Etkinlik gezi fotoğraflerı bölümünde CBR 250 R Trabzon izmir motokurtun deklanşöründen başlığı altında dönüş fotolarını yayınladım bilginize
Etkinlik gezi fotoğraflerı bölümünde CBR 250 R Trabzon izmir motokurtun deklanşöründen başlığı altında dönüş fotolarını yayınladım bilginize
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Arkadaşlar Bu akşam şöyle bir dolaşmaya çıkayım dedim ve bahçeşehirde 2 tane (Siyah-Tri Color) 250r, 1 tane 600rr takılıyorlardı Buraya üyelerdir diye düşünüyorum varmıydı bu akşam bahçeşehir tarafında olan arkadaş Birde bu taraflarda organizasyon eksikliği var. Bahçeşehir civarı ikamet eden varsa buluşma ayarlayabiliriz. Avcılar ekibinden uzun zamandır etkinlik haberi gelmiyor :(
Arkadaşlar, cama film işini bugün sordum. Bizim camlara yapılamıyor maalessef. Plastik olduğu için :(
Bütün hayallerim yıkıldı. Bir kaç parçayı da folya kaplmayı düşünüyordum.
Toplam 4 parça için 180 TL gibi bir fiyat çıkardı usta. Bana çok fazla geldi.
O yüzden şimdilik bu işlerden vazgeçtim :(
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
http://www.facebook.com/CBR250RFANCL...51085081582962
paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Arkadaşlar, bu motorun grenajlarını vinil ile turuncuya veya tatlı bir sarıya değiştirsek çok hoş olmaz mı? Hem vinil kaplamayı sanırım 50 TL civarında bir fiyata yapıyorlar. Reklam işleri yapanlar bu modifikasyonu çok uygun bir fiyata yaparlar gibi geliyor. Çünkü siyah, trafikte hiç görünen bir renk değil. tricolor ise resmen amerikan bayrağı gibi olduğu için rahatsız edici duruyor.
1000 bakımını yaptırdıktan sonra 4000 de gel dediler bakım aralıkları 4000de bir demişlerdi ben kendi yağımı götürebilirmiyim dedim kabul etmedi burdaki servis başka servisler ne der onu bilmiyorum
resim paylaştıysan link atabilirmisin bayadır takip edemiyorumda forumu
güzel durmuş aslında düşünebilirim bende
zaten sağ ayna çizik içinde orjinal fiyatı ne acaba baktınmı hiç
şimdi benim ön camın değişmesi gerek çizik içinde oda 180 tl için acıyor böle gereksiz para vermeye..
selam dostlar,
cbr 250 r rengi hakkında yorumlarınızı rica ediyorum...
mesela siyah alanlar, keske tricolor alsaydım dediğiniz oldu mu?
yada tricolor alanlar, siyah alsaydım dediğiniz?
özellikle aksesuarlar hangisinde daha şık duruyor ve hangi renk motoru daha cok gosteriyor?
İzmirli 250R kullanıcı arkadaşlar yakın zamanda tanışma için toplansak nasıl olur ? Motokurt abimizinde böyle bir düşüncesi vardı. en azından kaç kişi olduğumuzu anlarız. Pilot bir zaman belirleyelim. Katılım olup olmayacağını isteyen arkadaşlar forumdan yazarlar. Mesai saatini ve ailesi olanları düşünürsek hafta içi akşan 8'den sonra uygun olur herhalde. Cumartesi akşam saatleri, pazar kahvaltı olabilir.
Benzin göstergesinde 1. çizgi yanıp sönmeye başladığında kaç km daha gittiğini paylaşırsanız çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
Benzin göstergesi son çizgideyken yanıp sönmeye başlayarak uyarı verdiğinde kaç km daha yol gidebiliyoruz. Deneyen varmı acaba ?
Ben yanıp sönmeye başladı 25 km daha gittim yolda kalırım diye kortum aldım hemen ( Depo full 'dü 300 km yapmıştım )
CBR250R için motor koruma takozu varmı acaba?
bahçelievlerde izzettin çalışlar caddesi üzerindeki işbankın önünde duran siyah cbr250 burda mı? DRM olan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)