AVCAGATAY sanırım benle durumun aynı , 31 yaşındayım çocuklugumdan beri duvarlarımı motosiklet resimleri süsler , ama herhangi sokaktakimotorların bile yanına yanaşıp gazlarını dokunmuşlugum yoktur , bayramdan iki hafta önce bir anda cbr 250 r aldım , ehliyetim yoktu ...
ilk defa motora bindim , düzce dadaş bayi abi eve teslim edelim yapma etme desede yok dedim ve anlatın nasıl kullanılıyor dedim , sende deli cesareti var dediler 15 defa kadar istop ettim sonra 70 km mesefade Ereğliye 110 görerek geldim , sanki kırk yıldır kullanıyormuş gibi , bir defa hafif düşmem oldu hızım 10 - 15 felan yokuş iniyorum mazgal üzerinde fren yaptım üzerime yıkıldı , sadece egzosu çizildi ...
Hayatında hiç binmemiş bir insan olarak 7000 deviri geçmemek sureti ile başarılı bir rodaj geçirdiğimi düşünüyorum , motorum 1300 km de geçen 350 km lik bir tur yaptım bunun dışında 400 km lik bir turum daha var , diğer kmler çarpalı , çok rahat bir motorsiklet ...
bir depo ile 380 civarı yapıyorum hızlı sürmemem etkili olabilir . hiç düşünmeden cbr 250 r almanı tavsiye ederim , çok agır makine degil , kullanışlı , rahat yakıtı harika , vergisi düşük , sadece kendine güven , çevrendeki arkadaşlarının tavsiyelerini al ve dinle ...
ben mazgalda düştügüm günün ertesi arkadaşın birisi mazgallarda ve yol boyalarında fren yapma kayatr dedi KÜFRETTİM dün neden demedin diye