Deneyimli kullanıcılara ve konunun uzmanlarına soruyorum. Rodaj gerçekten bu kadar önemli mi? Motorun sonraki performansı ve dayanımı ne kadar etkileniyor doğru veya yanlış rodaj sonrasında?
Deneyimli kullanıcılara ve konunun uzmanlarına soruyorum. Rodaj gerçekten bu kadar önemli mi? Motorun sonraki performansı ve dayanımı ne kadar etkileniyor doğru veya yanlış rodaj sonrasında?
Arkadaşlar Regal Raptor dd250e-9 ile honda cbr 250r arasında kaldım. Sizce hangisi? Neden? Yardım edersenız cok sevınırım..
anadol kamyonet ile 2011 ford focus arasinda kaldin yani. guzel. bence regal al, yazik hondaya.
haha :D guzel cevap. bır de cıddı olarak cevaplarsan sevınırım.
---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
aradakı fıyat farkı kadar kalıte farkı da varsa hondayı almayı goze alırım. ancak fark var mı bunu bılmıyorum. aydınlatırsanız sevınırım.
***** Büyük Hyosung buluşması! *****
Tarih : 31.08.2011 Bayramın 2. Günü.
Buluşma saati : 09:00
Buluşma yeri :Ataköy Galleria / İstanbul. ( Bildiğimiz Galleria Alışveriş Merkezi. Saray Muhallebicisinin önünde. Galleria önü. )
Mekan ve gezi haritası :
* Ortaköy SUADİYE MARMARİS CAFE'DE de sınırsız sabah kahvaltısı. ( 7 TL. ve ödeme herkesin kendisine aittir! )
* Ortaköy gezisi ve Boğaz Gezisi.
* Belki duruma göre Kadıköy yakasına da geçilebilir. Ya da Canyon Alışveriş merkezine. (Orada motorlara özel garaj var ve ücretsiz!)
* Sürüs türü : Normal Trafiğin kendi akışında azmadan. Yarı fermuar düzeniyle.
Masraflar herkesin kendisine ait olacaktır! Artçılı ya da artçısız gelinebilir. Kask ve mümkünse mont, eldiven vs. gibi koruma gereçlerinizi mutlaka kullanın. Motorların özellikle temiz ve bakımlı olması tercihimizdir. Onlarca motor olacak bekleriz!
TÜM MOTORCU DOSTLAR DAVETLİDİR!
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Şu anda bayram tatili için kuşadasındayım ama denizlide yaşıyorum
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
hahahaaa evet görünüyor. Ya bu kamera aparatı kaça mal oluyor? Malzemeleri nereden toplıycaz? İstek üzerine yapıp gönderebilir misin? Bu konuda bir başlık açsan bile olacak çok talep var
Ben hiç kawasaki ninja kullanmadım. Derginin test sonucu bunlar. Hiçbir fikrim yok doğruluğu konusunda
Geçen buluşma da vardı. Çok da güzel vakit geçirdik ve gayet güzel kaynaştık. Memnuniyetle bekleriz.
Tesekkur ederim mutlaka gelmeye calosacagim
Arkadaşlarınızı da çağırabilirsiniz. Memnun oluruz.
Ben tek takılıyorum kumburgazdan geliceğim zaten
bu buluşmayı hyo buluşması olarak biliyordum ben bende cbf 150 var tertemiz gelebiliyomuyum yoksa sen 150cc sinmi diceksiniz
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşımız belirtmiş herkes e açık sizide bekleriz. Ben üşenmedim motoru iyice temizledim buluşmaya hazır. ;)
buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama ne yazıkki kotayı aştım
ya ben bu marmaris cafe yi anlamıyorum istanbulda :D
bizim marmariste böyle kafe yok ama istanbulda bir çok yerde bu marmaris cafenin şubeleri var xD
Mustafa Kemal Atatürk
Bugün ki gezimizden fotolar.
Sabah Ortaköy meydanındaki Suadiye Marmaris Cafe'de kahvaltı.
Daha sonra boğaz gezisi.
Çamlıca.
Levent Kanyon AVM Mc Donalds yemek.
Tophane çay faslı.
Dağılış, vedalaşma ve bitap bir şekilde eve dönüş.
Güzel geziydi herkese teşekkürler iyi yorulduk
Rica ederiz. Ben de acayip yoruldum. Bu arada diğer fotoları görelim yaa. Hatta Felon'un depo üstü kamera görüntülerini.
Ben mobilden bağlanıyorum face e attım Ertuğ Yerlikhan eklerseniz burada bendeki butun fotolar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)