4 silindir naked motor alacak olsam kesinlikle gsr alırım çok begenıyorum o motoru..ön cam bir nebze kesebilir rüzgarı..ama tam anlamıyla işe yarayacagını sanmıyorum..
100 km de 4,5 e düşmez o motor..5,5 tan aşağı düşmüyor ve senın bildiginin tam tersine 600 lükler arasında çok yakanlar arasında diye biliyorum..arkadaşım düşünüyor o motoru bu aralar araştırdık biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65916375/detay
şu ilan senın mı?
Youtube: YOL AVCISI
Arkadaslar bugun honda 250r motorumu aldım plaka dahil 9150 ye mal oldu bana gercekten mutıs bı makıne sehır ıcıne daha ıyısı olamaz kesınlıkle tavsiye ederim...
Ve arka plaka lıgı sokmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Hayirli olsun,
Ebay de soyle bir urun satiliyor.50 Dolar civariydi yanlis hatirlamiyorsam.Videosunu ekliyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=LH7NikY3X9s
racing makinaya çantamı olurmuş yaaa
varsa yükün takıcan sırt çantasını okadar...
Her asker yeşil bereli olamaz
Tüm arkadaşların dikkatine ,Bazı arkadaşların Nic lerinin altına ikamet ettikleri şehir yazmıyor eğer bulundukları şehirleri yazarsalar hangi şehirdeki arkadaşla yazıştığımızı biliriz daha iyi olur diye düşünüyorum hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
buna benzer çantalar var 40 -50 tl gibi bişeydii yanlış hatırlamıyosam,ama fotodaki kadar kaliteli bişey değildi...
Her asker yeşil bereli olamaz
güzel makina bende 2008 model abs li olanı vardı. bir sene kullandım . bir depo ile şehir içinde 150 km gidiyordu, uzun yolda sakin kullanırsan 230 km agrasif kullanırsan 200 km gidiyordu. yani Benzinin zirve yaptığı şu günlerde bu kadar çok yakan bir motor kullanmak çılgınlık. Benim tercihim maksimum 250cc motor kulanmak.
En son gezimde 250 km bir yola gittim full redline Motorum 70 tl lik benzin yaktı ben ise 15 tl lik yemek yedim :D motor benden çok para yiyor. sorarım size hangimiz bu kadar zenginiz ?
Ben çoçuklarımın rızgını benzine yedirecek kadar zengin deyilim o yüzden 150 cc dönüş yaptım :D şimdi çok mutluyum ...
Abi çok teşekkür ederim ilgin için. Bir ara yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım..
Evet arka çanta olmuyor ama bazende çok ihtiyacım oluyor arka çantaya.
Özellikle uzun bir gezi yapacaksam bence kesinlikle arka çanta şart.
Ayrıca bu motor spor-touring diye geçiyor, safkan racing değil yani..
Dediğin gibi o orjinal tekstil çanta 250 TL küsür. Çok pahalı..
Sırt çantasını hiç sevmiyorum, üzerimde birşeyler asılı olunca sıkıntı geliyor bana.
Motor üzerinde rahat olmam lazım. Arka çanta her zaman olmasa bile uzun yolculuklarda çok işe yarar.
Bilmiyorum hala kararsızım, ya tekstil yada normal bir çanta olmalı arkada.
Bunun yağmurluk takımı var, lastık tamir kiti var, el takımları var, ıvırı zıvırı falan var.
Bunların hepsini sırt çantasına koyarsam bohçacı gibi olurum motorun tepesinde
---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
Bu çanta 250 küsür gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam, hatta önceki sayfalarda arkadaşın teki bir kaç bayiyi arayıp
fiyat almıştı.
Buna benzer çantaları çok araştırdım ama bulamadım internette, bulursan bana haber verirmisin.
Eğer 40-50 gibi bir rakama çözersem süper olur benim için. Kaliteli olması hiç önemli değil, işimi görsün yeter.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
bu resimdede cbr125 e koymuşlar ama daha yakın çekim
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65916375/detay
şu ilan senın mı?[/QUOTE]
ewet )
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
D&B motorda orjinal honda canta aynisi 100 TL
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim )
bu orjinal çantayı konuşmuştuk arkadaşlar. Çantayı çıkarsanız bile altında uturduğu demir bi bağlantı var o motorda kalıyor. tak çıkara uygun değil demir aparat.
Çanta 110 / demiri 75 Euro diye kalmış aklımda. dönüp bulmaya üşendim.
Keske daha ucuz ve pratik olsaydı. çok havalı şık ve kask almasada ıvır zıvır için elzem
ewet )
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
D&B motorda orjinal honda canta aynisi 100 TL
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
walla haklisiniz aslinda benim motorum hem ekonomik hemde tatminkar ama o motorada gonul verdim en azindan hevesimi alip satarim )[/QUOTE]
D&B motor nerede? Adres veya telefon verebilir misiniz ?
Ayrıca bir sorum var
CBR 250r da Radyotor çok ortada yani yağmurlu havada üzerine yağmur çamur geliyor bu durum radyotöre sakıncalı değil mi ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
D&B motor nerede? Adres veya telefon verebilir misiniz ?
Ayrıca bir sorum var
CBR 250r da Radyotor çok ortada yani yağmurlu havada üzerine yağmur çamur geliyor bu durum radyotöre sakıncalı değil mi ?[/QUOTE]
Evet bende bu konuda şikayetciyim yağmurlu havada radyotörün alt kenar orta kısmı 2-3 cm camur oluyor.
varmıdır bunun bir çaresi????
Merhaba akadaşlar facebookta CBR 250 lerimiz için bir FAN SAYFASI hazırladım. desteğinizi bekliyorum. CBR 250 R sahibi arkadaşlar bu sayfada toplanabilirsek sık sık gezi etkinlikleri planlamayı düşünüyorum.
Sayfayı beğenip desteklediğiniz için şimdiden teşekkürler...
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)