Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    Alıntı fyildirok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NAZAr değdi,bugun motoru en kralından yıkadık,cilaladık ışıl ışıl herkezin gözü,sözü üstünde
    ana yoldayım taaak yüksek devirde istop ediyor şaştım...yarın serviste yatacam artk..
    herhalde bı yerlerıne su kactı bısımı oldu anlamıs degılım
    ;Bugun hondaya bıraktım motorumu,bı saat sonra aradılar Fatih bey kimliğinizi bulduk dıye=)))gunlerdır kımlıgımı arıyorum=))kımlık hava fıltresını kapatmıs ondanmıs sorun=))))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 250R
    Arkadaşlar Anes Motordan bir kaç ürün sipariş ettim,bugun kargoyu teslim aldıgımda sipariş etttigim Elçigin kutuda olmadıgını gördum.Aradım adamın biri çocukla konuşur gibi tamam telefonunu
    ver ararız biz seni dedi.Anes Motor hakkında bilgisi olan var mı ?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Hondaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Anes Motordan bir kaç ürün sipariş ettim,bugun kargoyu teslim aldıgımda sipariş etttigim Elçigin kutuda olmadıgını gördum.Aradım adamın biri çocukla konuşur gibi tamam telefonunu
    Şu ana akadar anesten çok alışveriş yaptım hatta rizoma elcikde aldım gidon topuzuda sibop kapagıda tank padde vs vs bir sorun yaşamadım.Hatta sprey aldığımda beni aradılar çok güzel şekilde elimizde kalmamış paranızı iade ettik isterseniz bakabilirsiniz dediler.

fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    Anes motor istoç tan alışverş ettim,gerçekten sağlam adamlar...her şeyin garantisini verdiler...bence sen yanlıs yerı aramıssındr arkadasım

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı fyildirok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anes motor istoç tan alışverş ettim,gerçekten sağlam adamlar...her şeyin garantisini verdiler...bence sen yanlıs yerı aramıssındr arkadasım
    Aynen bende motorumu istoçtan aldım aksesuarlarımıda ordan alıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım.

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    bu motorun son vites, 7bin devirde hızı nedir?

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    anes motordan daha önce bende alışveriş yaptım sağolsun hakan bey yardımcı oldu hatta en son metzeler lastik almıştım,bir problem yaşamadım

benden size bir tavsiye: kargoyla alışveriş yaptınız,kargo kapınıza geldi,imzayı atıp kutunuzu aldınız ama kargocuyu hemen göndermeyin bekletin,yanında kutuyu açın ve olumsuz bir durum varsa kargocuya tutanak tutturun ...
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    CBR 250R
    Şimdi konustum elçiği diger magazadan depo aracılıgıyla gönderceklermiş.Beklicez artık..Evt bende duymustum aslında ondan güvenerek sipariş ettim.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    herkese selamlar
    gri turuncu motorumu en sonunda aldım bugun 4 km yaptım hava karardıgı ıcın devam edemedım yarına kısmetse ))
    motoru ılk kullandıgımdan mıdır nedır yokus cıkarken 3. vıteste 2. vıteste devır saatınde devırden dusuyor nerdeyse stop etcek hale gelıyor nedeno nedır ? depoda 2 lıtre benzın varmıs dendıgıne gore yokus yukarı cıkarken motor teklıyor ondan devır dusuyor dıyorum ben
    3. vıtesle cıkılmayacak bır yokus degıl cunku
    yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
    yakında resımlerı eklerım
    cok mutluyum su annnnn

gungor motorda bosta cbr 250 var bılgılerınıze

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    benim var allah yardımcın olsun kardeşim kimseyi anese düşürmesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar
    gri turuncu motorumu en sonunda aldım bugun 4 km yaptım hava karardıgı ıcın devam edemedım yarına kısmetse ))
    motoru ılk kullandıgımdan mıdır nedır yokus cıkarken 3. vıteste 2. vıteste devır saatınde devırden dusuyor nerdeyse stop etcek hale gelıyor nedeno nedır ? depoda 2 lıtre benzın varmıs dendıgıne gore yokus yukarı cıkarken motor teklıyor ondan devır dusuyor dıyorum ben
    3. vıtesle cıkılmayacak bır yokus degıl cunku

yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
    yakında resımlerı eklerım
    cok mutluyum su annnnn

gungor motorda bosta cbr 250 var bılgılerınıze

motor sıkı olduğundan biraz kasılıyordur 1000 km den sonra bu sıkıntın geçecek ama sakın ama sakın motoru kasma suyuna git çok hassas davran daha sonralarda çok seveceksin motorunu

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    @enginozan
    cok tesekkurler
    ben normal motor gıbı bassan gıder dıyordum
    neyse artık duruma gore gaz verıcez 5-6 bın devırı gecmemeye calısıcam
    ınsallah kasım ayında her turlu gezıye katılacak duruma gelırım

1sthanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki m800
    Alıntı enginozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim var allah yardımcın olsun kardeşim kimseyi anese düşürmesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

motor sıkı olduğundan biraz kasılıyordur 1000 km den sonra bu sıkıntın geçecek ama sakın ama sakın motoru kasma suyuna git çok hassas davran daha sonralarda çok seveceksin motorunu
    engin kardesim bu arada hala 1000 bakımına gitmedim

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Ben de bir türlü gidemedim 1sthanbul. Fırsatım olmadı. Ama servisten haber geldi. Orjinal honda hava filtreleri gelmiş. Filtreler tükenmeden hemen götürmek lazım. Motorum 1300km'de. Seninki kaç oldu?

beyler havalar kotulesmeden bulussak cbr 250 r lar istanbulda bir sahil turu atsak bu hafta sonu

Motosikleti
    honda cebere 250 re
    captain hakan bir an önce bakıma gitmelisin çünkü aracın motorunda alışma nedeniyle bir takım çapklanma oluşur ondan dolayı hemen bakım yapmalısın hava filtresi de 12000 de değişiyormuş

bilginize

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Alıntı mehmet onur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler havalar kotulesmeden bulussak cbr 250 r lar istanbulda bir sahil turu atsak bu hafta sonu
    söz vermeyeyim ama olabilir

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    herkese merhaba ben gaziantep ten mehmet ali salı günü cbr 250 aldım 5-6 bin devirlerde gidiyorum motoru yormuyorum ama servisten alırken size motorun yağını suyunu tamamlayıp mı verdiler yoksa sizmi tamamladınız bana motor hazı çalışır vaziyette dediler yapı suyu felan ama bugun baktım motorda yağ yok zaten çok binemedim de motora bide hangi motor yağını kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz motor yağı varmı suyunu nasıl koymalıyım ılık su felan mı yoksa bunların suyu özel mi oluyo sorularım şimdilik bu kadar :D

teşekkür ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba ben gaziantep ten mehmet ali salı günü cbr 250 aldım 5-6 bin devirlerde gidiyorum motoru yormuyorum ama servisten alırken size motorun yağını suyunu tamamlayıp mı verdiler yoksa sizmi tamamladınız bana motor hazı çalışır vaziyette dediler yapı suyu felan ama bugun baktım motorda yağ yok zaten çok binemedim de motora bide hangi motor yağını kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz motor yağı varmı suyunu nasıl koymalıyım ılık su felan mı yoksa bunların suyu özel mi oluyo sorularım şimdilik bu kadar :D

yağı nasıl yok yuhhhh,bu honda servislerde iyce azıttılar
    10-50 motor yağı kullanıcaksın
    Her asker yeşil bereli olamaz

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motor çalışır vaziyettemi baktın yağına yoksa
    motor stop vaziyette düz bir zeminde bak böyle bir olay olması çok zor

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    arkadaşlar motorlarınızın 7bin devirdeki hızı nedir?

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bilen duyan varsa aşşağıdaki konuya bir göz arabilirmi lütfen

http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-bitirdi.html
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler