne oldu? Biz yıprandık. Akşama kadar forum başında yazdık durduk. Sağa sola telefon trafiği yaptık. Sinir tükettik. D&B ile bir daha olmaz abicim. Ben soğudum bu adamlardan.
    hayırlısı olsun kazasız belasız güle güle kullanmanızı dilerim

şunu merak ettim orjinal arka lastik ebatları ne kadar ?
    130/70/17 mi hondanın küresel sitesinde 140/70/17 yazıyor da başka bir yerde de orjinali ne kadar bulamadım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler