Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2017, 21:35
Fardan lambadan alacaktımda hiç tesisatını kesmek istemedim aküden soketli kabloyla çıkış aldım ısıtmaların kablosunada soket lehimledim bagajda duruyor soketler. indiğimde disk kilidini alırken soketleri çıkarıyorum garanti temis iş 2 gündür kullanıyorum ısıtmalı elcikleri elin içi sıcak parmak uçlarına doğru soguk yazı kışı bir yaşıyom ısıtmalı elcik taktıracak arkadaşlar varsa 30 35 dklık sürüşlerde iş yapıyor bence. ama uzun yolda pek iş yapcağını sanmıyorum şahsi görüşümdür.
Reklamlar
-
08 Aralık 2017, 01:40
emrys adlı üyeden alıntı
hadi kardeş cevaplasana
hem bi foto değil iki foto attım 2 kere cevapla
32606-gev-761
https://www.motosport.com/motorcycle/oem-parts/honda/2017/cbr300r/wire-harness/
Buradan baktığım kadarıyla o soketin gittiği yer biraz tehlikeli hocam. Dokunmayın bence sinyal bozulmasına neden olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
O kablo arıza tespit cihazı soketi olabilir mümkün mertebe müdahale etme, kontak, parklardan veya far kablosundan alabilirsin.
hocam arıza tespit cihazı soketi biraz iri bişey.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
10 Aralık 2017, 12:25
zincir dişli değiştirmem lazım.
honda servisi 420 tl set için 120 tl de montaj için toplam 540 tl para istiyor.
internette did ve esjot dişli bakıyorum, ortalama fiyatlar 600 tl civarı ve montaj parası da var.
250 cc bir motor için did zincirin gereksiz olduğunu düşünüyorum. orjinal zincir ortalama 25-30k kadar dayanıyor. did kaç gidecek 50k mı ?
bu motor için ideal zincir dişli seti nedir sizce ?
-
10 Aralık 2017, 20:32
Did zincire gerek yok normal bişey taksanızda olur altı üstü 250cc motor
http://www.motosikletsitesi.com/hond...gelebilir.html
-
11 Aralık 2017, 20:40
Ben de cuma gunu 2.kez sifir cbr aliyorum. Bu sefer repsol degil kirmizi
-
19 Aralık 2017, 13:46
zapalka adlı üyeden alıntı
Lan koskoca forumda buji değiştiren yok mu bee, tuuu kalıbınıza sizin 😂😂
Şimdi anlaşıldı bu motor hakkında neden orda burda " cbr250 kronik sorunlu yaaaa, motor kitliyor, krank dağıtıyor, b.k gibi motor" dendiğini. Kimse motorola ilgilenmiyor demekki , herkes kirbaci vuruyor.
hocam lullanım kılavuzuna bakarsanız norma kullanımda 40 küsür binde sanırım bujı değişimi kimsede pek o kmleri görmediği için değiştirmiyır.bende mecburi olmadıkca orjınal bujiyi değiştirmeyi düşünmüyorum piyasadaki bujılerden kaliteli
-
19 Aralık 2017, 14:45
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
hocam lullanım kılavuzuna bakarsanız norma kullanımda 40 küsür binde sanırım bujı değişimi kimsede pek o kmleri görmediği için değiştirmiyır.bende mecburi olmadıkca orjınal bujiyi değiştirmeyi düşünmüyorum piyasadaki bujılerden kaliteli
24 binde değiştirilmesi lazım.
kitapçıkta yazan bujiyi aldım, 100 tl.
ne yazıkki bu motosikletin kullanıcı profili bu işlerle pek ilgilenmiyor sanırım. Bundan önce nc vardı, kimseye sormadan yazılanlardan okuyarak çoğu şeyi yapıyordum. ama maalesef bunda yazılanları bırakın sorduğum sorulara bile cevap alamıyorum ne face'te ne burda.
-
20 Aralık 2017, 14:19
2012 model 65 bin km de alınır mı? cevaplarınızı bekliyorum.
-
20 Aralık 2017, 16:30
BatuhanB adlı üyeden alıntı
Önemli bir kısım atlanmış, ne kadara alınır mı? Motorun kazası, boyası, tamir-bakım ihtiyacı var mı gibi sorular muadillerine göre fiyatını belirleyecek olan şeydir.
Kilometre kısmına gelirsek 15 bin kilometrede elime aldığım motor da oldu, 60 bin km ye kadar sadece yağ değişimi ile gelen de. Geçmişi önemli
Az silindir, çok iş
-
20 Aralık 2017, 17:10
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Önemli bir kısım atlanmış, ne kadara alınır mı? Motorun kazası, boyası, tamir-bakım ihtiyacı var mı gibi sorular muadillerine göre fiyatını belirleyecek olan şeydir.
Kilometre kısmına gelirsek 15 bin kilometrede elime aldığım motor da oldu, 60 bin km ye kadar sadece yağ değişimi ile gelen de. Geçmişi önemli
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz tebrik ediyorum sizi
-
21 Aralık 2017, 10:41
BatuhanB adlı üyeden alıntı
Fiyatı acayip düşük olmalı yoksa 1-2 bin daha eklenip düşük km alınır bea :D 60 bin km lere gelmiş bi cbr nin mutlaka debriyaj balatası bujisi zinciri hidrolik ıvır zıvırları aküsü değişmesi, dişlinin lastik takoz ıvır zıvır bisürü şeyi değişmesi gerekiyor bence. herşeyi eskimiş aşınmış değişmesi gerek bunlar servisde yapılırsa baya pahalıya gelir. uzun yolda kullanılmış bi motorsa durumu 60 bin km değil şehir içi 25 30 bin km yapmış motora eşittir durumu. bunlar şahsi görüşlerim 2 yıldır 25 bin km cbr250 yeni kasa kullandım.
özetle cbr250 i iyi bilen tecrübeli biriyle motora bakılmalı masrafları hesaplanmalı ona göre bi fiyat hesabı yapılmalı eğer kullanacaksan motoru
11.500 e yeni kasa cbr250 motorumu satıyorum cc yükseltceğimden dolayı sahibinden ilan numarası 511224755
-
28 Aralık 2017, 13:18
motorun servis manuel'i elinde olan var mıdır ?
honda.com.tr'deki kullanım kitapçığı değil, yanlış anlaşılmasın.
-
28 Aralık 2017, 14:12
zapalka adlı üyeden alıntı
motorun servis manuel'i elinde olan var mıdır ?
honda.com.tr'deki kullanım kitapçığı değil, yanlış anlaşılmasın.
http://mototh.com/files/honda/CBR250...-Manual-EN.pdf
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
28 Aralık 2017, 15:29
kdiner adlı üyeden alıntı
bunu ben de buldum fakat bu eski modele ait sanırım ; karbüratör falan var yani =)
bizim ki mc41, linkteki ise mc14 modeline ait.
-
12 Ocak 2018, 06:30
Arkadaşlar herkese merhabalar. Uzuuun bir zamandır buralara giremiyordum en son yazdığım mesajdan taa kaç sayfa geçmiş göremedim bile
Motoru aldığımda 900 km'deydi ve şimdi 48 bin küsürler de olması lazım Motor bu süre zarfında 1 kere zincir istedi birde 36 binde debriyaj balatası, egzantirk ( değişmese de sıkıntı olmazdı ) ve bir adet piston siparişi ile yetindi.. Ama şimdilerde tekrar bi masraf açma peşinde.. Akü ölmüş( 2013 orijinal aküsü var ) birde tekrardan zincir dişli seti istiyor velet.. birazcık piyasayı araştırdım maşallah fiyatlar tavan.. Zincir ve akü olarak ne öneride bulanabilirsiniz ?
Birde kısa bir not: Bu motoru almak isteyen olursa gözü kapalı alabilir onca km ve onca senede bir kere yolda kaldı oda benim hatamdan dolağı
Herkesin tekeri düz bassın..
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
12 Ocak 2018, 09:07
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese merhabalar. Uzuuun bir zamandır buralara giremiyordum en son yazdığım mesajdan taa kaç sayfa geçmiş göremedim bile
Motoru aldığımda 900 km'deydi ve şimdi 48 bin küsürler de olması lazım
Motor bu süre zarfında 1 kere zincir istedi birde 36 binde debriyaj balatası, egzantirk ( değişmese de sıkıntı olmazdı ) ve bir adet piston siparişi ile yetindi.. Ama şimdilerde tekrar bi masraf açma peşinde.. Akü ölmüş( 2013 orijinal aküsü var ) birde tekrardan zincir dişli seti istiyor velet.. birazcık piyasayı araştırdım maşallah fiyatlar tavan.. Zincir ve akü olarak ne öneride bulanabilirsiniz ?
Birde kısa bir not: Bu motoru almak isteyen olursa gözü kapalı alabilir onca km ve onca senede bir kere yolda kaldı oda benim hatamdan dolağı
Herkesin tekeri düz bassın..
zincir problemi bende de var, değiştirmem lazım.
fiyatlara ben de baktım, 500 TL'yi aşıyor. acaba fuarda ucuza bulabilir miyiz ?
bir de şöyle bir düşüncem var ; zira motor 250 cc, D.İ.D vs.. gibi pahalı zincirler biraz gereksiz olabilir mi? Daha ucuz yollu bir şeyler işimizi görebilir sanki.
-
31 Ocak 2018, 04:43
250r üretim bitiyor mu şuan bitmiş durumda mı sizce fiyatlar ve piyasa ne olur
-
02 Şubat 2018, 15:11
whitedeamon adlı üyeden alıntı
250r üretim bitiyor mu şuan bitmiş durumda mı sizce fiyatlar ve piyasa ne olur
servislerin söylediği artık grenajlı serılerın bıttıgı naked olarak yenı modellerın geleceği .fakat kafamı kurcalayan fıyat lıstelerınde hala cbr var acaba oda ellerinde kalan serilerin bitirmek için olabilir.aba bence honda grenajdan vazgecmemelı naked modeller olalı ama grenajlı modelde olmalı.250rr için ise kesin bigi yok motor fuarında belli olur gelip gelmeyeceği
-
04 Şubat 2018, 16:55
Selam arkadaşlar,
Dün gece ufak bi kaza geçirdim tek taraflı, biraz hasar oluştu ve parça lazım, nerden temin edebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
04 Şubat 2018, 17:36
Internette baya var. Baktiniz mi hiç?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler