Kolay gelsin arkadaşlar sizlere 2 sorum olacak bilen arkadaşlar varsa yardimlarinizi bekliyorum.
1-) soru: Motor 4 bin km'ye geldi sadece yag ve filtre değişecek diye biliyorum bunu normal bir yerde degistirsek sonuçta ara bakim ve sadece periyodik bakimlarda servise götürmek istiyorum, sadece yağ için serviste muhtemel 150 lira gibi bir meblağ ödemek pek cazip görünmüyor,
2-) soru: Motoruma tiger egzoz takmayi düşünüyorum apacilik gibi bir durum değil sadece motor dediğin biraz sesli olsun istiyorum, evden işe giden biriyim mahalle aralarinda serserilik yapip egzoz patlatan tayfayi bende sevmiyorum, 250lik motora egzoz mu takılır diyen olursada eldeki imkan bu yani gönül ister bir mt07 veya 650f alalim ama olmuyor asgari ucretle bu kadar asıl konuya geleyim baya uzattım
Böyle bir durumda motorum garanti dışı kalır mi ? Alip serviste taktiran var diye duydum ama dogrulugunu bilmiyorum.
Not: bu sorulari nette arastirdim az cok bilgim var ama güncel olarak yapan veya uygulayan varsa bizde faydalaniriz.
Tekeriniz düz bassin cbr severler