[QUOTE=Can Özcan;2518131]Efe Şenkader sakın yanıp sönerken motoru uzun süre kullanmayın. Benzin pompası yakıtla soğutuluyormuş. Yanıp söndüğü zaman pompanın ısınma sorunu olduğunu direk alırken söylediler.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
[QUOTE=Can Özcan;2518131]Efe Şenkader sakın yanıp sönerken motoru uzun süre kullanmayın. Benzin pompası yakıtla soğutuluyormuş. Yanıp söndüğü zaman pompanın ısınma sorunu olduğunu direk alırken söylediler.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar Dün itibarı ile Honda CBF150 2010 verdim ve CBR250R kırmızı-mavi-beyaz aldım. Yakın zamanda resimleride ekleyecem.
hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
bu videodaki arkadaş bu hızlanmayı eğimli yolda mı yapmış ? yoksa düz yolda sizde böyle hızlanabiliyor musunuz ?
http://www.youtube.com/watch?v=88Wm0zvNSMo
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 12:03 ----------
hayırlı olsun , en güzel rengi ^^
Yavuz Sultan Selim Han
Erkan, hayırlı olsun. Fiyatını da paylaşabilir misin ? Ben de sıfır veya ikinci el almak istiyorum. İhtiyaç duyarsan özelden de paylaşabilirsin.
sen bni tanıyormusun ? motosikleti nasıl kulladıgımı biliyormusun ? hangi yolda bu hıza ulastıgımı biliyormusun ? neye dayanarak bana yalancı muamelesi yapıyorsun?
sen 170 km/h hızlara ulasamıyorsan bunu beceremıyorsan herkes senın gıbı becerıksız olmak zorundamı sanıyorsun.
yada senın motosikletin bu hızlara ulasamıyorsa herkesın motorunu da senın ki gibi dandik mi sanıyorsun ?
ben soylediğim sözün arkasındayım aydın a beklerim bunu görmen için. eminim ki senın motorunlada ben aynı hızlara ulasabılırım eger motoru saglam bıraktıysan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
tabiki arkadaşlar bu hız olayı sürücüye göre 10-15 km falan fark eder
ben cbr 125 ile acemilik yıllarımda 139 u geçemiyodum ( pusarak )
biraz işi öğrenince pusarak ve yokuş aşşağı cbr 125 ile 155 gördüm ben bile inanamadım
tabi biz şuan cbr 250 den bahsediyoruz,cbr 125 155 km leri görüyosa bırakında cbr 250 bu hızları görsün tabi zorlayarak ve red line da ama o hızları görür
Her asker yeşil bereli olamaz
bu hız muhabbeti ss lerde 299 km de sayaç kilitlenerek mutlu sona erdirildi
Önüne gelen alman arabası 250 yi geçmeye başlayınca 250 de sınırlandırıldı
CBR 250 ninde sayaç 150 de kilitlese hiç pronlem kalmıcak
Arkadaşlar motoruna 150/70/17 veya 160/60/17 ebatlarınla lastik takdıran varmı ?
hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim nereden aldınız kaça aldınız yazarsanız sevinirim
iyi sürüşler dilerim
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
Bende 2.el düşündüm ama ilanlara bakıyorsun fiyatları sıfır motorla hemen hemen aynı üç aşşağı beş yukarı.
1000 veya 1500 fazla verip sıfır motor almak daha mantıklı geldi bana tabii ben uzun vadeli düşündüğüm için yok geçiş olarak CBR250R düşünüyorsan ikinci el tabii ucuz sana mantıklı olabilir. ben plaka hariç 9700tl'ye aldım
@E_R_K_A_N Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız bin inşallah. Maşallah maşallah.
Ama plaka hariç 9.700'e nasıl aldın, Honda'nin sitesinde satış fiyatı 9.250 TL??
Arkadaşlar ilk 1.000 bakımından sonra yani 4.000-5.000 bakımında sübap ayarı yaptırdınız mı?
Size bununla ilgili herhangi birşey söylendi mi?
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
CBF 150 ile takasa girdiği için fiyat arttı heralde. Bencede sıfır almak en mantıklısı.
İkinci el piyasasının oturması için daha çok erken. Dediğiniz gibi çoğu gerçek satıcı değil, ya tutarsa hesabı
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Bi tane dalaylama var. Trans halindeyken vermiş heralde ilanı
CBR 125 satıyor. Kardeşi ve kendisinde yani aynı evde iki tane olduğunudan 1 tanesini gereksiz bulmuş. 0'ı 5800 ama o 750 kilometreki motoruna 6000 lira uygun görmüş. pazarlık yokmuş. İstediği fiyatı veren olursa satıcakmış
Ne cevherler ne cinyuslar var bu ülkede..
Böyle bi dünya varsa 1 tane 125 lik sıfır motor alalım biraz kullanıp sata sata devam edelim 5 senede R1 olur o zaten
Arkadaşlar, Ümraniye ve İstoç Anes'ten Anahtar teslim 9000 TL fiyat aldım. Hiç ikinci el almaya gerek yok. Kadıköy Mototal ise en pahalı fiyat vereni oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 9700 TL civarında bir fiyat verdi Mototal.
Arkadaşlar ikinci el fiyatlarını anlamıyorum sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar anlamış değilim. telefonda 9250 deniliyor ama ciddi olarak bayiye gittiğinizde işin rengi değişiyor. ve sıcak satış oluyor. Burdan sesleniyorum sahibinden.com daki satan kişilere tamam belki motorları çoook temizdir ama bu işin sıfır fiyatı var. cbr250r almak isteyenlere önerim bayii ile sıcak temasa geçsinler ve gidip yerinde görüşsünler. en azından sıfır aldığınızda motorun ilk sahibi siz olursunuz ve aklınızda soru işareti olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
arkadaşlar motorumu plaka hariç 9700 tl yanlış yok
neden plaka hariç aldım nasip olursa özel plaka çıkartacam
Bugün plaka dahil 9250Tl ye anlaştım kredi onaylanırsa Siyah Cbr250 ile sahalara döneceğim
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)