Motul 7100 10W/30 2 yıl boyunca 15.000 km kullandım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Motul 7100 10W/30 2 yıl boyunca 15.000 km kullandım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşlar merhabalar, çözemediğim bir sorunum var, foruma danışmak istedim belki başına gelip çözen ya da konuyla ilgi bir fikri olan vardır.
Motor 2016 cbr 250 r, yan ayak müşüründe bir sorun var. Ayaklık açıkken bazen marş zor alıyor ama ayaklık kapalıyken her seferinde tek marşta çalışıyor.
Sorum şu, ayaklık müşürünü servis dışında bir yerden bulabilir miyim, başka bir marka modelin uyumlu ayaklık müşürü var mıdır ya da ayaklık müşürünü, kablosunu kesmeden iptal edebilir miyim?
Çözüm olarak müşürü wd40 ile temizlemeyi denedim, bir iki gün düzeldi sonra gene aynısını yaptı.
Arkadaşlar selamlar, bir konuda desteğe ihtiyacım var cb 250 R motor 4.500 - 6000 devir arası bir yerde titreşimden dolayı deponun oradan ya da yakın bir yerden ciddi bir zırıldama sesi geliyor nereden geldiğini bir türlü bulamadım sizler böyle bir şey ile karşılaşıp çözüm bulabildiniz mi ?
Arkadaşlar cbr 250r almak istiyorum ancak param ilk kasa olan 2012 yada 2013 lü modellere yetiyor. 2014 teki yeni kasalar daha çok hoşuma gidiyor ama kararsızım sizce bütçemi zorlayıp yeni kasamı almalıyım yoksa eski kasayımı ? İkinci el alacağım aradaki fiyat farkına değer mi ?
Merhabalar forumun güzel insanları. Acemilikten bir tık üst seviyede bir Cbr250r sahibiyim . Bugün motosikletimin yağını degistirdim fakat bunu yaparken yağ filtresi kapağının contasını ters takmaya çalıştım ve biraz zedeledim hemen doğru şekilde taktım. Sürüşe çıktığımda da conta kısmından yağ kaçtığını fark ettim. Toplam 1.5 km civarı kullanmisimdir . Şimdi sizlere sorum şu sayın motosiklet severler ; contayı degistiriken mecburen yağı tekrar bosaltacagim . Aynı yağı kullanmamda bir sakınca olur mu olmaz mı bunu merak ediyorum
Ankaradan Selamlar,
Cbr250r konusuna yazıcağım şeyi cbr250 konusuna yazmışım silemedim de neyse aynısını buraya yazıyorum..
Cbr250R piyasada değer görücek nedeni piyasada motor yok belli bir kesim japondan çıkmıyor ve en önemlisi cbr250R yakıt olarak uslu sürülürse gayet ekonomik bir motor az yakıyor.. zaten üstündeki. Motor özünde commuter motoru cbf250 lerde Twisterda kullanılan revize edilmiş motor..
Şahsi fikrim ilerde bu motoru insanlar sport tour tarzı yanlara çanta falan takıp gezi makinesi olarak falan sürebilirler…
Peki 2012 model motoru yetkili serviste 9000 km önce komple revize edilen CBR 250R alınırmı arkadaşlar.Satarken alıcısı bulunurmu km 75binde
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)