hayırlısı olsun tam istediğim renk inşallah yaza bir tane benimde olur
kazasız belasız sürüşler
daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar
gözüm gibi bakıyorum motora
ama bazı hain insanlar camımı ve depomu çiziyor böyle ufak şeyler hevesimi kırıyor napalım artık
geçmiş olsun hocam yapacak bişi yok onlarda nazar boncuğu olsun diyelim Allah daha büyük kazalardan korusun keyifli sürüşler dilerim
Tekerin düz bassın. Yolun açık olsun.
geçmiş olsun hocam. bu en çok sinir olduğum şeylerden biridir sen gözün gibi bakarsın en ufak bi zarar gelmesin fabrikadan çıktığı gibi olsun istersin ama p...in biri gelir orasını burası çizer inan o an o kişiyi yakalayamadığım ve kim olduğunu bilmediğim için çıldırır dururum. sırf bu yüzden güzel bir motor gördüğümde yanına gidip bakmaya bile çeinirim sahibi oralardaysa zarar vericeğimi sanabilir diye.
eğer bunu yapan küçük çocuk olsa bile yakalayıp ailesine gittiğinizde nolcak canım çocuk deyip geçerler gerizekalılar...
bu arada cbr 250r ın performansını çok merak ediyorum ama çevremde hiç yok malesef :S ileride almayı düşündüğüm bi kaç motordan biri bu alet
benım boy 1.70..senın ayakalrın öyle duruyorsa benim ayak uçlarım anca değer heralde..
Youtube: YOL AVCISI
ben aldım ve çok memmunum hem servis hem cihaz bir harika motoru park ettim ve ayaklığın olduğu yer yaş olduğu için çamura gömüldü sol ayna uzerine düştü ayna kırıldı otosevere gittim hemen fabrikadan sol ayna getirttiler bakıma gittim çok kaliteli bir ekip gördüm a dan z ye varıncaya kadr ilgileniyorlar paramı kaliteli bir cihaza verdiğim gibi kaliteli bir servisede vermişim çok memmunum 50 liralık ilk benzinini attım 250 km .yaptı sonra benzin attım 40 liralık aldı anlıycanız 40 lira ile 250 km yapmışım 10 liralık benzinde yedekte tutmuş tavsiye ederim çok memmun kalacaksınız ....
@wolky-ksk ;
hocam fotolar çok iyi ama aynalar iğrenç abi nedir bu stok aynalardan çektiğimiz.
Benimde boyum 1.70 Bir tek topuğum değmiyor yere.
Önceki motorum YBR'ydi, onda daha rahat değiyordu ayaklarım yere.
İlk aldığımda motoru biraz yüksek gelmişti ama hemen alışıyorsun.
Hiç dert etme yani, rahat rahat binersin.
Beyler şu sübap sorusu sormuştum arada kaynadı.
Varmı bir fikri olan??
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Ben hiç bişeyi doğru düzgün görmüyorum CBF150 dede aynı sorun vardı. Omzumu içeri çekiyorum ki arkamı görim öbür türlü çok zor oluyor. Ben güzel gözükmesede büyük ayna taktırma taraftarıyım.
Merhaba akadaşlar facebookta CBR 250 lerimiz için bir FAN SAYFASI hazırladım. desteğinizi bekliyorum. CBR 250 R sahibi arkadaşlar bu sayfada toplanabilirsek sık sık gezi etkinlikleri planlamayı düşünüyorum.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler...
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Arkadaşlar Cbr250'de yan ayakta motor sağlam duruyormu ? Rüzgarda motoru açık alanda park ettiğimizde düşme olasılığı var mı ? BUnu önlemek için neler yapıyorsunuz ? Bir seyyar çift ayak alsak rüzgarda iş görür mü ? Teşekkürler
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)