Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Eylül 2011, 12:30
fyildirok adlı üyeden alıntı
NAZAr değdi,bugun motoru en kralından yıkadık,cilaladık ışıl ışıl herkezin gözü,sözü üstünde
ana yoldayım taaak yüksek devirde istop ediyor şaştım...yarın serviste yatacam artk..
herhalde bı yerlerıne su kactı bısımı oldu anlamıs degılım
;Bugun hondaya bıraktım motorumu,bı saat sonra aradılar Fatih bey kimliğinizi bulduk dıye=)))gunlerdır kımlıgımı arıyorum=))kımlık hava fıltresını kapatmıs ondanmıs sorun=))))
Reklamlar
-
06 Eylül 2011, 13:22
Arkadaşlar Anes Motordan bir kaç ürün sipariş ettim,bugun kargoyu teslim aldıgımda sipariş etttigim Elçigin kutuda olmadıgını gördum.Aradım adamın biri çocukla konuşur gibi tamam telefonunu
ver ararız biz seni dedi.Anes Motor hakkında bilgisi olan var mı ?
-
06 Eylül 2011, 13:33
Hondaq adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Anes Motordan bir kaç ürün sipariş ettim,bugun kargoyu teslim aldıgımda sipariş etttigim Elçigin kutuda olmadıgını gördum.Aradım adamın biri çocukla konuşur gibi tamam telefonunu
Şu ana akadar anesten çok alışveriş yaptım hatta rizoma elcikde aldım gidon topuzuda sibop kapagıda tank padde vs vs bir sorun yaşamadım.Hatta sprey aldığımda beni aradılar çok güzel şekilde elimizde kalmamış paranızı iade ettik isterseniz bakabilirsiniz dediler.
-
06 Eylül 2011, 14:05
Anes motor istoç tan alışverş ettim,gerçekten sağlam adamlar...her şeyin garantisini verdiler...bence sen yanlıs yerı aramıssındr arkadasım
-
06 Eylül 2011, 14:07
fyildirok adlı üyeden alıntı
Anes motor istoç tan alışverş ettim,gerçekten sağlam adamlar...her şeyin garantisini verdiler...bence sen yanlıs yerı aramıssındr arkadasım
Aynen bende motorumu istoçtan aldım aksesuarlarımıda ordan alıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım.
-
06 Eylül 2011, 14:30
bu motorun son vites, 7bin devirde hızı nedir?
-
06 Eylül 2011, 14:50
anes motordan daha önce bende alışveriş yaptım sağolsun hakan bey yardımcı oldu hatta en son metzeler lastik almıştım,bir problem yaşamadım
benden size bir tavsiye: kargoyla alışveriş yaptınız,kargo kapınıza geldi,imzayı atıp kutunuzu aldınız ama kargocuyu hemen göndermeyin bekletin,yanında kutuyu açın ve olumsuz bir durum varsa kargocuya tutanak tutturun ...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
06 Eylül 2011, 15:37
Şimdi konustum elçiği diger magazadan depo aracılıgıyla gönderceklermiş.Beklicez artık..Evt bende duymustum aslında ondan güvenerek sipariş ettim.
-
06 Eylül 2011, 23:06
herkese selamlar
gri turuncu motorumu en sonunda aldım bugun 4 km yaptım hava karardıgı ıcın devam edemedım yarına kısmetse ))
motoru ılk kullandıgımdan mıdır nedır yokus cıkarken 3. vıteste 2. vıteste devır saatınde devırden dusuyor nerdeyse stop etcek hale gelıyor nedeno nedır ? depoda 2 lıtre benzın varmıs dendıgıne gore yokus yukarı cıkarken motor teklıyor ondan devır dusuyor dıyorum ben
3. vıtesle cıkılmayacak bır yokus degıl cunku
yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
yakında resımlerı eklerım
cok mutluyum su annnnn
gungor motorda bosta cbr 250 var bılgılerınıze
-
06 Eylül 2011, 23:49
benim var allah yardımcın olsun kardeşim kimseyi anese düşürmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
brooklynnn adlı üyeden alıntı
herkese selamlar
gri turuncu motorumu en sonunda aldım bugun 4 km yaptım hava karardıgı ıcın devam edemedım yarına kısmetse ))
motoru ılk kullandıgımdan mıdır nedır yokus cıkarken 3. vıteste 2. vıteste devır saatınde devırden dusuyor nerdeyse stop etcek hale gelıyor nedeno nedır ? depoda 2 lıtre benzın varmıs dendıgıne gore yokus yukarı cıkarken motor teklıyor ondan devır dusuyor dıyorum ben
3. vıtesle cıkılmayacak bır yokus degıl cunku
yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
yakında resımlerı eklerım
cok mutluyum su annnnn
gungor motorda bosta cbr 250 var bılgılerınıze
motor sıkı olduğundan biraz kasılıyordur 1000 km den sonra bu sıkıntın geçecek ama sakın ama sakın motoru kasma suyuna git çok hassas davran daha sonralarda çok seveceksin motorunu
-
07 Eylül 2011, 00:07
@enginozan
cok tesekkurler
ben normal motor gıbı bassan gıder dıyordum
neyse artık duruma gore gaz verıcez 5-6 bın devırı gecmemeye calısıcam
ınsallah kasım ayında her turlu gezıye katılacak duruma gelırım
-
07 Eylül 2011, 00:52
enginozan adlı üyeden alıntı
benim var allah yardımcın olsun kardeşim kimseyi anese düşürmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
motor sıkı olduğundan biraz kasılıyordur 1000 km den sonra bu sıkıntın geçecek ama sakın ama sakın motoru kasma suyuna git çok hassas davran daha sonralarda çok seveceksin motorunu
engin kardesim bu arada hala 1000 bakımına gitmedim
-
07 Eylül 2011, 17:51
Ben de bir türlü gidemedim 1sthanbul. Fırsatım olmadı. Ama servisten haber geldi. Orjinal honda hava filtreleri gelmiş. Filtreler tükenmeden hemen götürmek lazım. Motorum 1300km'de. Seninki kaç oldu?
-
07 Eylül 2011, 21:29
beyler havalar kotulesmeden bulussak cbr 250 r lar istanbulda bir sahil turu atsak bu hafta sonu
-
07 Eylül 2011, 22:06
captain hakan bir an önce bakıma gitmelisin çünkü aracın motorunda alışma nedeniyle bir takım çapklanma oluşur ondan dolayı hemen bakım yapmalısın hava filtresi de 12000 de değişiyormuş
bilginize
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
mehmet onur adlı üyeden alıntı
beyler havalar kotulesmeden bulussak cbr 250 r lar istanbulda bir sahil turu atsak bu hafta sonu
söz vermeyeyim ama olabilir
-
08 Eylül 2011, 10:19
herkese merhaba ben gaziantep ten mehmet ali salı günü cbr 250 aldım 5-6 bin devirlerde gidiyorum motoru yormuyorum ama servisten alırken size motorun yağını suyunu tamamlayıp mı verdiler yoksa sizmi tamamladınız bana motor hazı çalışır vaziyette dediler yapı suyu felan ama bugun baktım motorda yağ yok zaten çok binemedim de motora bide hangi motor yağını kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz motor yağı varmı suyunu nasıl koymalıyım ılık su felan mı yoksa bunların suyu özel mi oluyo sorularım şimdilik bu kadar :D
teşekkür ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
-
08 Eylül 2011, 11:17
yashukawa adlı üyeden alıntı
herkese merhaba ben gaziantep ten mehmet ali salı günü cbr 250 aldım 5-6 bin devirlerde gidiyorum motoru yormuyorum ama servisten alırken size motorun yağını suyunu tamamlayıp mı verdiler yoksa sizmi tamamladınız bana motor hazı çalışır vaziyette dediler yapı suyu felan ama bugun baktım motorda yağ yok zaten çok binemedim de motora bide hangi motor yağını kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz motor yağı varmı suyunu nasıl koymalıyım ılık su felan mı yoksa bunların suyu özel mi oluyo sorularım şimdilik bu kadar :D
yağı nasıl yok yuhhhh,bu honda servislerde iyce azıttılar
10-50 motor yağı kullanıcaksın
Her asker yeşil bereli olamaz
-
08 Eylül 2011, 11:23
yashukawa adlı üyeden alıntı
motor çalışır vaziyettemi baktın yağına yoksa
motor stop vaziyette düz bir zeminde bak böyle bir olay olması çok zor
-
08 Eylül 2011, 13:17
arkadaşlar motorlarınızın 7bin devirdeki hızı nedir?
-
08 Eylül 2011, 15:46
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler