Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir de Motorun Koltuk Altı Bagajı Varmı Yokmu Onu Merak Ediyorum Varsa Bir Fotoğraf Alabilirmiyim Arkadaşlar ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Ertug10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoruna ne yapacağı herkesin kendi tercihidir.İsterse gazlar motoruna sıçmış mı ne yapmış bırakalım herkes kendi karar versin...
    haklısında o yoldaki insanları tehlikeye sokuyor.bide üstelik marifet gibi burda söylüyor.kendi bilir haklısn

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Alıntı teocan94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de Motorun Koltuk Altı Bagajı Varmı Yokmu Onu Merak Ediyorum Varsa Bir Fotoğraf Alabilirmiyim Arkadaşlar ?
    koltuk altı bagajına 2 sigara pakedi ruhsat cüzdan telefon sığar birde kendi tamir takımı oda 3 sigara pakedi boyunda filandir çok ufak yani

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Fethiye'den cbr 250 buyrun ..

08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    egzos güzel ama jantlar diğil keşke egzosu bu renk yapsaydım

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    Motoruna ne yapacağı herkesin kendi tercihidir.İsterse gazlar motoruna sıçmış mı ne yapmış bırakalım herkes kendi karar versin...

aynen katılıyorum ben bu motoru keyfime göre kullanmak için aldım istersem s...arım istersemde sakin kullanırım bu şekilde ithamlar yanlıştır lütfen biraz daha birbirimize saygılı olalım

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Jantlarınız başarılı olmuş emeğinize sağlık.Kaça mal oldu acaba?

funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    Alıntı CaptainHakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Websitesini inceledim. Geçekte de özel mühendislik yaplmış lastik üzerinde. motor dik konumda iken yol yüzeyi ile temas eden kısımlar uzun süre dayanmak üzere tasarlanmış. Motor yana yattığında yolla temas eden lastik yüzeyi ise maksimum yol tutuş için tasarlanmış. Lastiğin motor ilk çalıştığında ısınma süresi de kısaltılmış. Hem ıslak yüzey hem spor kullanım için ideal. Kısacası hoşlandım bu lastikten. Nerden alabilirim metzeler lastikleri? Takımı kaça geliyor? Kağıt üzerinde özellikler süper ama cbr250r için bir fark hissettiriyor mu gerçekten virajlarda ?
    henüz cbr 250r ım icin uygun ebattaki lastıklerım elıme ulasmadı ben yurt dısından getırıyorum lastıklerı. ama aynı lastıgı 600cc suzuki bandit s de kullanıyorum mukemmel otesi bi degisim var tavsıye etmeden direk almanı söylerim... bizim jantlara öne (jant ebatı 2.75)120/ arkaya da(jant ebatı 4.00)160/ kalınlıga kadar lastık takılabiliyor. daha kalınları ıcın bızım jantlarımız uygun degıl. türkiyede bu ebatta yok galıba metzeler m5 de

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koltuk altı bagajına 2 sigara pakedi ruhsat cüzdan telefon sığar birde kendi tamir takımı oda 3 sigara pakedi boyunda filandir çok ufak yani
    Yeni Bir Ölçüm Birimi Yapmışsın Çok Hoşuma Gitti :D
    Bir Fotoğrafını Çeksen daha Bilgilendirici Olurdu ama Bunada Şükür Teşekkürler.
    Birde Güvenlik Konusunda bir Kaç Sorum Var. Altın Elbiseli Adam'ı İzlerken Aşırı Derecede Koruma Taktığını Fark Ettim. Bende Almayı Palanlıyorum Bunları ama En Önemli Kısım Kask.
    Kaskların Belli Bir Güvenlik Sınıflandırması Varmıdır ? Fiyat Sorun Değil Yurt Dışından Getirtebilirim.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    2 kişi ve 183km hız

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı teocan94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni Bir Ölçüm Birimi Yapmışsın Çok Hoşuma Gitti :D
    Bir Fotoğrafını Çeksen daha Bilgilendirici Olurdu ama Bunada Şükür Teşekkürler.
    Birde Güvenlik Konusunda bir Kaç Sorum Var. Altın Elbiseli Adam'ı İzlerken Aşırı Derecede Koruma Taktığını Fark Ettim. Bende Almayı Palanlıyorum Bunları ama En Önemli Kısım Kask.
    Kaskların Belli Bir Güvenlik Sınıflandırması Varmıdır ? Fiyat Sorun Değil Yurt Dışından Getirtebilirim.
    İngilizlerin yapmış olduğu bir kask testi var.Google dan sharp test diye aratırsanız site size yardımcı olabilir.Düşük bütçeli olanlar için ls2 ff375 targa fiyat performans açısından en iyi ama fiyat önemli değil diyorsanız Shoei Xr-1100 5 yıldızlı güzel bir kask.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    İngilizlerin yapmış olduğu bir kask testi var.Google dan sharp test diye aratırsanız site size yardımcı olabilir.Düşük bütçeli olanlar için ls2 ff375 targa fiyat performans açısından en iyi ama fiyat önemli değil diyorsanız Shoei Xr-1100 5 yıldızlı güzel bir kask.
    Bir de Nitro Aikido var. Türkiye'de motomax'da satılıyor. Ben internet üzerinden sipariş vererek aldım. Ertuğ'un bahsettiği ingilizlerin Sharp testinden en yüksek sonuç olan 5 yıldız almış. Fiyatı da 200TL

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 kişi ve 183km hız
    bence de

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler artçıyla 0-400m yi kaç saniyede alıyosunuz merak ettim sadece

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    [QUOTE=CaptainHakan;2464569]Bir de Nitro Aikido var. Türkiye'de motomax'da satılıyor. Ben internet üzerinden sipariş vererek aldım. Ertuğ'un bahsettiği ingilizlerin Sharp testinden en yüksek sonuç olan 5 yıldız almış. Fiyatı da 200TL[COLOR="Silver"]
    200 tl 5 yıldız süpermiş. Onu kaçırmışım ben

Arkadaşlar İnternetten Sharp Testini Araştırdım ve Listesini Buldum. Merak Edenler İçin ;
    Sharp Testi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

Benim En Çok Hoşuma Giden "MARUSHIN TNT 777 TİGER" Oldu Bakmanızı Tavsiye Ederim

MARUSHIN TNT 777 TİGER

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler artçıyla 0-400m yi kaç saniyede alıyosunuz merak ettim sadece
    ivmeyi sabit kabul edersen 1/2 at^2 formülüyle hesaplayabilirsin :d
    erro bunu beğendi.

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    Alıntı avciceyhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ya sahibinden.com da cbr250 hakkında çok garip ilanlar görüyorum bu günkü satış fiyatı 9250 olan birmotorun 2. eli nasıl 10300 olur üstüne hiç bir artısı yok motoruyn sıfırıyla aynı cbr250 kullandıkçamı değerleniyor
    ,

Katılıyorum bende çok ilginç ilanlar gördüm

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

jantları sanki subaru sarısı diye tabir edilen sarı olsaymış daha güsel olurmuş bu biraz başka sarı olmuş çok açık bi sarı

bagajı soran arkadaş vardı bagaj var ama yok yani öyle bi alet çantası bide ruhsat felan alır çok küçük

ayrıca 183 km hız hemde 2 kişi üstelik yeni motorla motora yazık harbiden gerçi kendisi bilir sonuçta kendi malı ister atar ister satar

Alıntı harun1077 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,

Katılıyorum bende çok ilginç ilanlar gördüm
    Çünkü 9.250 deniLen o fiyat vergiLerLe 10.500 e cıkıyor..

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teocan94 Sevgili arkadaşım siyah ve boltsuz yazsanka yazın okunuyor merak etme forumda bu yaptığın hoş bir davranış değil bilmiyorsan UYARIYIM.....İyi forumlar.

Bu arada yokuş aşşa ve rüzgarın tam arkadan esmesiyle artıçısıyla beraber tek silindir 2010-2011 model CBR 250 ayrıca djital gösterge hatasıyla 183 km hız görerek gündem yapan arkadaşada saygılar. Anlayan anladı
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teocan94 Sevgili arkadaşım siyah ve boltsuz yazsanka yazın okunuyor merak etme forumda bu yaptığın hoş bir davranış değil bilmiyorsan UYARIYIM.....İyi forumlar.

Bu arada yokuş aşşa ve rüzgarın tam arkadan esmesiyle artıçısıyla beraber tek silindir 2010-2011 model CBR 250 ayrıca djital gösterge hatasıyla 183 km hız görerek gündem yapan arkadaşada saygılar. Anlayan anladı
    Merhaba dostum uzun zamandır siber alemde takılırım ilk defa böyle bir uyarıyla karşılaştım eğer forumda böyle bir etiğiniz varsa uyum sağlarım. Saygılar...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler