Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    benimkiler garaj olmasada apartman motorudur
    ne kadar az su yerse okadar iyidir bi yerde birikme olabilir elektrik aksama gelebilir
    nekadar az su yese okadar iyidir..
    motorun yamur altında sürülmesi başkadı çunku giderken neredeyse sadece önden su yersiniz hızınız yuzunden

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Alıntı Hondaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun ilk defa zincirleri sprey ile temizleyip ardından diger sprey ile yagladım..Ancak yaglarken altta bişey dikkatimi çekti..resmini eklemeye çalişcam..bu normal mi alttan böle plastik bi boru gibi bişi var aşagi dogru ?

http://imageshack.us/photo/my-images...102011256.jpg/
    bu hortum hava filtresini hortumu diye biliyorum
    diğer ayaklığın yanındakilerde yağ ve benzin tahliyesi için

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

valla uygun bulunursa ebaydan alınacak çok şey var hemde cok ucuz sağolsun burdan bir arkadaşım bana 1 çift 600rr aynası aldı ebaydan kargo dahıl sanırım 45 tl ödemiştim gerçi hyosunguma takmak nasıp olmadı ama hala kutusunda durur.öncelikle almak için paypal hesabın olucak memedım.eğer almayı düşünürsenizde burdan birileri ile alın hem kargo ucuza gelmiş olur

Motosikleti
    CBR 250 R
    FEARLESBOYY paypal ne oluyor , nasıl açılır paypal hesabı , şu ebay ı ögrenmek lazım

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sitede ebaydan alışveriş yapan arkadaşlar çok hatta konu bile açmışlardı araştırırsanız konuyu ve yardım edecek kişileri mutlaka bulursunuz

horizonriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR
    arkadaşlar;
    ebaydan önce account oluşturuyorsunuz..sonra alıcağınız ürünü seçip ödemeyi yapıyorsunuz..adresinize geliyor..)
    dikkat etmeniz gereken shipping yani kargo ücreti..kimi gönderici kargo ücreti almıyor..bazı yerler ücretli.. zaten ödeme yaparken fiyatın üzerine kargo ücreti ekleniyor ordan dikkatinizi çeker..
    ayrıca son olarak bazı gönderiler gümrüğe takılıyor..takılırsa size ihbarname geliyor..genelde topkapıda ptt müdürlüğünde gümrüklü işlemler bölümünde bekliyor kargonuz..burda önemli husus gümrüğe takılırsa gümrük vergisi karşınıza çıkıyor..emsal fiyat üzerinden işleme tabi tutuyorlar ve vergisini orda peşin alıyorlar..satıcı ya mesajla ınvoıce düzenlerken hediye olarak ticari işlem olmadığını not düşürürseniz gümrükte 7 tl gibi ufak bi kkdf yatırarak eşyanızı çekersiniz..buda işin püf noktası benden size hediye olsun ) selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

egzostlar güzelde çok para..bide amerikadan getirmesiyle uğraş..arkadaşlar bursa firması tiger güzel ses veriyo..sitesindede örnek videosu var..500 tl ye takıyolar..bence değerlendirin...

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı horizonriver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar;
    ebaydan önce account oluşturuyorsunuz..sonra alıcağınız ürünü seçip ödemeyi yapıyorsunuz..adresinize geliyor..)
    dikkat etmeniz gereken shipping yani kargo ücreti..kimi gönderici kargo ücreti almıyor..bazı yerler ücretli.. zaten ödeme yaparken fiyatın üzerine kargo ücreti ekleniyor ordan dikkatinizi çeker..
    ayrıca son olarak bazı gönderiler gümrüğe takılıyor..takılırsa size ihbarname geliyor..genelde topkapıda ptt müdürlüğünde gümrüklü işlemler bölümünde bekliyor kargonuz..burda önemli husus gümrüğe takılırsa gümrük vergisi karşınıza çıkıyor..emsal fiyat üzerinden işleme tabi tutuyorlar ve vergisini orda peşin alıyorlar..satıcı ya mesajla ınvoıce düzenlerken hediye olarak ticari işlem olmadığını not düşürürseniz gümrükte 7 tl gibi ufak bi kkdf yatırarak eşyanızı çekersiniz..buda işin püf noktası benden size hediye olsun ) selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

egzostlar güzelde çok para..bide amerikadan getirmesiyle uğraş..arkadaşlar bursa firması tiger güzel ses veriyo..sitesindede örnek videosu var..500 tl ye takıyolar..bence değerlendirin...
    Ben tiger la konuşmuştum tek model var zaten cbr 250 için 850 tl demişlerdi bana pahalı gelmişti acaba fiyatı düşürdüler mi?

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    motorun 3-5 günlük yağmur serüveni sonucunda paslanacağını düşünmüyorum paslanacaksa da nerde kaldı honda kalitesi
    ama gene de akılda soru işaretleri kalıyor
    inş yarın elime geçer yeni brandam hemen örtücem eskiyi de yazın kullanırım

horizonriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR
    fiyatları yükselttiler demekki dolar çok yükselince..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun 3-5 günlük yağmur serüveni sonucunda paslanacağını düşünmüyorum paslanacaksa da nerde kaldı honda kalitesi
    ama gene de akılda soru işaretleri kalıyor
    inş yarın elime geçer yeni brandam hemen örtücem eskiyi de yazın kullanırım
    honda demir üretmiyorki
    su ve güneşe maruz kalan her materyalin ömrü mutlaka kısalıcaktır

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    demir üretmiyor ama çinliden de farklı olmalı diye düşünüyorum

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demir üretmiyor ama çinliden de farklı olmalı diye düşünüyorum
    ya muhakkak var farkı ben söyliyeceğimi söyledim servisede sorsanız yada tecrübeli bir motorcuyada sorsanız bırakma yağmur altında diyecektir çoğu kişi motoru yıkarken bile binbir dikkatle yıkıyor orasına burasına su kaçmasın diye

azcıkta resim paylaşalım dimi

xenonu takmadan önce ama olsun

kabataşlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TA
    Arkadaşlar cbr 250 r gerçekten performansı çok yüksek bir motor,bir arkadaşımı 6 eylülde izmirden trabzona sabah saat 5 te yolcu ettim,benzin ve ihtiyaç molaları dahil akşam 7 gibi yozgata girmiş,800 km yolu rahatlıkla sıkmadan şişmeden problemsiz bitirmiş,arkadaşın niki motokurt bugünlerde gezi ve etkinlikler bölümünde resimlerini paylaşacak oradan takip edebilirsiniz

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Motokurt abi motoru aldı alalı ortalarda gözükmüyor zaten bir kaç gezisini paylaşmıştı

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek kelimeyle müthiş
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek kelimeyle müthiş
    hakkaten süper

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    herifte yetenek var ama

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    yaa kaç gündür bu videoyu seyrediyorum bende denedim ama nasıl yapıyorlar anlamadım benim motor kalkmıyor ama pati çekiyor deneyip yapabilen varmı? bizim 250cc de nasıl yapılıyor

Alıntı enginozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa kaç gündür bu videoyu seyrediyorum bende denedim ama nasıl yapıyorlar anlamadım benim motor kalkmıyor ama pati çekiyor deneyip yapabilen varmı? bizim 250cc de nasıl yapılıyor
    Evet aynısını ben de denedim ama olmuyor. Olsa da sonu iyi netice vermez diye korkuyorum. Bir anda yerde bulmak istemiyorum kendimi.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Arkadaşlar her gördüğünüzü denemeyin öyle
    Mazallah bir asfaltla tanışırsanız kötü olur.
    Bu arada olay motorlarda değil sizde bitiyor millet ybr ile bile teker yapıyor.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı enginozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka teker sarıyosa kaldırım taşı olan yollar varya öyle alanda dene.Lastiği havasını indir yarısına kadar.250cc için söylüyorum debriyaj sıkılı bi vaziyette 8bin devire getir motoru (tabi bunu motor 10-15km hızdayken yap duruyoken yapma) sonra gaz vermişken debriyajı birden bırak ve o anda gidona iyi sarıl hafif yukarı kaldır bi kere belli bi açıda hafif kas hafif motor gücüyle tekeri kaldırınca gerisi denge işi.ama bu anlattığım kadar kolay olmuyo tabi.bide artçı peglerine basarak ayakta yapabilirseniz eğer ağırlık dengesi arkada olacağından daha kolay kaldırır kalkık gidebilirsiniz.ama bu ayakta teker işini bende beceremiyorum daha çalışmak lazım bi motor pert etmek lazım bu iş için :D
    acemiler kendine güvenmeyenler kesinlikle denemesin kafanıza geçirirsiniz motoru
    Not: Ne yaparsan yap trafiğe kapalı bi alanda yap ve korumalıklarını giyin.Düştüğünde başkasının canınıda yakma kendi canınıda.Hem sessiz sakin yerleri seçki 10defa teker yaparsın alkışlarlar bir keredüşersin seni her gördüklerinde gülerler.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler