buda benim face adresim eklersiniz http://www.facebook.com/bokmavisi
buda benim face adresim eklersiniz http://www.facebook.com/bokmavisi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Cbr 250 r lar için tiger egzos bakıyorum sitesinde bulamadım ama youtube da videoları var bir bilgisi olan varmı?
Bahçelievlerde ki bayisinde var. Yoksa da yeri bursa da hemen kargo ederler.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Abi fiyat nedir acaba bir bilgin varmı?
Fiyatı 350 TL.
Kevler olan yeni modeli 750 Tl. Ama 350 Tl olanın sesi kesinlikle çok daha güzel. Kaç defa grupça test ettik.
offf bea çok güzelmiş çok isterdim bende oraya gelmeyi
bi 250'likler gezisi düzenlense olmazmı? varmı buna öncülük edecek tecrübeli arkadaşlar.?
Hyosung cu arkadaslar surekli bulusuyorlar teknika abimizlede konusup buyuk bir 250 lik gezi ayarlanabilir cok da keyifli olur.
evet dün buluşmussunuz sanırım. üstelik bende ortaköyde oturuyorum mesajı gorsem mutlaka katılırdım. diğer bulusmaya kısmet artık. bu arada ertug özelden mesajda attım sana ekleşirsek ordan haberleşiriz diye düşündüm arkadasım.
Evet dün buluştuk ama 2 cbr vardi sonra diger cbr ayrildi tek kaldim guzeldi ama ins buyuk bir 250 cc bulusmasi ayarlariz onlarin forumuna da yazdim...
Teşekkür ederim Engin. Beni onore ettin. Yalnız bir de Nick'imi düzgün yazsaymışın süper olurmuş. Neyse önemli olan niyet.
Siz isteyin yeter ki. Biz gene gezi düzenleriz. Yalnız istiyorum ki bu sefer acayip büyük bir gezi olsun ve her marka ve model motor konvoy da ayrı ayrı sıralansın.
Yalnız böyle bir organizasyon için 2-3 kişi organizeci olmak lazım.
Ne dersiniz? Şimdiye kadar ki en büyük motor buluşması. Tüm motorların bir ara olduğu. 50'Likten tut da, 2000 cc'yde kadar.
Abi m'' ile''n yanyana ondan yanlış yazdım sen yeri güzergahı belirle ben sana uyarım yanlız ben sadece pazarları müsait olabiliyorum
ondan ötürü pazara uydurabilirsen sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
abi ben bir bursa yaptım ondan senin toplantına gelemedim bi de 173 km\s hıza ulaştım mesafe olarak ta 500km
Hız yapmayın yaa. Mesela gezilerde hep arkada kalan ben oluyorum.
kardeş olur valla ne zaman derseniz. pazar yapalım isterseniz.? forumu sürekli takip edemedigimden mesajlarını gormedım.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
@Teknika özel mesaj yolladım bakarmısın. teşekkürler.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
ertug ozelden mesaj attım. pazar gunu ıcın enginozanla gorusuyoruz. eklersen konusalım kardeş.
Olur bana uyar telden baglaniyorum cok ozelliklerini inceleyemiyorum ama pazar bana uyar
muratsemih@ ms n.com ekleyebılırsen enginle gorusuyoruz su anda sana mail atarız hocam.facetende ekledım ayrıca.
merhabalar ben yeni 250lik motor almayı düşünüyorum. Üç seçeneğim var Hyosung GT250 R, Honda CBR250, Hyosung GV250 karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Bi de racing motor hiç kullanmadım acaba uzun yolda(500km civarı mesafede mesela) çok mu yorucudur oturuş konumundan da dolayı .
Cbr ın oturuş pozisyonu dik hyosung un ise daha yatik. Ama ben cbr kullanıcısı olarak cbr ı tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)