Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ekim 2011, 12:39
benim kendi görüşüm siyahın ayrı bi asaleti var orası kesin ama siyah rengin motoru göstermediğini düşnüyorum ufak tefek değişklik yaparsan o ayrı fark edilir jantları boyayıp bi kaç sticker felan güzel olur motor ama ben beyazın hastasıyım beyaz rengin daha fark edilir oldugunu düşünüyorum
Reklamlar
-
10 Ekim 2011, 13:01
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
evet hiç dikkatli bakmadınızmı
Vallahi hiç dikkatli bakmamışım. Sedefli siyah süpermiş gerçekten.
Ama yashukawa arkadaşın dediği gibi beyaz renk trafikte daha çok farkedilir.
Ama siyaha sizin daha önce attığınız linkteki modifiyeleri yaparsak bambaşka olur.
Hatta siyah renk alıp o kısımları folyo kaplama bile yapılabilir. Hem daha ucuza mal olur.
Mesela şunun gibi..
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
Amma ama dedim hee
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
10 Ekim 2011, 13:06
zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki
ben alırken siyah beya yan yana görmedim çunku yoktu motorlr
ama servise gittiğimde yan yana inceleme fırsatı buldum siyah daha güzel duruyor bence tabi zevk meselesi beyazıda güzel ama siyahın asaleti
birde şeker kırmızısı yapmayı düşünüyorum ben jantları
yada siyah jant ve üstteki resimdeki turuncu renkteki yerleride şekerkırmızısı düşündüm ama param tükendi
-
10 Ekim 2011, 13:16
-
10 Ekim 2011, 13:23
ben bu yağı alıp servise götürsem koyarlarmı yoksa illa kendi sattıkları yağdanmı koyarlar
-
10 Ekim 2011, 13:25
O turuncu yerleri sökmek zor mu?
Yağ için daha bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
10 Ekim 2011, 22:42
yashukawa adlı üyeden alıntı
yağ baya koyu 10 / 40 kullanmanı tavsiye ederim çok sıcak ülkeler için bence 50 lik
-
10 Ekim 2011, 22:57
bence en güzeli türkiyede bulunmayan kırmızı rengi o yoksa tri-color benim terciğim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
11 Ekim 2011, 00:29
alper150zc adlı üyeden alıntı
bence en güzeli türkiyede bulunmayan kırmızı rengi o yoksa tri-color benim terciğim
koyu grisi olsa onu tercih ederdim ah ahh
-
11 Ekim 2011, 00:43
en güzeli kırmızı bi gelse ah ah temmuzda kısmetse aranıza katılıyorum fuarda inşallah kırmızı getirirlerse gönlüm onda:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
11 Ekim 2011, 00:47
Kırmızı Ve Koyu Gri Gerçekten Çok Class Duruyorlar İnşallah Seneye Absli Olarak Diğer Renklerde Gelir :D
-
11 Ekim 2011, 10:06
blueshadow adlı üyeden alıntı
yağ baya koyu 10 / 40 kullanmanı tavsiye ederim çok sıcak ülkeler için bence 50 lik
bana 10/50 demişlerdi onun için baktım yine sorarım servise teşk. eder cvp için
bu motorun kırmızısı gelirse hemen satar kırmızı rengini alırım
-
11 Ekim 2011, 14:21
Selam arkadaşlar
su geçirmez branda tavsiyeleriniz var mı ? malum yağmurlar başladı motoru koyacak kapalı yerim yok
aldığım brandayı su geçirmez diye aldım ama bırak yağmuru sabah yağan çiği bile geçiriyor.
Tavsiyeleriniz ?
-
11 Ekim 2011, 14:51
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar
su geçirmez branda tavsiyeleriniz var mı ? malum yağmurlar başladı motoru koyacak kapalı yerim yok
aldığım brandayı su geçirmez diye aldım ama bırak yağmuru sabah yağan çiği bile geçiriyor.
Tavsiyeleriniz ?
önerim çok gösterişli birşey almayın çunku motor daha fazla göz önünde oluyor
dandik bişey alınki hırsızla yeltenmesin
-
11 Ekim 2011, 15:07
su an var zaten bir tane
fakat yagmur suyunu oldugu gıbı ıcıne alıyor o bakımdan su gecırmez bırsey ıstıyorum
bu arada yagmurdan dolayı motorda paslanma gıbı bır problem olur mu ?
-
11 Ekim 2011, 17:14
-
11 Ekim 2011, 17:31
Arkadaşlar bugun ilk defa zincirleri sprey ile temizleyip ardından diger sprey ile yagladım..Ancak yaglarken altta bişey dikkatimi çekti..resmini eklemeye çalişcam..bu normal mi alttan böle plastik bi boru gibi bişi var aşagi dogru ?
http://imageshack.us/photo/my-images...102011256.jpg/
-
11 Ekim 2011, 17:50
[QUOTE=Hondaq;2469922]Arkadaşlar bugun ilk defa zincirleri sprey ile temizleyip ardından diger sprey ile yagladım..Ancak yaglarken altta bişey dikkatimi çekti..resmini eklemeye çalişcam..bu normal mi alttan böle plastik bi boru gibi bişi var aşagi dogru ?
normal tahliye borusu benimkindede var rahat ol.
-
11 Ekim 2011, 20:30
brooklynnn adlı üyeden alıntı
su an var zaten bir tane
fakat yagmur suyunu oldugu gıbı ıcıne alıyor o bakımdan su gecırmez bırsey ıstıyorum
bu arada yagmurdan dolayı motorda paslanma gıbı bır problem olur mu ?
Benim motor da birkaç gündür dışarıda yağmur altında kaldı. Ben de birşey olur mu diye merak ediyorum. Önceki Yamaha motorumun eksozu paslanmıştı biraz. Bir yandan motor yağmur altında kullanılmak üzere de tasarlandığından birşey olmaz diye düşünüyorum. Diğer yandan sahibinden.com gibi sitelerdeki ilanlarda yağmur altında kalmadı kapalı garaj motoru gibi yazıları görüp endişe ediyorum. Bu işin tam doğrusunu bilen bi babayiğit var mı?
-
11 Ekim 2011, 20:58
Yıllardır honda bali scooter kullanıyorum honda cbr 250 uzun zamandır forumda takıp ediyorum.Durumu toparlarsak alacam ama bakalım.yashukawa nickli üyenin Manetlerde
o rakamlı küçük kol ne işe yarıyor bilmiyorum.Cahilliğimi mazur görün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler