Egzostu kaça nerden temin ettiniz ? Keşke yoshimura'nın cbr 250 için ürettiği egzostu alsaydınız almışken.Fiyatı pahalı ama daha kaliteli ve uyumludur motora
Egzostu kaça nerden temin ettiniz ? Keşke yoshimura'nın cbr 250 için ürettiği egzostu alsaydınız almışken.Fiyatı pahalı ama daha kaliteli ve uyumludur motora
Teşekkürler, inşallah en kısa sürede sesli bir video paylaşımda bulunucam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:03 ----------
Dostum egzostu abimden temin ettim malum 0 yoshimura egzostlar oldukça pahalı, bu egzost allahın izniyle ömürlük gider.
[B]Murat Günay[/B]
2011 Honda Cbr 250 R
Mail + Msn : mertmugen@gmail.com
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Bu sitede bu işi olgunlaştıralım en az beş altı kişi olalım sonra burda anlaşarak havalar ısındığı zaman bir yerde buluşuruz.
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
İnşallah şöyle üç,beş CBR 250 R birleşip ilk önce marmaris bodrum gibi veya ona benzer yakın mesafe bir tur atar daha sonraki zamanlardada uzun bir tur düzenleriz burda tanışıp bir gurup oluşturabilirsek çok iy olur .
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Sevgili arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar Nick lerinin altına bulundukları şehirleri yazmamış , Nick lerinin altına bulundukları şehirleride ilave ederlerse çok daha iyi olur diye düşünüyorum izmirdeki arkadaşlarla tanışmak üzere telefon numaramı veriyorum. ararsalar tanışmaya, ilerde tur düzenlemeye izmirden başlamış oluruz Erhan YILDIRIM 0555 669 04 04 görüşmek üzere hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Tecrübeli motor kullanıcısı arkadaşlar motor kullanırken kask dışında gözlere ne gibi önlem almalı. Benim sağ gözüm tozdan galiba mikrop kaptı. Arasıra vizörü veya açılır çeneyi sıcak olunca açıyorum ister istemez toz giriyor kaskın içine. Antibiyotikli krem aldım eczaneden sürüp duruyorum...
Sağol abi çok teşekkür ederim. Henüz daha üretemedik. Kaliteli bir yerler arıyorum bu iş için.
Bakalım henüz bir gelişme yok. Üretirsem ilk sizlerin haberi olacak, söz
Bu arada gezinizi okudum, gerçekten çok güzel seyahet etmişsiniz.
İmrenmemek elde değil, tekerinize sağlık..
Bu motoru alacak arkadaşlar için çok güzel referans olacak bilgiler içeriyor.
---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:10 ----------
Bende haftasonu 1.000 km bakımını Maltepe Konşuk Motor'da yaptırdım.
Toplam 57 TL tuttu. Full Sentetik Mobil 10-40 yağ koydular.
Bir dahaki bakıma 6.000'de geleceğimi söylediler. 6.000 biraz fazla gibi geldi ama neyse.
@mertmugen > Yoshi çok güzel olmuş, kazasız belasız kullanın inşallah.
Arkadaşlara katılıyorum en kısa zamanda video bekliyoruz
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Arkadaşlar, bizim motorlar için elektrik şeması buldum. Bütün bağlantıları gösteriyor.
Belki birilerinin işine yarar, mesela bana
Xenon bağlantısı için bunu arıyordum bende.
honda_cbr250r_wiring_diagram.pdf
Bu linkteki şema doğrumudur arkadaşlar. Eğer öyleyse çok işime yarayacak.
Bilen varsa bir el atsın..
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
sevgili sarp ay 52 Tüm gözler rüzgarla gelen tozlardan rahatsız olur veya zarar görür senin gözlerin belkide daha hassastır . Benim önerilerime gelince 1- kesinlikle kasksız motor sürülmemeli2- Kask kullanırken vizörü açıyorsan muhakkak içinde gözlük kullanmalısın Yıllar önce yani 25,30 sene evvel,kask'ın gözlüğün önemini bilmediğimiz zamanlar ,muğla fetiye arasında yolculuk yaparken gözümün alt kapağına bir eşekarısı çarparak parçalandı iğnesi sonuna kadar saplandı kaza yapmaktan zor kurtuldum ,arı iki milim daha yukarı çarpmış olsa iğnesi sonuna kadar gözbebeğime batacaktı bugün dahi aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur.( kısacası kasksız açık vizörlü gözlüksüz sürüşe hayır )
maximum hız ve yakıt hakkında tam bilgisi olan varsa paylaşsın..benim makina maximum 151 yapıyor ve 100km de 4lt cıvarı yakıyor!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
yakıt artar,çevreyi rahatsız eder ve önemlisi çok tipsiz bence!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
sen çin malına alşmışsın arkadaşım heheheehehe
kaskonuzu yaptırmak ıcın bosuna yuzlerce lıra fazla para vermeyın.
yapı kredi ve ısık sigorta ali erbaş 0533 423 89 00
furkan karataş ın motorunun aynısı dersenız 880 tl gibi bir fiyat cıkartıyor full kasko ıcın.
İzmir için dikkatli sürüş yağmur var.. Çevreyolu karşıyaka tunelde sabah kaza vardı...
Merhaba ocak ayindan sonra fiyatlar artar mi ne dersiniz ?
Ya da zam yaza mi denk getirilmeye calisilir ?
büyyılbaşından sonra iyi bi zam gelebılır die duydum ama baklım hayırlısı
motorunuzda sevmediğiniz yönler varmı varsa neler ben mesela sıralıyayım
1. aynalar (geyik boynuzu gibi demişti bi abim :D )
2. rahatsız edici olmasada titreşim
3. lastikler berbat
4. depo kapağı benzinlikte elimde kalıyo
aklıma gelirse daha yazarım
Aynalar gercekten cok cirkin.Ebay`de soyle bir model gordum,ama fiyatlarin masallahi var.Gumruge takilma olayi da cabasi.
http://www.ebay.com/itm/CBR250R-Logo...item19c90c37e4
forumdan okuyup abartmayın.eksiği yok motorun.adam 3000 km yol yaptı.sorun söylesin.sanki babalarınız jawa kullanmıyordu.
900 rr ye kesinlikle katılıyorum ,En sonki uzun gezim Etkinlik gezi fotoğrafları bölümünde ( motokurtun izmir trabzon gezisi 3350 km ) başlığı altında yayınlanmakta şu an motorum 10375 kmde CBR 250 R ile bu kadar kilometre yapmış, bu yaşıma kadar da daha büyük ve çeşitli katagorilerde motosiklet kullanmış biri olarak diyorum ki ; Bence , CBR 250 R Depo kapağı haricinde eksisi olmayan Türkiyedeki muadillerinin en iyisi ama bu motoru bir başka sınıfla , endru ile 650,veya bir 1000le kıyaslarsan ne kadar mantıklı olur ayrı konu
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)