Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR250R
    anahtar girip çıkarken ve gidon kilidine alırken o sıkıntı bende de var. Tereyağından kıl çeker gibi olmuyor. Bazen birkaç defa upraşmam gerekiyor. Belki acemelik zamanında zorlayarak kendim bu hale getirmişimdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı habbili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motosikletin kontakta bir sıkıntı olacak sanırım. Anahtar zor oturuyor ve zor çıkıyor... Belki de adinin biri kontağı zorladı. Bilmiyorum neden.
    Bende de aynı sıkıntı var ama herzaman değil bazen çok rahat çıkıyor bazen de 1 dk kadar uğraşmam gerekiyor. Yedek anahtarı da denemek lazım belki anahtarda da sıkıntı olabilir..

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    yıkama sırasında yada yağışta kaldıysa kontaktan içeri su girmiş olabilir. zaman zaman sertleşir. anahtara ve kontaktan içeriye wd40 sıkın biraz sonra anahtarla aç kapa yaparak alıştırın
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    arada anahtarıma wd40 sıkıp kontağa sokup çıkarırdım..siz de yapabilirsiniz..
    Youtube: YOL AVCISI

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Arkdaşlar malum CBR 250 egzos sesi pek iç açıcı değil trafikte duyulmuyor bile, buda büyük sıkıntı tabiki, araçların sağa sola geriye manevra yaparken arkalarında bir ses duymasıda gerekli, yoksa paldır küldür sinyal vermeden dalıyorlar istedikleri yöne, benim egzostu gayet hoş gürültülü bir akrapovic ile değiştirmek istiyorum (akrapovic evde duruyor resimlerini paylaşırım akşam) bu egzost işini doğru dürüst şekilde yapabilecek bir usta varmı tanıdığınız? malum araç muaynesine girerken orjinal egzosu yerine takıcam, sağlam işçilik ile takılmayan egzoslar hem yakıt tüketimini arttırıyor hemde çıkan motor gazlarını direkt koklamamıza neden oluyor, ayaklarda o sıcaklığı hissettiriyor, tanıdığınız bildiğiniz bir usta varsa paylaşın lütfen.
    [B]Murat Günay[/B]
    2011 Honda Cbr 250 R
    Mail + Msn : mertmugen@gmail.com

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu kaskı kullanan var mı arkadaşlar..http://www.feyizoglu.com/Multitec-ce...k_44364.html#0

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı theplatoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kaskı kullanan var mı arkadaşlar..http://www.feyizoglu.com/Multitec-ce...k_44364.html#0
    shoeı çok kral bi marka,kalitesi tartışılmaz bendede shoeı var ama çeneden açılır kask tavsiye etmem çünkü elinden bir iki defa düşünce çeneden açılıp kapanan yeri yalama olur ondan sonrada kaskı kaldır at,full face kask öneririm...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı mertmugen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar malum CBR 250 egzos sesi pek iç açıcı değil trafikte duyulmuyor bile, buda büyük sıkıntı tabiki, araçların sağa sola geriye manevra yaparken arkalarında bir ses duymasıda gerekli, yoksa paldır küldür sinyal vermeden dalıyorlar istedikleri yöne, benim egzostu gayet hoş gürültülü bir akrapovic ile değiştirmek istiyorum (akrapovic evde duruyor resimlerini paylaşırım akşam) bu egzost işini doğru dürüst şekilde yapabilecek bir usta varmı tanıdığınız? malum araç muaynesine girerken orjinal egzosu yerine takıcam, sağlam işçilik ile takılmayan egzoslar hem yakıt tüketimini arttırıyor hemde çıkan motor gazlarını direkt koklamamıza neden oluyor, ayaklarda o sıcaklığı hissettiriyor, tanıdığınız bildiğiniz bir usta varsa paylaşın lütfen.
    egzos konusunu çok düşündüm
    en sonunda motoru yıpratacağı için vaz geçtim
    tabikide kendi kararınız
    ama yinede motora bir zararı olcağından eminim
    şimdilik yeni motor olduğundan düşünmüyorum ama seneye değişebilir kararım

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Ben de CBF150 kullanıp sesini kıyaslama imkanı bulduğumdan beri ve buradaki injeksiyon çipli olduğu için hava yakıt karışımı düzgün hesaplanıp ayarlanamaza yorumlarından sonra egsoz değiştirmekten vazgeçmiştim.

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabikide kendi kararınız
    egsoz alacağınıza kask,mont alın arkadaşlar....

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    herşeyim mevcut valla
    sadece kask eski biraz birde ls2
    değiştirmek lazım

herşeyim mevcut valla
    sadece kask eski biraz birde ls2
    değiştirmek lazım
    shoeı,nolan iyi gider

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    onlar beni çok aşıyor malesef
    250 tl ye kadar zorlamayı düşünüyorum

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    http://www.anesmotor.com/?urun-675-IXS-HX-520-Kask.html

benim için kask güvenlikten ziyade,sürüş keyfi ve konforu için önemlidir..rüzgarı içeriye almaması,sessizliği,hafifiliği,yüksek süratlerde bile başımı sağa sola çevirebileceğim bir kask olmalı.özellikle alttan rüzgar almamalı..yani çene altlığı olmalı,buğu yapmamalı.yağmuru içeri almaması,çok sıcak havalarda bile havalandırma kanallarıyla yüksek sıcağın etkilerini azaltması vs vs.....kask tercihlerimde konfor önde gelir..hatta kaska creative kulakklıklar yerleştirip sürüş zevkimi daha da arttırırım..hatta kaskı çıkarmadan telefonla konuşacak sistem de olmalı..tüm bunlar gözönüne alınırsa fedakarlık yapılıp yüksek fiyata iyi bir kask alınabilir..hele altımızdaki motor 9 milyarlık bir motorsa değer..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

bu kaskın hastasıyım ama kışın gitmez..http://www.feyizoglu.com/Nolan-N43-A...-_46869.html#0

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    CBR 250 R konusunda bana biraz bilgi verebilecek kisi arıyorum tesekurler. Titresimi var mı ne durumda?Hızlanma olarak nasıl?

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    tabikide kendi kararınız
    eksozların ucuna takılan bir apara varmış sesi yükselten eksozu değiştirmeden arkadaşım bahsetmişti burda duyan varmı arabalara da takıyorlarmış baya tok bir ses veriyormuş

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    CBR 250 R konusunda bana biraz bilgi verebilecek kisi arıyorum tesekurler. Titresimi var mı ne durumda?Hızlanma olarak nasıl?

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Önceki sayfalarda geçen konuşmaları özetleyeyim
    7000 devirlerden sonra titresim baslıyor. 9000-10000 devirlerde titresim bayağı bir fazla.
    Hızlanma olarak gayet tatmin edici. 140a kadar cok rahat bir sekilde cıkıyor anlamıyorsun bile fakat 140dan sonra birer birer artıyor hız
    100 km agresif kullanım ile 3.5 litre yakıyor ortalama. Ben en iyi 3.1 litre gördüm 100 km de. Daha aşağısını gören var mı?
    Vites geçişleri rahat fakat ara sıra ilk vitese geçirmekte zorlanıyorum. Onun da çözümü motoru hafif ileri geri oynatmak veyahut debryajı hafif salmak.
    Orjinal Lastikleri kötü. Arka oynuyor ani hızlanmalarda veya ani vites küçültmelerde ve virajlarda. Yagmurda ise cok kötü. Herkes orjinal lastikleri değiştirme eğiliminde.
    Dijital ekranı yeterli ve bilgilendirici. Aklıma gelenler bunlar...

Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki sayfalarda geçen konuşmaları özetleyeyim
    7000 devirlerden sonra titresim baslıyor. 9000-10000 devirlerde titresim bayağı bir fazla.
    Hızlanma olarak gayet tatmin edici. 140a kadar cok rahat bir sekilde cıkıyor anlamıyorsun bile fakat 140dan sonra birer birer artıyor hız
    100 km agresif kullanım ile 3.5 litre yakıyor ortalama. Ben en iyi 3.1 litre gördüm 100 km de. Daha aşağısını gören var mı?
    Vites geçişleri rahat fakat ara sıra ilk vitese geçirmekte zorlanıyorum. Onun da çözümü motoru hafif ileri geri oynatmak veyahut debryajı hafif salmak.
    Orjinal Lastikleri kötü. Arka oynuyor ani hızlanmalarda veya ani vites küçültmelerde ve virajlarda. Yagmurda ise cok kötü. Herkes orjinal lastikleri değiştirme eğiliminde.
    Dijital ekranı yeterli ve bilgilendirici. Aklıma gelenler bunlar...
    max kaç km/sa hızı gördün dostum?..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler