Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ekim 2011, 23:41
servisten taktırdım ama iade edeceğim titreme yapıyor ve kendiliğinden kapanmaya başladı anlaşılan 300 tl civarı kaliteli birşey almak lazım
yanlış hatırlamıyorsam H.I.D marka.koskoca izmirde birtek bu var
bi aksesuarcı benim için fiyat alıp başka bir xenon getirtecek bunuda servise iade edicem xenon 100 tl 40 tl de takma parası aldılar
işçilik ücretinide talep edeceğim vermezlerse yasal yollara yada tüketici haklarına baş vuracağım
Reklamlar
-
18 Ekim 2011, 23:50
Arkadaşlar ufak bir sorum olucak. Bu modelin nasıl bir meziyeti varda 2. eli sıfırından daha pahalı yı satılmaya çalışılıyor. Eskidikçe güzelleşen birşeymi ?
aynı şeyi bazı şuursuz pcx satıcıları da yapmış. (pcx bakarken dikkatimi çekti bunda da aynı durum var .)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
19 Ekim 2011, 09:43
acayüp adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ufak bir sorum olucak. Bu modelin nasıl bir meziyeti varda 2. eli sıfırından daha pahalı yı satılmaya çalışılıyor. Eskidikçe güzelleşen birşeymi ?
aynı şeyi bazı şuursuz pcx satıcıları da yapmış. (pcx bakarken dikkatimi çekti bunda da aynı durum var .)
şarap gibi makina hocam yıllandıkça değer kazanıyo :D
bi resimde benden
-
20 Ekim 2011, 11:23
arkadaşlar ne oldu kimse bişey yazmıyor
-
20 Ekim 2011, 16:10
Selamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalar tekrardan ) daha öncede bahsettiğim gibi benimde ilk motorum CBR250R bişi sormak istiyorum motorsikletimin arka lastiğini daha geniş takmak istiyorum bu mümkünmü acaba veyaz yaptırabileceğimiz biryer varmı? Daha önce yurtdısındaydım Amerikada ve orda nerdeyse tır lastiği gibi lastikler takıyorlardı youtube da da videoları var. hani çok fazla abartı değilde 180 lastik iyi olurdu bence??
-
20 Ekim 2011, 16:53
yashukawa adlı üyeden alıntı
yakından gormek nasıp olmadı mehmet : )) yakısmıs allah kaza bela vermesın
-
20 Ekim 2011, 17:45
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
yakından gormek nasıp olmadı mehmet : )) yakısmıs allah kaza bela vermesın
abi sana görmek bana binmek nasip olmadı 45 gündür bende daha 510 km de :D
-
20 Ekim 2011, 19:54
arkadaşlar bende lastiklerımı değiştim sonunda pirelli sport demon aldım ebatlar orjinal ile aynı bakalım ilerde nasıl lastik bilgi verecem
-
20 Ekim 2011, 20:02
erdal3323 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende lastiklerımı değiştim sonunda pirelli sport demon aldım ebatlar orjinal ile aynı bakalım ilerde nasıl lastik bilgi verecem
kardeşim değerli bilgilerini büyük bir merakla bekliyorum irc den daha yumuşakmı mesela virajlarda arkadan veya önden salınma varmı ıslakta performansı nasıl güven veriyormu ve en önemlisi fiyatı nedir ve eğer mümkünse fotoların paylaşırmısın bende değiştiricem
-
20 Ekim 2011, 20:27
hocam fiyat söyleyebilirmisin kaça aldın takımını ?
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:23 ----------
suhasonisik adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalar tekrardan
) daha öncede bahsettiğim gibi benimde ilk motorum CBR250R bişi sormak istiyorum motorsikletimin arka lastiğini daha geniş takmak istiyorum bu mümkünmü acaba veyaz yaptırabileceğimiz biryer varmı? Daha önce yurtdısındaydım Amerikada ve orda nerdeyse tır lastiği gibi lastikler takıyorlardı youtube da da videoları var. hani çok fazla abartı değilde 180 lastik iyi olurdu bence??
Bende çok araştırdım hiç kimse tavsiye etmiyor değiştirenlerde memnun değil forumda araştırırsan bununla ilgili çok konu var orjinal ebat kullan bence ben öyle yapacağım.
-
20 Ekim 2011, 20:54
enginozan adlı üyeden alıntı
kardeşim değerli bilgilerini büyük bir merakla bekliyorum irc den daha yumuşakmı mesela virajlarda arkadan veya önden salınma varmı ıslakta performansı nasıl güven veriyormu ve en önemlisi fiyatı nedir ve eğer mümkünse fotoların paylaşırmısın bende değiştiricem
+1
ben de değiştiricem ama hala karar veremedim. Fiyat ve kalite konusunda foruma yazarsa sevinirim
-
20 Ekim 2011, 22:06
arkadaşlar ben youtube da bu lastiklerin videolarını ve yorumlarına baktım bence metzeler m5 çünkü onun teknolojisi harika pırellı ise lastiğin sonlarına yani yatış sınırını kısıtlı tutmuş motorla 45 derece yattığınız zaman düşme tehlikesi var ve yol tutuşu güzel ben pırellı alcağıma şahsi fikrimdir irc ile yola devam ederim alan arkadaşa hayırlı olsun beni kimse yanlış anlamasın bu benim görüşümdür
herkese hayırlı sürüşler
-
20 Ekim 2011, 22:33
rq7 adlı üyeden alıntı
hocam fiyat söyleyebilirmisin kaça aldın takımını ?
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:23 ----------
Bende çok araştırdım hiç kimse tavsiye etmiyor değiştirenlerde memnun değil forumda araştırırsan bununla ilgili çok konu var orjinal ebat kullan bence ben öyle yapacağım.
walla o kada cook gordumki yani orjinal lastik kullan yok gibi ) problem olsa kullanmazlar galibaa suan ki aklim olsa sorardirm orda ama yinede netten arastiriyorum bilgi ediinirsem yazarimm
-
20 Ekim 2011, 23:14
arkadaşlar ankara efe otomotivden motorumu alalı yaklaşık 1 ay oldu ben 900 km yi geçtim. 1000 bakımı için ne yapmam gerekiyor biraz detaylı bilgi verebilicek bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. ilk motorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
21 Ekim 2011, 02:50
Assasin adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ankara efe otomotivden motorumu alalı yaklaşık 1 ay oldu ben 900 km yi geçtim. 1000 bakımı için ne yapmam gerekiyor biraz detaylı bilgi verebilicek bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. ilk motorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hayhay motorunu hemen servise götürüp yağ yağ filtresin değiştireceksin bu kadar yanlız ne yağ kullandıklarına dikkat et pazarbaşı motorunban uyguladığı yağ 6000 bakımında 15-50 mobil racıng yağı 1000 bakımında ise 10-40 shell koymuştu anes bu yağı kullanmamak gerekliymiş orj yaği 15-50 mobilmiş benden bu kadar :O
-
21 Ekim 2011, 10:46
lastikleri bu gun takacam arkadaslar ozama resimde atacam sizle paylasırım,birde üzerinden cıkan lastıklerı satacam ilginen olursa özel mesajla ulasırsa sevinirim ii günler
-
21 Ekim 2011, 12:52
Arkadaşlar selam, bende dün itibariyle siyah CBR250r ile aranızdayım
YBR'den sonra bu motor gerçekten mükemmel.
Dün eve gelince birşey farkettim, ön fren hidrolik sıvısı seviyesi alt sınırda duruyor.
Bunun bir zararı olurmu yoksa üzerine hidrolik sıvısı mı eklemek lazım?
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
21 Ekim 2011, 19:12
stepfunk bu durum bende de var bir süredir. Kılavuza baktım türkçeye çevirisi mi tam olmamış bilmiyorum ama tam anlayamadım. hidrolik sıvısı göstergesinin olduğu kutu mu yere paralel olucak bakarken yoksa motor mu yere dik durucak tam anlayamadım. Hatta bi ara fotoğrafını çekip buradaki arkadaşlara danışmayı düşünmüştüm. Sonra unuttum kaldı
-
21 Ekim 2011, 20:22
Kitapçıkta, Motosikleti sağlam düz bir zemin üzerinde dik konumda park ediniz, fren hidroliği rezervuar kapağının
yatay konumda olduğundan emin olunuz diyor. Yani hem motor dik olacak hemde kapak yatay konumda olacak.
Ben bunları yapıp bakıyorum ama sıvı alt seviye işartenin üzerine denk geliyor yine.
Yarın gideceğim servise gidip soracağım.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
21 Ekim 2011, 21:00
slm arkadaşlar tüm kullanıcılara soruyorum 1. 2. viteslerde giderken gazı bırakdıgınızda bir ses geliyormu servise gittim birşey yok yanıtını aldım işte normaldir tek silindir oldugundan fln dır dedi pek inanmadım bnde teknik servis hizmeti verdigimden biliyorum ) ricamdır bir kulak verin vede cevap yazarsanız sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler