Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    horizonriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR
    Alıntı suhasonisik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benden 50 TL aldilar yag filitre degisimi genel kontrol zincir yagi vs
    teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------

Alıntı habbili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar. Korumalı mont almak istiyorum. Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?
    kadıköyde motomax da nitronun montları var..hem fiyatı uygun hem güzel korumalı montlar..ingiliz malıymış ben kullanıyorum memnunum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    2.bakım nezaman arkadaşlar servise soruyorum birisi 4000 diğeri 6000 diyor siz kaç binde götürdünüz motorunuzu?

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.bakım nezaman arkadaşlar servise soruyorum birisi 4000 diğeri 6000 diyor siz kaç binde götürdünüz motorunuzu?
    Anes motor beni 2. Bakım için 3000 de çağırmıştı birdahaki bakım için de 6000 dedi.

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı habbili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar. Korumalı mont almak istiyorum. Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?
    Slm ben iki yıldır Revit ride mont kullanıyorum çok memnunum,tavsiye ederim.slmlr

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    Alıntı Ertug10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anes motor beni 2. Bakım için 3000 de çağırmıştı birdahaki bakım için de 6000 dedi.

ertuğ anese gitme moralin bozulmasın pazarbaşı 6000 de bir çağırıyor ve bizim motorların sekmanları seramikmiş bundan dolayı
    ben oarya gidicem sanada tavsiye ederim

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm ben iki yıldır Revit ride mont kullanıyorum çok memnunum,tavsiye ederim.slmlr
    Ben de 1 aydır revit ignition kullanıyorum çok memnunum. Tek sorun fiyatı oldu. Bu montun sırt koruması yeterli değil bu yüzden motomax'tan bir adet knox koruma alıp sırt korumasını sonradan değiştirdim. Anes'te bir tane 48 beden var. Son kalmış yarı fiyatına bırakıyorlar. Benim bedenim uymadığı için alamadım. Bunun yanısıra daniese iyi mont. gittigidiyorda piyasadakinden daha uygun fiyatlı satılıyor. Görünümü de revit'ten daha güzel. Ben komple deri almadım yazın da giyebileyim diye. Komple deri alsaydım hem 780TL civarında bir mont hem de ilave bir yazlık mont alabiliyordum oysa. Acemiliğime geldi.

Bizim motorda manyetik depo üstü çanta kullanan arkadaşlara soruyorum. Ölçüleri bizim depo üstüne en uygun çantalar hangileri? Ebatları ne?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bugün servise taktırdığım xenonun düzgün yanmadığını farkettim arada sürekli olarak kesintiler oluyor ben vibrasyondandır diye önem vermedim ama motoru stop ettikten sonra xenonu anahtar deliğini bulmak için yaktım ne görim sinrim bozuldu gece gece

yarın arıyacağım şu gün gel diyecekler mecburen yalana baş vuracağım aralıklarla tamamen sönüyor ceza yedim diyeceğim k.bakmasınlar...başka boş gün bulamam..

Motosikleti
    honda cbr250r
    evet beyler anes ve otosevere gitmeyin,anes tamamen yolmanın peşinde ve ilgi alaka servis kısmında tamamen sıfır fakat fiyatları yüksek olsa da mağazalarındaki personel kalifiye ve ilgili ama servis olarak kesinlikle tercih etmeyeceğim biryer... otosever de yoğunluktan ve civardaki tek servis oluşundan egosu yüksek bir yer... pazarbaşı honda diyor eskiler bende uzak olmasına rağmen artık oraya gideceğim...
    [I][I][/I][I][/I][COLOR="#B22222"][/COLOR][B]dum spiro spero.... nefes alıyorsan eğer, umudunu yitirme.... [I][/I][/B][/I]

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    esengül'ü tavsiye ederim. bende cbr125 varken her türlü konuda yardımcı oluyorlardı.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    ben mersinde yaşıorum tarsustan aldım motorumu oradakı usta 1000 ilk bakımı yaptı 2. bakım 2000 de biraz erken değilmi sizce .bu arada aranıza katıldım ama forumu dısardan takıp ediodum anca yazma fırsatı buldum kazasız sürüşler herkese

horizonriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR
    arkadaşlar 850 km de siyah cbr 250 mi ne yazıkki satmak zorundayım..ilgilenen arkadaşlar olursa 9.000 tl ye satıcam..

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Arkadaşlar cbr250R'ın kullanım kılavuzundaki bakım kilometreleri 1000-6000-12000 diye gidiyor. Dolayısıyla servisi buna göre yaptırın. Buradaki servislerin ne dediğine kulak asmayın. Bizim motor daha az bakım gerektiriyor olabilir ve servisler motor yeni olduğu için bunun henüz farkında olmayabilir. Ama sık sık yağlarında eksilme var mı zincirde arıza var mı filan kendimiz bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
    Bu arada çanta konusunda Hein Gericke'ye karar verdim. İstediğim model Türkiye'de kalmadığı ve en erken 2 ay sonra geleceği söylendiği için Almanya'dan sipariş ettim. Kargoyu bekliyorum şu anda. İsteyen olursa geldikten sonra bir fotoğrafını çeker buraya koyarım

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Alıntı CaptainHakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar cbr250R'ın kullanım kılavuzundaki bakım kilometreleri 1000-6000-12000 diye gidiyor. Dolayısıyla servisi buna göre yaptırın. Buradaki servislerin ne dediğine kulak asmayın. Bizim motor daha az bakım gerektiriyor olabilir ve servisler motor yeni olduğu için bunun henüz farkında olmayabilir. Ama sık sık yağlarında eksilme var mı zincirde arıza var mı filan kendimiz bakmamız gerekir diye düşünüyorum.
    Bu arada çanta konusunda Hein Gericke'ye karar verdim. İstediğim model Türkiye'de kalmadığı ve en erken 2 ay sonra geleceği söylendiği için Almanya'dan sipariş ettim. Kargoyu bekliyorum şu anda. İsteyen olursa geldikten sonra bir fotoğrafını çeker buraya koyarım
    hocam benm klavuzda 1000-12000 diye gidiyor hatta sordum bu kadar çok değilmi diye servisin cevabı: adamlar motorlarına güveniyorlar abi oldu :D

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Ben hatırladığımı yazmıştım. hatta 12binden sonra 12bin'er aralıklarla gidiyordu. 12bin 24bin 36bin gibi... Muhtemelen senin yazdığın doğrusudur ;)

Benim servis de 1000km de yağ filtresi mi değişir... adamlar yapmış. teknoloji işte bin git demişti

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı CaptainHakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hatırladığımı yazmıştım. hatta 12binden sonra 12bin'er aralıklarla gidiyordu. 12bin 24bin 36bin gibi... Muhtemelen senin yazdığın doğrusudur ;)

Benim servis de 1000km de yağ filtresi mi değişir... adamlar yapmış. teknoloji işte bin git demişti
    şimdi ilk 1000 km rodaj
    içinde mikronluk demir parçaları kalmış olabilir bundan dolayı yağ filtresinin kesinlikle değişmesi gerekir

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Ben de kullanım kılavuzunu göstermiştim. Ondan sonra hiç tartışmasız değiştirmişlerdi zaten yağ filtresini.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    2. bakıma ne kadar verdiniz acaba?

hoyrat79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR 600
    Alıntı erdal3323 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben mersinde yaşıorum tarsustan aldım motorumu oradakı usta 1000 ilk bakımı yaptı 2. bakım 2000 de biraz erken değilmi sizce .bu arada aranıza katıldım ama forumu dısardan takıp ediodum anca yazma fırsatı buldum kazasız sürüşler herkese
    SLM.KARDEŞİM BENDE MERSİNDEN ENGİN ESER BU PAZAR YANI YARIM GRUBCA BIR GEZIMIZ VAR AYRICA MERSIN DE YENI BIR GRUB OLUSTURMA CABALARINA GIRDIK TANIŞMAK ISTERIZ SENINLEDE ACIL BIZE CEP TELF UŞATIRRSAN BENIM NUMARAM 533 695 31 80 SAYGILAR.

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    bir şey sorucam cbr 250 kullanıcıları
    uzun yolda giderken En son hangi hızda Bağırıyor ve çok yakmaya başlıyor?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    şu egzosun üstündeki gri parça çok çizildi benim. onu mat siyah yapsam nasıl durur sizce?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler