Hondanın resmi aksesuarlarının olduğu sitede o çantanın resmini gördüm çok da hoşuma gitti. Çanta o sitedeki 19lt'lik çanta mı?
Hondanın resmi aksesuarlarının olduğu sitede o çantanın resmini gördüm çok da hoşuma gitti. Çanta o sitedeki 19lt'lik çanta mı?
keşke resmini çekseydim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
buldum işte
http://www.honda.com.tr/AccesoriesDe...pe=Motorsiklet
baya büyük ve işlevsel..
Dikkatle inceledim de bizim CBR250R aksesuar sitesindeki çantayla senin resmini koyduğun aynı çanta aslında. Ama senin verdiğin resimde çok daha yakından ve detaylı görünmüş. Gerçekten kullanılışlı birşeye benziyor. Kask kayışına da bağlantısı var gözlerim doğru seçtiyse. Ben cidden almayı düşünüyorum bunu
200 tl ve fazlasıyla büyük
yanlız çanta sürekli böyle dolgun durmuyor resimdeki gbi
overcloud'un Ninja'sına taktığı bu çantadan almayı düşünüyorum ben. CBR'lara da güzel olur.
http://www.feyizoglu.com/TK711-Soft-...a_43983.html#0
Alanya honda'yı aradım. Tel. numaramı aldılar. bir iki güne kadar Antalya merkeze geleceğiz orada 1000 km. bakımına girebilirsiniz dediler. Telefon gelince Antalya'ya gideceğim Burdur'dan.
kardeş bak ben motoru satarsam bundan alıcam eyvallah ama kimse kimseyi kandırmasın yok torku fazlaymış diye.bu naked değil truing değilki (bana göre sport turıng)cross değil vs.
yani süperspor katagorisinde dolayısıylada kapışmalar hep düz yolda olur ve geçilirsin o zamanda hadi gel dağ yoluna çıkalım benimki orda seni geçermi diyiceksin geçemediğin herife...
bende cbf150 ile çinli cbr lar varya çin malı kopyalar onlara son hızda geçildim ama adama dedim arkadaştı benim motor yokuşta seninkinden üstün herif bana alaylıca baktı.
kendinizi kandırmayın cbf150 den 2 hp beygiri yüksek diye kıcı kırık apache ciler artislik yapıyolar atıp tutuyolar tork süpersportun işi değil 1.kural hp dir trunglerde ise tam tersi
Mustafa Kemal Atatürk
bende tam bunu diyecektim.
19lt'lik çantaya 200tl vermeyin arakdaşlar. cbr250'e top case takılabiliyor. bir yere gidersiniz montu kaskı içine atar rahat rahat gezersiniz.
topcase istemem diyorsanız yukarıdaki çantayı alın. sırt çantası olarakta kullanılabiliyor. hacmide oldkça buyuk. su geçirmez kılıf ve bel çantasıda geliyor birlikte.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
yok zaten vermem bu hoşuma gitti ama buda tuzlu ama cidden hoş duruyor
http://www.feyizoglu.com/Kappa-TK731...a_44710.html#0 alırsam bunu alırım ama artçı sürekli oluyor bende depo üstüde boş kalsın ya
Bu son verdiğiniz çanta linklerindeki modeller de çok güzel. Epey çeşit oluştu artık kafamda netleştirip birini alırım artık. Sağolun arkadaşlar... Mont için tavsiyesi olan var mı?
motomaxta montlar baya bi indirimde nitronun montunu aldım baya güzel yani..
yazlık mont olarak düşünüyorsan bunu tavsiye ederim fiyat ve performans açısından mükemmel hazirandan bu yana kullanıyorum
http://www.motoplus.com.tr/urun/9901...-SIYAH-TURUNCU
pazar günü cevizlibağ vatan compıter önünde13:00 de buluşalım ordanda kararlaştırıp gideriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
ertuğ 10 sana uyarmı ya da arkadaşlar uyarmı ben orda olucam plakamın sonu 0570
arkadaslar bugun soft yan cantalarima biraz fazla yuk koydum oda lastige surtmus ve yirtilmis soft cantalar pek kullanisli degil galibaa
arkadaşlar 250cc.ye gecmeyi düşünüyorum, yakıt sarfiyatı-fiyatı-tasarımı vs. gibi etkenler sebebiyle cbr 250r hoşuma gitmekte.. tam olarak yakıt sarfiyatı ve stok sıkıntısının devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.. ve kullanan arkadaslardan; motorun artı ve eksilerini yazmalarını rica ediyorum
:cat: [B][COLOR="#696969"]Başının Değeri Ne İse, Kaskının ki de o'dur..[/COLOR] [/B] :cat:
[B][U][COLOR="#FF0000"]Hiç Bişey Olmaz Diyen Sürücüden Uzak Dur![/COLOR][/U][/B] :rendeer:
[COLOR="#0000CD"]~Mustafa Sever 0.537.861.68.93 #[/COLOR]
stok durumu pek yok anladığım kadarıyla yine müşteriyi oyalama politikası yürütüyorlar yedek parça sıkıntısı kalkmış gibi...
:cat: [B][COLOR="#696969"]Başının Değeri Ne İse, Kaskının ki de o'dur..[/COLOR] [/B] :cat:
[B][U][COLOR="#FF0000"]Hiç Bişey Olmaz Diyen Sürücüden Uzak Dur![/COLOR][/U][/B] :rendeer:
[COLOR="#0000CD"]~Mustafa Sever 0.537.861.68.93 #[/COLOR]
şimdi yakma durumu kullanıma bağlı kimse net birşey diyemez ama 100 km 4 litre diye bilin bence 0rtalama 10o km hızla giden bir motorun 60 km hızla giden bir motora göre fazla yakacağı kesindi
yok kilometreye 16 kuruş yakıyo bilmem kaç yakıyo bu rakamlara güvenmiyorum
ama illa bi rakam diyorsanız 100 km de 3.8 gibi bir rakam
çok takılmayın bu konulara
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)