arkadaslar bu cantadan baskasi olmuyor bende soft yan cantalarda var olmuyorr ) soft yan cantalar icin demirler yine sart yoksa bir tarafa yuk koydugunuzya kayma yapiyor ve lastige surtuyor sele ustu canta en ideali CBR icin. D&B motorda bu canta mevcut ekim ayinda 100 tl ye almistim halen varmidir bilmiyorum bi sormak lazim.
bu arada GSR 600 icin dusunceleriniz neler )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
radyator icinde camurlu havada bindiginizde bir dis fircasi ve su ile kolayca temizleyebilirsiniz koruyucu henuz bulamadim )
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
benim sana bahsettiğim çanta tam olarak buydu,umarım işini görür,o çantayla hemen hemen aynı
http://www.motobakkal.com/?urun-2730...ELE-CANTA.html
Her asker yeşil bereli olamaz
2 Adet Soru:
1-Rodaj bitene kadar ( yada kaç km ye kadar ) kaç deviri geçmemek lazım.
2-150-60-17 arka lastik ölçüsü bizim motora uyar mı ? Uyarsa yakıtı veya başka birşeyi etkiler mi ?
Teşekkürler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bildiğim kadarıyla söyleyeyim.Rodajda motoru uzun süre zorlamamak gerekir.Ani hızlanmalardan kaçınılması gerektiği yazılıyor kitapçıkta.Mesela rodaj sürecinde devirde kırmızı bölgeye kadar gelinmemeli.En fazla 8bin o da saniyelik olmalı.Yavaşça biraz yüksek devire çıkmalı ve bir süre sonra bırakılmalı.Benim bildiklerim bu.
Orjinali 140-70-17.150 uyar
arakdaşlar bu videodaki kişilerin sesleri bana tanıdık geldi yada benzettim çok güzel hareketlerdeki oğuzhan ve ibrahimin seslerine :D sizede sorayım dedim
http://www.youtube.com/watch?v=YpnYFpQrF9Q
Herkese merhaba..
Foruma yeni üye oldum,ancak yaklaşık 3 ay gibi bir zamandır girip bu başlıklarda yazılanları okuyordum.
Motosikletimi de alınca artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm ve buradayım.
2012 model siyah cbr 250 motosikletimi D&B Honda'dan aldım,ancak henüz teslim almadım.
Ruhsatta model yılının da,trafiğe çıkış tarihinin de 2012 olmasını istedim çünkü.
Sormak istediğim bazı sorular var.
Bunlardan birincisi; motosikletin rodajı ile ilgili nelere dikkat etmeliyim?
1.000 km bakımından sonra,periyodik bakım aralığı ve masrafları ne kadardır?
Sizin farkettiğiniz kronik bir sıkıntısı var mı? (pek sanmıyorum ancak yine de sormak istedim,bu soruyu motosikletinizin size göre + ve - leri nedir? gibi de değerlendirebilirsiniz)
İlk motosikletim olacak, fazla bir tecrübem yok vitesli motosikletle.. alışma süresi geçireceğim muhakkak.bu noktada şuna dikkat et gibilerinden tavsiyeleriniz olur mu?
Son olarak da reflektörlü jant şeridi takacağım. Motosiklet siyah,mont siyah,kask siyah ve sedefli beyaz karışımı olacak. Jant şeridi için kırmızı mı beyaz mı tavsiye edersiniz?(biliyorum bu da zevkle alakalı diyeceğinizi,en azından kırmızı veya beyaz şerit uygulaması yapmış olanlar var ise foto paylaşırlarsa sevinirim)
Herkese çok teşekkür ederim, aranızda olmak çok güzel.
Şaka maka motor iyi sattı
- 4 silindir yok ses yok egzozda para etmiyo
- Boyutlar 1.80 in üstü için küçük(biraz malzemeden çalmışlar)
- Dizayn daha iyi olabilirdi
- Performansı çok iyi değil
Falan ama pazarın Bu segmentte bu fiyata motora ihtiyacı varmış demek.
SYM wolf 250 de max 8.250 tl ye giriş yapsaydı ondada topik coşardı.
Yeni alan arkadaşların motorları hayırlı olsun
Sıfır alım fiyatı ve yakıt tüketimi düşünüldüğünde tam Türkiye turu motoru Bu bağlamda en güzelini Motokurt yapıyor
Dediğiniz gibi motor iyi tuttu. Ben kullanırken çok keyif almaya başladım açıkçası. Her ne kadar rodajda olduğumdan zorlayamıyorum motoru ama yinede güzel
Yakıtı ekonomik, kesinlikle motor küçük durmuyor, çok dikkat çekiyor, kullanımı kolay ve rahat, Sıfır km fiyatı piyasadaki en uygunu.
BEnim boyum 1.74 ve motor tam bana göre.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Merhabalar, ben de önümüzdeki aylarda CBR250R almayı düşünüyorum. Kullandığım ilk motorsiklet olacak, dolayısı ile bilgim neredeyse sıfır ve başlığı okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum. Yukarıdaki soruların cevaplarını ben de bekliyorum
arkadaslar paylasmak istedim sadece belki ilgilenenler vardir )
http://www.youtube.com/watch?v=r3p5j...ayer_embedded#!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
bide arkadaslar vites gostergesine ihtiyaci olan veya almak isteyen varmi yeterli kisiye ulasirsak siparis vermeyi dusunuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=Co1y1...layer_embedded
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)