Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    130 dan sonra rüzgar adamı tokatlar ve mübarek benzini içer
    bilgi icin tesekkurler on cam takildiginda ruzgari kesiyormus diye duydum bide 100 km 4,5 lt yakiyormus 600cc lerin icinde en az yakani diyorlar kullanan varmi acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı suhasonisik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgi icin tesekkurler on cam takildiginda ruzgari kesiyormus diye duydum bide 100 km 4,5 lt yakiyormus 600cc lerin icinde en az yakani diyorlar kullanan varmi acaba?
    4 silindir naked motor alacak olsam kesinlikle gsr alırım çok begenıyorum o motoru..ön cam bir nebze kesebilir rüzgarı..ama tam anlamıyla işe yarayacagını sanmıyorum..
    100 km de 4,5 e düşmez o motor..5,5 tan aşağı düşmüyor ve senın bildiginin tam tersine 600 lükler arasında çok yakanlar arasında diye biliyorum..arkadaşım düşünüyor o motoru bu aralar araştırdık biraz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65916375/detay
    şu ilan senın mı?
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bildigim kadariyla en az yakan Kawasaki ER-6 lar.Fakat kalite,problem cikarmamazlik acisindan cok iyi oldugunu kullananlardan duydum.Sesi de guzel, performans egzozu ile harika olur.Ama madem ki 600 luge gonul koydun GSX-R 600 al olayin sonu olsun

Motosikleti
    honda cbr 250r
    Arkadaslar bugun honda 250r motorumu aldım plaka dahil 9150 ye mal oldu bana gercekten mutıs bı makıne sehır ıcıne daha ıyısı olamaz kesınlıkle tavsiye ederim...

Ve arka plaka lıgı sokmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Rocco02 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bugun honda 250r motorumu aldım plaka dahil 9150 ye mal oldu bana gercekten mutıs bı makıne sehır ıcıne daha ıyısı olamaz kesınlıkle tavsiye ederim...

Ve arka plaka lıgı sokmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
    Hayirli olsun,
    Ebay de soyle bir urun satiliyor.50 Dolar civariydi yanlis hatirlamiyorsam.Videosunu ekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=LH7NikY3X9s

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ama Racing motora Arka çanta olmuyor be...
    Ama şu Honda'nın orjinal aksesuarlarında artçının oturduğu yere takılan seyyar çanta süper.
    O çanta çok fazla pahalı. Ama bir çantacıya ucuza yaptırtmak mümkün.

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    racing makinaya çantamı olurmuş yaaa
    varsa yükün takıcan sırt çantasını okadar...
    Devriм bunu beğendi.
    Her asker yeşil bereli olamaz

motokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki V stron dl1000 .HONDA CBR 250 R-SENATÖR 150
    Tüm arkadaşların dikkatine ,Bazı arkadaşların Nic lerinin altına ikamet ettikleri şehir yazmıyor eğer bulundukları şehirleri yazarsalar hangi şehirdeki arkadaşla yazıştığımızı biliriz daha iyi olur diye düşünüyorum hoşçakalın
    DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm arkadaşların dikkatine ,Bazı arkadaşların Nic lerinin altına ikamet ettikleri şehir yazmıyor eğer bulundukları şehirleri yazarsalar hangi şehirdeki arkadaşla yazıştığımızı biliriz daha iyi olur diye düşünüyorum hoşçakalın
    bende nezamandır bunu yazmayı düşünüyodum ağzınıza sağlık...

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı motorsaykıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O çanta çok fazla pahalı. Ama bir çantacıya ucuza yaptırtmak mümkün.
    Ne kadar acaba

"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    buna benzer çantalar var 40 -50 tl gibi bişeydii yanlış hatırlamıyosam,ama fotodaki kadar kaliteli bişey değildi...

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel makina bende 2008 model abs li olanı vardı. bir sene kullandım . bir depo ile şehir içinde 150 km gidiyordu, uzun yolda sakin kullanırsan 230 km agrasif kullanırsan 200 km gidiyordu. yani Benzinin zirve yaptığı şu günlerde bu kadar çok yakan bir motor kullanmak çılgınlık. Benim tercihim maksimum 250cc motor kulanmak.

En son gezimde 250 km bir yola gittim full redline Motorum 70 tl lik benzin yaktı ben ise 15 tl lik yemek yedim :D motor benden çok para yiyor. sorarım size hangimiz bu kadar zenginiz ?
    Ben çoçuklarımın rızgını benzine yedirecek kadar zengin deyilim o yüzden 150 cc dönüş yaptım :D şimdi çok mutluyum ...

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı motokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamponcu levent çalışkan 0537 925 80 49 ortağı hakan gürel 0535 782 09 37 izmir Bundan altı yedi ay evvel hemde çok ucuza yanlış hatırlamıyorsam ya 40, yada 50 tl ye yaptırdıydım her çeşit motor tampon ve çanta demiri yapıyorlar ve on numarada iş yapıyorlar helal olsun bu ustalara
    Abi çok teşekkür ederim ilgin için. Bir ara yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım..

Arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ama Racing motora Arka çanta olmuyor be...
    Ama şu Honda'nın orjinal aksesuarlarında artçının oturduğu yere takılan seyyar çanta süper.
    Evet arka çanta olmuyor ama bazende çok ihtiyacım oluyor arka çantaya.
    Özellikle uzun bir gezi yapacaksam bence kesinlikle arka çanta şart.
    Ayrıca bu motor spor-touring diye geçiyor, safkan racing değil yani..
    Dediğin gibi o orjinal tekstil çanta 250 TL küsür. Çok pahalı..

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    racing makinaya çantamı olurmuş yaaa
    varsa yükün takıcan sırt çantasını okadar...
    Sırt çantasını hiç sevmiyorum, üzerimde birşeyler asılı olunca sıkıntı geliyor bana.
    Motor üzerinde rahat olmam lazım. Arka çanta her zaman olmasa bile uzun yolculuklarda çok işe yarar.
    Bilmiyorum hala kararsızım, ya tekstil yada normal bir çanta olmalı arkada.
    Bunun yağmurluk takımı var, lastık tamir kiti var, el takımları var, ıvırı zıvırı falan var.
    Bunların hepsini sırt çantasına koyarsam bohçacı gibi olurum motorun tepesinde

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

Bu çanta 250 küsür gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam, hatta önceki sayfalarda arkadaşın teki bir kaç bayiyi arayıp
    fiyat almıştı.

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buna benzer çantalar var 40 -50 tl gibi bişeydii yanlış hatırlamıyosam,ama fotodaki kadar kaliteli bişey değildi...
    Buna benzer çantaları çok araştırdım ama bulamadım internette, bulursan bana haber verirmisin.
    Eğer 40-50 gibi bir rakama çözersem süper olur benim için. Kaliteli olması hiç önemli değil, işimi görsün yeter.
    "Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
    İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bu resimdede cbr125 e koymuşlar ama daha yakın çekim

Uploaded with ImageShack.us
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBR250R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65916375/detay
    şu ilan senın mı?[/QUOTE]

ewet )

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

D&B motorda orjinal honda canta aynisi 100 TL

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel makina bende 2008 model abs li olanı vardı. bir sene kullandım . bir depo ile şehir içinde 150 km gidiyordu, uzun yolda sakin kullanırsan 230 km agrasif kullanırsan 200 km gidiyordu. yani Benzinin zirve yaptığı şu günlerde bu kadar çok yakan bir motor kullanmak çılgınlık. Benim tercihim maksimum 250cc motor kulanmak.

En son gezimde 250 km bir yola gittim full redline Motorum 70 tl lik benzin yaktı ben ise 15 tl lik yemek yedim :D motor benden çok para yiyor. sorarım size hangimiz bu kadar zenginiz ?
    Ben çoçuklarımın rızgını benzine yedirecek kadar zengin deyilim o yüzden 150 cc dönüş yaptım :D şimdi çok mutluyum ...
    walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim )

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu orjinal çantayı konuşmuştuk arkadaşlar. Çantayı çıkarsanız bile altında uturduğu demir bi bağlantı var o motorda kalıyor. tak çıkara uygun değil demir aparat.

Çanta 110 / demiri 75 Euro diye kalmış aklımda. dönüp bulmaya üşendim.

Keske daha ucuz ve pratik olsaydı. çok havalı şık ve kask almasada ıvır zıvır için elzem

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    ewet )

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim )[/QUOTE]

D&B motor nerede? Adres veya telefon verebilir misiniz ?

Ayrıca bir sorum var

CBR 250r da Radyotor çok ortada yani yağmurlu havada üzerine yağmur çamur geliyor bu durum radyotöre sakıncalı değil mi ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    HONDA CBR 250 R
    ewet )

walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim )

Ayrıca bir sorum var

CBR 250r da Radyotor çok ortada yani yağmurlu havada üzerine yağmur çamur geliyor bu durum radyotöre sakıncalı değil mi ?[/QUOTE]

Evet bende bu konuda şikayetciyim yağmurlu havada radyotörün alt kenar orta kısmı 2-3 cm camur oluyor.
    varmıdır bunun bir çaresi????

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Merhaba akadaşlar facebookta CBR 250 lerimiz için bir FAN SAYFASI hazırladım. desteğinizi bekliyorum. CBR 250 R sahibi arkadaşlar bu sayfada toplanabilirsek sık sık gezi etkinlikleri planlamayı düşünüyorum.
    Sayfayı beğenip desteklediğiniz için şimdiden teşekkürler...

http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı E_R_K_A_N adlı üyeden alıntı Mesajı göster

B]
    http://www.dnbmotor.com/default.aspx?pid=59849

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler