Arkadaşlar az önce Yükseliş Honda ile görüştüm normalde bugün gelmesi gereken CBR 250 Nisanın 2. haftası gelecekmiş, tam bir hüsran yani, gidip canlı canlı görmek kısmet olmadı.
Arkadaşlar az önce Yükseliş Honda ile görüştüm normalde bugün gelmesi gereken CBR 250 Nisanın 2. haftası gelecekmiş, tam bir hüsran yani, gidip canlı canlı görmek kısmet olmadı.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
bu kızgınlamaya ninja 250 alınır artık hem yolda cbr 250 lere çakarsın tokatı
Bu gidisle bunlar yeni parti motorlarin fiyatina zam yapar, piyasadaki itibar hoop uctu gitti olur. Motor nasil Nisan 2. haftaya kalmis ki hadi 1 haftalik gecikme normal gumrukte takildi diycem ama 1 aylik gecikme icin nereye takilmis olabilirki. O zaman ikinci partide anca Haziranda gelir...
EEee bunlar motoru getirinceye kadar Yamaha YZF R250 ve Kawasaki 250r`in yeni yuzunu cikarticaklar...
Biz bu kadar meraklaniyoruz ve hayal kirikligina ugruyoruz, MotoKurt beyi dusunemiyorum bile... Herseyin Hayirlisi, bekliyelim bakalim...
A.Cenk Tuzun
Karsiyaka / Izmir
cazip bir fiyat açıkla. milleti heveslendir. müşterileri haftalarca beklet.
çok cüzi miktarda (50-100) adetini bu fiyattan piyasaya sür.
millet koskoca bahar ayını bekleyerek geçirsin.
mayıs gelince de yeni sezon diye, yaz sezonu diye zammı yansıt.
millet de onca sabır göstermiş, 500 milyonun lafı mı olur desin.
heves ettiği aleti ne pahasına olursa olsun kuyruğa girsin, alsın.
umarım böyle yapmazlar da..
yaparlarsa bir gün ilkokula giden çocugunuz/kardeşiniz "abi/abla, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek demek" derse -söz meclisten dışarı- honda'nın bize layık gördüğü şeydir çocuğum dersiniz.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Vallahi sinirden ne yazacağımı bilemiyorum Dün honda yükselişe gittim arkadaş ayın onbeşinde gelecek dediniz gelmedi . Salı günü dediniz gelmedi . Şimdide Nisanın ikinci haftası diyorsunuz ama inandırıcılığınızı kaybettiniz . Ben parayı peşin yatırdıydım onun tarafıma iade edilmesini istedim. Bu gün hesabıma yatacak ...Böyle pazarlamamı olur Allah aşkına amma ciddi firmaymış honda.. MAL TAYLANT TAMI? ,GEMİD EMİ, ? GÜMRÜKTEMÜ,? İMALATA GİRDİMİ ? HAĞLA BELLİ DEĞİL
Honda böyle yaparak müşterisini kaybediyor yazık...
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
hiç korkma kaybetmez yarın unutulur. senelerce bu hep böyle oldu 2006 yılında honda cg yi almak için sıraya yazılmış ve bekeyerek almıştım.
Geçenlerde bir regal raptor bayisinde laflıyorduk, spt 350 isimli modelinin resmini görünce bunu getirecek misiniz buraya diye sormuştum. O zaman bayideki arkadaş aslında getirdiklerini ama gümrükten mal çekemediklerini söylemişti. Bu haberlere çıkan gümrükteki tutuklama olayları sonrası herkesin gümrükten mal çekerken zorlandığını söylemişti. O yüzden henüz dillendirilmese de nisan sonu hatta mayıs ortasına kadar yeni motorların galerilere girmesinin zor olduğunu söylemişti. Belki Honda bayilerinde de durum farklı değildir. Ha bu gün gümrükten çekiyoruz, ha yarın derken olan bekleyene oluyor. Ben sırf bu tarz bir muhabbet yüzünden maxi scooter'dan cbf'e dönüş yaptım. 3 ay beklettiler beni resmen kış ortasında istemiyorum artık diyip, gidip o sinir/gaz ile cbf aldım. pişman da değilim. O yüzden honda müşteri kaybetmez teorisi çok da doğru değil. İnsanlar aptal yerine konulmasına kızıyor. Ben inanıyorum ki herhangi bir bayi, müşterisine böyle böyle bir sorun var, ne zaman gelir bilmiyoruz, gelince hemen haber vereceğiz size diye durumu anlatsa, böyle bir tepkinin oluşmayacağına inanıyorum.
Olgun YAZICI
Beylikdüzü/İSTANBUL
Gümrüklerde ilgili bir sıkıntı yok şu an. Yani belgelerini tamamlayıp harcını hurcunu yatıran bir günde malını çekiyor. Prosedürünü tamamlamayana birşey diyemem tabi.
Honda'nın motorları nerde şu an bilmiyoruz ama gümrükten çekemiyoruz, sıkışıklık var falan diyorlarsa, hadi canım sende diyebilirsiniz.
bende yavaş yavaş başka motor arayışına giriyor gibiyim.hyonun yeni tip kuyruklu modelini trye getirseler çok iyi olacak ama hala eski kasayı satıyorlar.aynı fiyata yzf r 125te var kasası çok güzel ama oda 125lik kararsız kaldım.nisan sonuna kadar bir motor almış olacağım,mayısın sonu haziran ikinci haftası falan demiş bazı arkadaşlar.hazirandan sonra honda güle güle kullansın o motorları,haziranın ikinci haftasından sonra zaten motor sürmenin pek bi zevki kalmıyor 40 derece sıcakta.nisan ve mayıs aylarını heba edemem.
Valla ben fiyatına tutuldum açıkcası, zam yapacaklarsa alacak olanlarda nanay derler
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Kawa , gt250 almam ben fiyatı artarsa bu motor çok hoşuma gitti ve Nisanı bekliorum bende Benim için küçük cc , sport turing ve en önemlisi eşimin kullanabileceği ve benim peşimden geride kalmayacağı bir motor
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
zaten oruçlar tam yaza geliyor. ramazan da da pek motora binilemeyecek
bu kadar kasmayın illa bu olacak diye nisan sonu nu çok beklersin honda açıklama yapmış mayıs 2011 den evvel motor yok cbf 150 formuna bakın
Mayısı bekleriz o halde bizde
honda bunca insanın güzelim bahar ayını bekleterek harcarsa büyük ayıp eder. tutamayacakları sözleri vermeseler iyi olur!!!
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)