Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Aralık 2011, 01:37
Tolga Bey adlı üyeden alıntı
üstat , açıkcası bir defa almak ve olabilecek en optimum ve iyi ürünleri almaktan yanayım... 2.500 -3.000 tl ayırdım..mont bu olacak büyük ihtimal ... pant ve Bot da büyük olasılıkla belli.. tech 90 ve tcx ss performance...
en cok kask da kararsız kaldım... shoei bu fiyat farkına deger mı... shark da iyi ve yeterli bir kask mıdır?
sevgiler...
Tolga Bey selamlar;
Nacizane birkac oneride bulunacagim.Sectiginiz montu ben de denemistim malzeme secimi yaparken.Size tavsiyem biraz daha kalin deri bakmaniz.Mont hem vucuda strec gibi oturuyor.Hem de hatirladigim kadariyla daha pistvari bi monttu.Diger deri modellere gore sanki daha inceydi soguk havalarda sizi mahveder.Acikcasi benim hosuma gitmemisti.Bering markasinin bir modeli vardi internet uzerinden bulmustum.Linki bulabilirsem size kopyalayacagim.Kask konusundada Shoei`ye girecekseniz 1.400 lu rakamlar vermeyin bence.Raid serisine yonelin.Eger hosunuza gitmezse modeller;Nitro Aikido tavsiye ederim.Gayet kaliteli bir model hem de fiyati gayet makul.Pantolon ve bot konusunda bir yorum yapamayacagim,cunku kullanmiyorum.Eldiven tercihinizi belirtmemissiniz.Onu da yazarsaniz memnun oluruz .Saygilar.
Reklamlar
-
01 Aralık 2011, 01:53
sushida adlı üyeden alıntı
Tolga Bey selamlar;
Nacizane birkac oneride bulunacagim.Sectiginiz montu ben de denemistim malzeme secimi yaparken.Size tavsiyem biraz daha kalin deri bakmaniz.Mont hem vucuda strec gibi oturuyor.Hem de hatirladigim kadariyla daha pistvari bi monttu.Diger deri modellere gore sanki daha inceydi soguk havalarda sizi mahveder.Acikcasi benim hosuma gitmemisti.Bering markasinin bir modeli vardi internet uzerinden bulmustum.Linki bulabilirsem size kopyalayacagim.Kask konusundada Shoei`ye girecekseniz 1.400 lu rakamlar vermeyin bence.Raid serisine yonelin.Eger hosunuza gitmezse modeller;Nitro Aikido tavsiye ederim.Gayet kaliteli bir model hem de fiyati gayet makul.Pantolon ve bot konusunda bir yorum yapamayacagim,cunku kullanmiyorum.Eldiven tercihinizi belirtmemissiniz.Onu da yazarsaniz memnun oluruz
.Saygilar.
üstadım, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..revit tarmac hakkndaki goruslerinizde cok haklısınız., özellikle pist tarzı ve ince oluşu konusunda , sanırım hörgüç olmasının da bunda etkilisi var....
kask için nitroya bakmamıştım açıkcası.. bu hafta sonu inceleyeceğim...
eldiven de pek tabiki cok önemli... yine revit'in deri eldivenine bakmıştım...montun takımı gibi duran..
http://www.gungormotor.com/index.php...roduct&pid=968
sevgiler..
-
01 Aralık 2011, 03:05
Arkadaşlar montlarda Dainese ve Alpine Stars da iyi. Ben Revit kullandığım için kendi montumu anlatmıştım. Yeni arkadaşlar karar vermeden önce bu markaları da mutlaka değerlendirsin.
-
01 Aralık 2011, 04:21
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
01 Aralık 2011, 11:20
iguven adlı üyeden alıntı
İzmir pınarbaşında Beformet Metal Ltd.Şti. diye bir üretim yapan yer var. Hem ön hemde arka sehpa imalatı yapıyor. arka sehpayı 70 TL aldım. Başka şehirlere kargo yaparmı bilmem çünkü imalatçı firma Telefonu 0232 4794450. Sehpanın motosikleti kaldıran tutamaçları 2 çeşidi var L şeklinde birde arka aks somunlarından ay şeklinde kaldırana var. Ben L şeklini aldım ama siz iki çeşidinide isteyin. Çünkü L tutamaç egzos yüzünden biraz arka dişliye sıfır sıfır kaldırıyor arka tekerleği biraz dikkatli askıya almak gerekiyor. Zannedersem ay şeklinde olup, arka aks somunundan kaldıran parçada böyle bir sorun olmaz. Bu arka sehpalar motorun olmazssa olmazı yağlamada temizlikte süper oluyor tek kişi sehpaya çok rahat alıyor motoru. Orta sehpası olmayan motorlara şart bu arka sehpalar.
-
01 Aralık 2011, 11:36
motokurt adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş üretip piyasaya sunacakmısın ?
---------- Post added at 04:21 ---------- Previous post was at 04:10 ----------
CBR 250 R ile (İzmir Trabzon , tek başına ) , (Trabzon izmir artçıyla beraber) 3350 km Yol yaptım yakıtıyla performansıyla kullanış rahatlığıyla mükemmel bir seçim yaptığıma kesinlikle karar verdim. Gidiş fotoğrafları ' Etkinlik gezi fotoğrafları' bölümünde
motokurtun izmir trabzon gezisi 3350 km başlığı altında ikinci sayfada yayınlanmaktadır.
çok güzel bir gezi olmuş motokurt abi bende kısmetse yaza cbr 250r almak istiyorum gaziemirdeyim bende inşallah bende böyle turlara çıkabilirim
-
01 Aralık 2011, 12:13
biraz öyle görünüyor..ama bu durum hem ikinci elde hem de 2012 bahar aylarında, su an motor alanlara avantaj sağlayacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
değerli cbr 250 r kullanıcıları..motoru sürerken kullandığımız ekipmanların kask,mont vs. marka ve modellerini ve memnuniyet seviyenizi yazar mısınız rica etsem...
bu, motor kullanımına ve özellikle cbr250 r kullanımına yeni başlayacak birçok arkadasa yol gösterecektir...
ornegin, deri mont kullanıyorum ama ağır veya soğuk havada zor oluyor. yada tekstil kullanıyorum ama bütçem olsaydı deri alırdım, shoei pahalı ama şu yönleri için bu fiyata deger, shark daha uygun ve yeterli gibi...
kıymetli yorumlarınız ve tecrübeleriniz için teşekkürler....
sevgiler...
Kask Nolan n62 genesis(gayet memnunum)
Montta gerçekten markasına bugune kadar hiç bakmadım Antalya oğuz motordan çok hatrı sayılır bir rakama almıştım.Full deri-çokta üşümüyorum aslında fethiyede yaşadığımdan olabilir.
eldiven:full korumalı polo(gayet memnunum)
-
01 Aralık 2011, 15:45
motokurt adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş üretip piyasaya sunacakmısın ?
---------- Post added at 04:21 ---------- Previous post was at 04:10 ----------
CBR 250 R ile (İzmir Trabzon , tek başına ) , (Trabzon izmir artçıyla beraber) 3350 km Yol yaptım yakıtıyla performansıyla kullanış rahatlığıyla mükemmel bir seçim yaptığıma kesinlikle karar verdim. Gidiş fotoğrafları ' Etkinlik gezi fotoğrafları' bölümünde
motokurtun izmir trabzon gezisi 3350 km başlığı altında ikinci sayfada yayınlanmaktadır.
Abi ben gezi raporunu inceledim. Onca yükle bu kadar yoldan sonra CBR250R'dan memnun kaldıysan tamamdır. Sınıfı geçmiştir CBR250R Benim de hayalimde hep uzun yol yapmak var ... Bakalım belki bu yaz fırsat bulursam çıkıcam.
SARP AY52 adlı üyeden alıntı
İzmir pınarbaşında Beformet Metal Ltd.Şti. diye bir üretim yapan yer var. Hem ön hemde arka sehpa imalatı yapıyor. arka sehpayı 70 TL aldım. Başka şehirlere kargo yaparmı bilmem çünkü imalatçı firma Telefonu 0232 4794450. Sehpanın motosikleti kaldıran tutamaçları 2 çeşidi var L şeklinde birde arka aks somunlarından ay şeklinde kaldırana var. Ben L şeklini aldım ama siz iki çeşidinide isteyin. Çünkü L tutamaç egzos yüzünden biraz arka dişliye sıfır sıfır kaldırıyor arka tekerleği biraz dikkatli askıya almak gerekiyor. Zannedersem ay şeklinde olup, arka aks somunundan kaldıran parçada böyle bir sorun olmaz. Bu arka sehpalar motorun olmazssa olmazı yağlamada temizlikte süper oluyor tek kişi sehpaya çok rahat alıyor motoru. Orta sehpası olmayan motorlara şart bu arka sehpalar.
Zahmet olmazsa sendekinin bir resmini koyabilir misin? Motoru 2 adet tuğla üzerine kaldırmaktan sıkıldım Adamlar gittigidiyor ya da sahibinden.com a koysalar iyi olur aslında bu tür üretimlerini.
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 12:29 ----------
Fotoğrafa gerek kalmadı. Adamların websitesini buldum beformet metal motorsiklet sehpaları
-
01 Aralık 2011, 23:15
bugün allianz sigortadan cbr 250 R için full kasko fiyatı aldım... sıkı durun... 2.317 TL..
-
01 Aralık 2011, 23:21
üstat , açıkcası bir defa almak ve olabilecek en optimum ve iyi ürünleri almaktan yanayım... 2.500 -3.000 tl ayırdım..mont bu olacak büyük ihtimal ... pant ve Bot da büyük olasılıkla belli.. tech 90 ve tcx ss performance...
en cok kask da kararsız kaldım... shoei bu fiyat farkına deger mı... shark da iyi ve yeterli bir kask mıdır?
sevgiler...
2 yıl oldu kaskı alalı okadar özenli bakmama rağmen çizik içinde kaldı
bende bir defa alıp en iyisinden alma taraftarıyım ama söylediğin iki markada fazlsıyla iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
bugün allianz sigortadan cbr 250 R için full kasko fiyatı aldım... sıkı durun... 2.317 TL..
afedersiniz ama bi yürüsünler gitsinler
-
02 Aralık 2011, 00:09
Tolga bey bana ERGO 2700tl söyledi. Şair sigortan 1100tl Allianzdan fiyat verdiler. Poliçede sağlam sigortacılara kontrol ettirdim. Çok deneyimsiz biri olarak yaptırıyorum. Ne olur ne olmaz. Sonra ağlaması çok kötü olur.
İçinizde arka süspansiyon ayarı yapan varmı. 95 kiloyum süspansiyonu zorlayarak sürmek istemiyorum sonra masrafı çok fazla oluyor. Gaz elciği ayarı yaptınızmı. düşük viteslerde giderken azda olsa açmakta sıkıntı çekiyorum gazı fırt diyor makina.
-
02 Aralık 2011, 08:26
9000 altına bu motoru bulamıcam mı ıstda kımle konussam altına veremem dıyor anesle dun aksam konustum 2012 sıyh var ama daha altına olmaz dedı puff kasko full seklı ıle 1100 ıse ıyımıs hem acemıyım dusup kalkma olursa grenajlar yuksek rakkam hemde calınma korkum olmaz ıstedıgım her yere bırakırım...
-
02 Aralık 2011, 13:58
@tolga bey kask ıcın bır guvenlık sıtesı var sharp helmets googlelayın bulursunuz ordan alıcagınız urunun guvenlık sonucuna bakabılırsınız.guvenlık acısından zaten soylemıs oldugunuz kasklar ıyı fakat konfor farkı olabılır.Mesela benım ılk kaskım ls2 celtıc 5 yıldız uzerınden 4 yıldız almıs kask nolana baktıgımdada oda 4 yıldız alan modellerı var oncelıkle bu test sonuclarına bır bakın.Daha sonra ıse kaskı ınternet uzerınden almayın kesınlıkle deneyın kafanıza hangısı tam oturuyorsa onu alın.mesela nolanda m beden aldım tam oldu ls2 aldıgımda celtic modelinde hava pedlerı oldugundan L beden aldım o yuzden testlerden sonra kesınlıkle deneyıp alın. ılk kaskınız olucaksa orta bır kask alın bence yanı cunku duseceksınız cızeceksınız tabıkı demıyorum dandık kask alın yanı nolan n62 mesela kalıtelı uygun f/p urunu alın daha sonra 1000tl+ urunlerı alırsınız o kaskınızda artcı ıcın kalır ıkı kask ıyıdır.
-
02 Aralık 2011, 17:56
Arkadaşlar bana ön çamurluk ve sol ayna lazım nereden temin edebilirim
-
02 Aralık 2011, 18:25
NetteTek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bana ön çamurluk ve sol ayna lazım nereden temin edebilirim
Ben satabilirim size isterseniz sol ayna
-
02 Aralık 2011, 18:45
Arkadaşlar ,CBR 250 R İzmirde kaç adet var acaba ? internet üzerinden tanışıp bir fan oluşturalım, bir pazar günü bir yerde buluşalım .İlkbahar dada kısa,ve uzun turlar düzenliyelim ne dersiniz.?
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
02 Aralık 2011, 21:08
yaza inşallah sizinle olabilirim
-
02 Aralık 2011, 22:01
chemical adlı üyeden alıntı
@tolga bey kask ıcın bır guvenlık sıtesı var sharp helmets googlelayın bulursunuz ordan alıcagınız urunun guvenlık sonucuna bakabılırsınız.guvenlık acısından zaten soylemıs oldugunuz kasklar ıyı fakat konfor farkı olabılır.Mesela benım ılk kaskım ls2 celtıc 5 yıldız uzerınden 4 yıldız almıs kask nolana baktıgımdada oda 4 yıldız alan modellerı var oncelıkle bu test sonuclarına bır bakın.Daha sonra ıse kaskı ınternet uzerınden almayın kesınlıkle deneyın kafanıza hangısı tam oturuyorsa onu alın.mesela nolanda m beden aldım tam oldu ls2 aldıgımda celtic modelinde hava pedlerı oldugundan L beden aldım o yuzden testlerden sonra kesınlıkle deneyıp alın. ılk kaskınız olucaksa orta bır kask alın bence yanı cunku duseceksınız cızeceksınız tabıkı demıyorum dandık kask alın yanı nolan n62 mesela kalıtelı uygun f/p urunu alın daha sonra 1000tl+ urunlerı alırsınız o kaskınızda artcı ıcın kalır ıkı kask ıyıdır.
üstadım değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..bı mont hakkındaki görüş ve yorumlariniz nelerdir? bu modeli kullanan, yada kullanan tanıdığı olan dostlar, yorumlarınızı rica ediyorum...herkese iyi bir hafta sonu dilerim...
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1489.html
sevgiler..
-
02 Aralık 2011, 22:25
Geziye çıkacağım için şekil çok önemli değil, önemli olan eşyalarımı koyabileceğim, portatif bir çanta. Zaten normal zamanda şehir içinde gezerken çanta kullanmayacağım, şekil o zaman önemli.
Don't ride faster than your angels can fly
-
03 Aralık 2011, 02:04
üstadım değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..bı mont hakkındaki görüş ve yorumlariniz nelerdir? bu modeli kullanan, yada kullanan tanıdığı olan dostlar, yorumlarınızı rica ediyorum...herkese iyi bir hafta sonu dilerim...
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1489.html
sevgiler..
hocam bu montu kullanmadım tanıdıklarımdanda kullanan yok o yuzden bırsey demem dogru olmaz.bence o rakamlara çılıcaksanız revit alpistar dainise gibi markalara yönelirdim kaliteleri tartışılmaz.ben hudson robocop kullanıyorum çok memnunum f/p olarak çok iyi bir ürün bence.deri olması full koruma olması kışlık içliği rüzgar cepleri falan derisi olsun dikişleri olsun tatmin edici önerebilirim size.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler