Beyler 2014 model cbr 250 almıştım ve almadan önce servise götürmeye vaktim olmaması sebebiyle motoru ekspertiz için servise götüremedim. (Serviste de doğru düzgün ekspertiz yapıldığına inanmıyorum zaten orası ayrı bir konu)
Ben motorun heryerine baktım bindim ettim beğendim. Temiz motordu ve mamba09 nickli arkadaşımız da geldi motorun heryerini kontrol etti baktı o da bana motor alınır diye onay verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum bu arada
Şimdilik motordan memnunum.
1-) Soruma gelecek olursak motorun 4.000-7.000 km bakımlarının bakım kağıtları var. 1.000 km de bakıma girip girmediğine dair Honda servisinden evrak istesem verir mi? Yani 1.000 km bakım kağıdı yok. Ya kayıp ya da girmemiş yani aldığım kişi girmiş dedi ama kontrol etmedim. Servise gidip bu motorun değişen parçası veya herhangi bir tamir görüp görmediğini ve bu 1.000 bakımını öğrenebilir miyim ?
2-)Şuan motorda bir zırıltı var ve motosiklet garanti dahilinde mi bilmiyorum, onu öğrenip garantiden bu zırıltı için çözüm isteyebilir miyim ?
Motosiklet şuan 10.400 km de. 1.000 bakımı serviste yapıldıysa muhtemelen garanti dahilindedir, sanırım diğer bakımı 11.000 km de. Bugün pazar olduğu için servisi arayamadım. Bu konularda bilgisi olan varsa sevinirim. Tekerimiz düz bassın, az yakıtla çok gezmeyi sevenlere Selam olsun
��