Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Kasım 2011, 00:56
@Zippo's Dostum karbonu bende seviyorum ama farkli renk olsun istiyorun. Hani kirmizi renginde varya gri olan yerler onun gibi yapmak istiyorum. Cift renk daha kalipli gosteriyor motoru.
Reklamlar
-
04 Kasım 2011, 01:03
stepfunk adlı üyeden alıntı
@Zippo's Dostum karbonu bende seviyorum ama farkli renk olsun istiyorun. Hani kirmizi renginde varya gri olan yerler onun gibi yapmak istiyorum. Cift renk daha kalipli gosteriyor motoru.
Aynen öyle,katılıyorum.Gelişmelerden haberdar et mutlaka foto paylaş Ayrıca arka sehpa alırsan uygun fiyata bende düşünüyorum haberleşelim dostum.
-
04 Kasım 2011, 01:04
teocan94 adlı üyeden alıntı
Sanayide Bu Arka Sehpayı Yapacak Usta Çok...
O PAraya 2 Tane Alınır Arka Ve Ön Kaldırılır
Direk Para Bayılmaktansa Biraz Peşinden Koşun Derim
Arkadaşınızın Sehpasını Alıp Ustaya "bunun Aynısını Çıkarabilirmisin" Diye Sorun Olumlu Yanıt Alacağınız biri Kesin Çıkar.
Vallahi cok dogru soyluyorsunda vakit lazim.
Her demir ustasi cok kolay halleder bu isi.
Demiri yapinca dort tanede tekerlek taktinmi tamamdir.
Sonra istedigin renge boya.
-
04 Kasım 2011, 01:04
orjinal karbonların ilk defa bu kadar yakından net çekilmiş resimlerini görüyorum. Gerçekten çok güzelmiş. Ne kadar fiyatları tuzlu derken ?
kırmız ıjant şeriti alıcam. İnternet üzerinden nerden alayım? Onun fiyatı ne kadar ?
yağışlı bir gecede motoru toprak zeminde ayak üzerinde bırakmıştım. zemin yumuşak olduğundan ayak toprağa saplanmış ve sabah motoru devrilmiş buldum. Greanaj ve sinyal üzerinde ufak boya kalkıkları oluştu. Bunları boyatmadan nasıl kapatabilirim ?
Yarın yeni lastikleri takılmış vaziyette servis motoru teslim edicek. Bulunduğum şehirde motorsiklet lastiği balans ayarı yapılamıyormuş. Aslında Türkiye'de sadece 5 şehirde motor lastiği balans ayarı yapılabiliyormuş. Dolayısıyla balans ayarı hiç yapılmamış yeni lastiklerle İzmir'e kadar 2-2,5 saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyor. Sizce riskli olur mu?
Bayram tatilinde İstanbul'da olucam yukarıda sorduğum parçaları İstanbul'da elden almam için tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Adresleri nereler?
Çok soru sorduğumun farkındayım ama bunlar aslında çok sorulabilecek sorular ve verilen cevaplar bundan sonra okuyacak arkadaşların da faydalanmasını sağlayacaktır ve forum amacına ulaşmış olacaktır. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
-
04 Kasım 2011, 01:08
Zippo's adlı üyeden alıntı
Aynen öyle,katılıyorum.Gelişmelerden haberdar et mutlaka foto paylaş
Ayrıca arka sehpa alırsan uygun fiyata bende düşünüyorum haberleşelim dostum.
Ben bir sanayi cikarmasi yapayim sehpa icin, sanada haber veririm
Folyocu arkadas birde ona soracagim, arabalari kapliyorlar burda.
Super oluyor gercekten. Hem istedigin zamanda sokebiliyorsun.
Denemeye deger en azindan.
-
04 Kasım 2011, 01:09
stepfunk adlı üyeden alıntı
Vallahi cok dogru soyluyorsunda vakit lazim.
Her demir ustasi cok kolay halleder bu isi.
Demiri yapinca dort tanede tekerlek taktinmi tamamdir.
Sonra istedigin renge boya.
Bizim işimiz gereği kolayca yapabilceğimiz bişey.Babam harleye sisibar bile yaptı,bunu gösterdim yaparım dedi Yaptığımız zaman fotoğrafları koyarım,beğenen ve isteyen olursa yine yaparız.
-
04 Kasım 2011, 01:50
Bizim işimiz gereği kolayca yapabilceğimiz bişey.Babam harleye sisibar bile yaptı,bunu gösterdim yaparım dedi
Yaptığımız zaman fotoğrafları koyarım,beğenen ve isteyen olursa yine yaparız.
İsteriz tabii istemez olurmuyuz hic
Hele ben kesin isterim, ücreti karsiligi tabii :D
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
@Captainhakan
Dostum balans ayari hakkinda birsey diyemecegim, daha tecrubeli arkadaslar fikirlerini soyler muhakkak.
İstanbulda aksesuar icin hasanpasayi bir gez derim.
Motomax'in subesi var orafa aradigin seyleri orafa bulabilirsin. Fiyatlarida uygun bircok malzemenin.
Bayramda burda olsaydim giderdik beraber.
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
@Stepfunk.Dostum bence kaplama işine hiç girme.Orjinal carbon parçaları al orjinaliyle değiştir.Bunlar mesela mono kapak,ön çamurluk ve motor aksamının ordaki grenajlar.Emin ol daha tuzla ama çok daha şık olur ve içine siner.Bu benim düşüncem.Ben öyle yapıyorum.Motorum tri color,siyah olsa kesinlikle carbon ön çamurluk alırdım.Carbon olarak bahsettiğim bölge burası bakabilirsin ;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2481547
Karbonlar çok güzel olmuş, rizomalar da fena olmuş.
Kısa manetler ne kadarmış DB'de? Ben ebaydan bakıyordum şunları buldum, fiyatı 109 $ diyor.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
04 Kasım 2011, 10:29
yashukawa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benzini aldığımda 430 kmdeydim şimdi 720 oldu biraz daha benzinim var sallayınca ses geliyo bakalım kaç km daha gidicek en kötü ihtimalle yolda kalırız
Benzin cubugu sönüp yanmaya başlayınca depoyu doldurduğumda yaklaşık 10-10.5 litre arası alıyor. Max 300 km gittim tekrar yanıp sönmeye başlayana kadar gösterge. Herhalde bir 50-60 km daha gidebilir gibi bir ara bende deneyeceğim bakalım depoyu tamamen boşaltmayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------
CaptainHakan adlı üyeden alıntı
orjinal karbonların ilk defa bu kadar yakından net çekilmiş resimlerini görüyorum. Gerçekten çok güzelmiş. Ne kadar fiyatları tuzlu derken ?
kırmız ıjant şeriti alıcam. İnternet üzerinden nerden alayım? Onun fiyatı ne kadar ?
yağışlı bir gecede motoru toprak zeminde ayak üzerinde bırakmıştım. zemin yumuşak olduğundan ayak toprağa saplanmış ve sabah motoru devrilmiş buldum. Greanaj ve sinyal üzerinde ufak boya kalkıkları oluştu. Bunları boyatmadan nasıl kapatabilirim ?
Yarın yeni lastikleri takılmış vaziyette servis motoru teslim edicek. Bulunduğum şehirde motorsiklet lastiği balans ayarı yapılamıyormuş. Aslında Türkiye'de sadece 5 şehirde motor lastiği balans ayarı yapılabiliyormuş. Dolayısıyla balans ayarı hiç yapılmamış yeni lastiklerle İzmir'e kadar 2-2,5 saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyor. Sizce riskli olur mu?
Bayram tatilinde İstanbul'da olucam yukarıda sorduğum parçaları İstanbul'da elden almam için tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Adresleri nereler?
Çok soru sorduğumun farkındayım ama bunlar aslında çok sorulabilecek sorular ve verilen cevaplar bundan sonra okuyacak arkadaşların da faydalanmasını sağlayacaktır ve forum amacına ulaşmış olacaktır. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
CBR250 nin orjinal carbon parçaları bayağı tuzlu gibi. Ben ön çamurluğun fiyatını sormuştum bir iki yere hepsi yaklaşık aynı fiyatı verdi.
http://honda.com.tr/AccesoriesDetail...pe=Motorsiklet
Buradaki carbon ön çamurluğa 164 lira civarında KDV dahil.
Normal ön çamurluğun fiyatı ise 43 Lira. Carbonlar neden bu kadar pahalı bilmiyorum. Görünüşten başka çok daha mı sağlam oluyor? Zor mu kırılıyor acaba?
Bayilerden karbon orjinal parçaları temin edebilmek için önceden sipariş vermen gerekir. Stoğunda carbon parçalar olan bayii olduğunu sanmıyorum. Hatta honda Türkiyede de yok carbon orjinal parçalar yurtdışından getiriyorlar 3-4 hafta gibi bir süre alır temin etmen siparişi verdikten sonra. (%40 gibi de kapora istiyorlar ayrıca )
-
04 Kasım 2011, 10:45
CaptainHakan adlı üyeden alıntı
Şuan DB Motorun stoklarında var arayıp bilgi alabilirsiniz karbonlar hakkında.Ben hepsinin fiyatını almıştım ama unuttum.Şöyle söyleyeyim sadece size gösterdiğim değiştirdiğim 2 parça 167 Lira.
-
04 Kasım 2011, 11:36
@Stepfunk.Dostum bence kaplama işine hiç girme.Orjinal carbon parçaları al orjinaliyle değiştir.Bunlar mesela mono kapak,ön çamurluk ve motor aksamının ordaki grenajlar.Emin ol daha tuzla ama çok daha şık olur ve içine siner.Bu benim düşüncem.Ben öyle yapıyorum.Motorum tri color,siyah olsa kesinlikle carbon ön çamurluk alırdım.Carbon olarak bahsettiğim bölge burası bakabilirsin ;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2481547
hocam çok şık durmuş gerçekten bayıldım
-
04 Kasım 2011, 11:37
yashukawa adlı üyeden alıntı
hocam çok şık durmuş gerçekten bayıldım
Teşekkür ederim dostum.Diğer parçalarıda değiştiricem inşallah
-
04 Kasım 2011, 15:39
arkadaşlar arkaya artçı alırken sele ayarı falan yapmamız gerekirmi rodaj süresince artçı almadım servise sordum her zamanki gibi cevabı aldım "honda abi bu 250cc al tabi niye almıyorsun hiçbirşey olmaz" dediler.
yanlış hatırlamıyorsam kawa 250r de ayar yapılmadığı zaman bu sorun arka amortisöre zarar veriyordu keçe patlatıyordu altın elbiseli adamda izlemiştim bizim motorda durum nedir ? artçı alan arkadaşlar ?
-
04 Kasım 2011, 20:52
600 km 100 tl normal kullanım cogu 2 kısı
-
04 Kasım 2011, 22:51
dumanhotel adlı üyeden alıntı
600 km 100 tl normal kullanım cogu 2 kısı
normal diyelim tek kişi olsan 650-700 kmleri görürdün tahminimce ben ilk depomla 350km civarı yol yaptım daha gidiyoduda tırstım yolda kalırım diye
-
05 Kasım 2011, 13:43
SARP AY52 adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır motorsiklete yağlamak için arka sehpa arıyordum. İnternet'ten motor mağaza fiyatlarına baktım hem yüksek geldi hemde stok'ta hiç yok. 150-250 Tl aralığında fiyatlar var. Araştırmalarım neticesinde bu ön ve arka sehpaları üreten firmalardan birinin izmir ışıkkentte olduğunu keşfettim. Hemen aradım perakende satış'ta yapıyorlar. İzmir ve çevresinde varsa ihtiyacı olan arkadaş 70 Tl'ye arka sehpayı aldım. Sehpaların iki tutamaç şekli var hangisini isterseniz o aparatı veriyorlar. Şaseden kaldıranı veya aks somunundan kaldırmaçlı olanı. Tekerlekli güzel bişi. Zannedersem her boyutta motora olur çünkü ayarlamalı.
bende izmirdeyim nereden aldınız acaba adres verebilirmisiniz?
-
05 Kasım 2011, 23:43
gezerken bu siteyi gördüm inceledim güzel seyler var.
http://www.endurance.co.jp/e/store/i...uage=en&page=1
-
06 Kasım 2011, 10:10
funkyboys adlı üyeden alıntı
hoca bu parçalar çok ucuz yahu keşke getirtebilsek
-
06 Kasım 2011, 14:22
selamlar , cbr 250'ye performans egsoz takan var mı hiç..? bazı videolarda gördüm ama berbat bi ses çıkıyo ... özel yapım bi egsoz yaptırsak nasıl olur acaba.???
herkese iyi bayramlar bu arada...........
-
06 Kasım 2011, 14:54
zeymen adlı üyeden alıntı
selamlar , cbr 250'ye performans egsoz takan var mı hiç..? bazı videolarda gördüm ama berbat bi ses çıkıyo ... özel yapım bi egsoz yaptırsak nasıl olur acaba.???
herkese iyi bayramlar bu arada...........
Selam iyi bayramlar...
Yılların uzman firmaları Yoshimura- Devil-Arrow- Akropovic gibi firmalrın ürettiği üründen çıkan sese kötü diyosan durum vahim. Daha iyisi alınabilse adamlar yapardı.
Saniyedeki egzozdan anca gürültü alırsın. Çançinçon değilki bu orjinalliğini bozasın yaklaşık 10.000 lik motor.
-
06 Kasım 2011, 15:44
youtubedan video izleyip kötü demek olmaz bence...en iyi ses arrow gibi geldi benim kulağıma fiyatıda iyi ama
İyi bayramlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler