Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 02:07
MoRFy adlı üyeden alıntı
iyi forumlar arkadaşlar. dün talihsiz bir olay oldu hatta çölde kutup ayısı misali...
Gurupça geziye gittik ve geziye gittiğimiz yerde arkadaşlar fotograf çektirirken kıpraşmalar ve kendi aralarında tartaklaşma ile karışık şakalaşırken tam gözümün önünde motorumun devrilişini izledim o an gözlerim karardı bi anda uçup onu yere değmeden tutası geldi ama nafile.
düştüğü yerde demir boru vardı yerden 2-3 karış yukarıda. ve hali ile sol grenajı deldi ama deldiği gibi o çatlak yukarı doğru uzadı. birde sol sinyalin şeffaf camı düştü. bu işte baş rolü oynayan 3 saygı değer arkadaşıma grenajı ve sinyali sıfır aldıracam kabul ettiler ancak servis bunu kayıtlara işlemeden yapamam diyor. Motorumu yarın öbürgün satarken başım ağarsın istemiyorum. siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz_? Bu arada merak edenler için
2016 model için
sol grenajın orjinal fiyatı 510 TL
tek sinyal orjinal fiyatı 70 TL
510 TL ye aldınız mı, fatura var mı?
ben geçenlerde 2013 model için karenaj sorduğumda 220 TL idi.
iki model arasında çok fazla bi malzeme farkı olacağını sanmıyorum.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 09:52
MoRFy adlı üyeden alıntı
iyi forumlar arkadaşlar. dün talihsiz bir olay oldu hatta çölde kutup ayısı misali...
Gurupça geziye gittik ve geziye gittiğimiz yerde arkadaşlar fotograf çektirirken kıpraşmalar ve kendi aralarında tartaklaşma ile karışık şakalaşırken tam gözümün önünde motorumun devrilişini izledim o an gözlerim karardı bi anda uçup onu yere değmeden tutası geldi ama nafile.
düştüğü yerde demir boru vardı yerden 2-3 karış yukarıda. ve hali ile sol grenajı deldi ama deldiği gibi o çatlak yukarı doğru uzadı. birde sol sinyalin şeffaf camı düştü. bu işte baş rolü oynayan 3 saygı değer arkadaşıma grenajı ve sinyali sıfır aldıracam kabul ettiler ancak servis bunu kayıtlara işlemeden yapamam diyor. Motorumu yarın öbürgün satarken başım ağarsın istemiyorum. siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz_? Bu arada merak edenler için
2016 model için
sol grenajın orjinal fiyatı 510 TL
tek sinyal orjinal fiyatı 70 TL
Geçmiş olsun reis. 2016 model kasa motorun grenajı pahalıdır yıla göre 2013 ile 2014 ve sonrası kasaların parça fiyatları değişkenlik gösterir. 2013 ve öncesinde grenajlar parça parça 2014 ve sonrasında bütün bir yapı var. Alan itibariyle tabii pahalı olur tahminim. Birde tavsyem Honda Yetkili servisinde merkezden gelen fiyat neyse odur. Sağa sola fiyat sorarsan adam "geçirmek" dediğimiz olayı üzerinde deneyebilir. Benim 2012 model motoruma 2013 de fren maneti almıştım 50 tl geçenlerde sordum 17 tl dedi. Çok takılma araştırıp zamanda kaybetme. İmkanın varsa yetkili servise geç yaptır. Kayıtlara da geçsin ne olacak olduğu yerde yan yatması var dersin satarken bu çok problem olmaz düşme kaza olmadığı sürece.
-
08 Ağustos 2016, 10:52
1-2 honda servisine sorunca da aynı fiyatı almıştım. servisten siparişi geçtik. ewet tam olarak 510tl ve faturalı sicilede işlenecek. allah kaza bela göstermesin ancak insanın içinede oturmuyor değil 0 km alınan bir motoru ''ilk sahibinden düşme kalkma yok'' die satmak var birde ''olduğu yere düşmesi var'' die yazması var ilana :S ne diyelim olacağı varmış. üzerinde düşmeyelim yeterki.
fiyat farkı malzeme farkından kaynaklanmıyor. güncel olan mal her zaman pahalı oluyor.
-
08 Ağustos 2016, 11:08
MoRFy adlı üyeden alıntı
1-2 honda servisine sorunca da aynı fiyatı almıştım. servisten siparişi geçtik. ewet tam olarak 510tl ve faturalı sicilede işlenecek. allah kaza bela göstermesin ancak insanın içinede oturmuyor değil 0 km alınan bir motoru ''ilk sahibinden düşme kalkma yok'' die satmak var birde ''olduğu yere düşmesi var'' die yazması var ilana :S ne diyelim olacağı varmış. üzerinde düşmeyelim yeterki.
fiyat farkı malzeme farkından kaynaklanmıyor. güncel olan mal her zaman pahalı oluyor.
resmen öpüyolar o zaman.
-
08 Ağustos 2016, 15:47
MoRFy adlı üyeden alıntı
İnsanın içine oturur, iyi bilirim. Bunun sebebi de bu lanet makinelerin iki teker olması. Her an her şey olası tehlikede. Yapacak bir şey yok.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
08 Ağustos 2016, 15:59
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
katılıyorum... sol sinyalin körüğü eskimiş ben de değiştireyim dedim; bana da 50 tl lik sol sinyali 190 tl ye satmaya kalkmışlardı... ben de gitim kalyoncu motordan 60 tl ye aldım. Herşeyiyle aynı orjinal sinyal...
ama dediğim gibi motorparcahane.com u bi ara derim ben.
hocam motoparcahane miş
-
08 Ağustos 2016, 23:18
trancexp adlı üyeden alıntı
hocam motoparcahane miş
yanlış yzmışım özür dilerim
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
10 Ağustos 2016, 17:03
Millet selamlar hava filtresi onerisi olan varmi? Motorum stock, egzoz standart. Bi kac yere sordu ne oldugu belli olmayan filtreler gosterdiler isimsiz taivan mali falan, yesillendirirseniz sevinirim.
-
10 Ağustos 2016, 17:31
Paraya kiyip k&n filtre alabilirsin ama gerek varmi bilmiyorum.
-
10 Ağustos 2016, 18:55
Hocam acik ezgoz olmadigi muddetce gerek duymam knye zaten 12kda bir degisicem 200 kusure gerek yok.
-
11 Ağustos 2016, 02:41
Arkadaslar merhaba. Siz vitesi devir kac oldugunda degistiriyosunuz. Ben elimden geldigi kadar 7 bini gecmeden degistirmeye calısiyorum cunku 7 binden sonra titresimi hissetmeye basliyorum. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Bu arada motor daha bin km olmadi rodajda su anda. Birde dun zinciri temizleyip yagladim motulun 2c beyaz renkli zincir yagini kullandim. Ama hic yag gibi degil yapıskan gibi bisey elleyince elimiz yapıs yapıs oluyo. Normal midir bu kullanan varmi aranizda?
-
11 Ağustos 2016, 08:49
teknocuk adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. Siz vitesi devir kac oldugunda degistiriyosunuz. Ben elimden geldigi kadar 7 bini gecmeden degistirmeye calısiyorum cunku 7 binden sonra titresimi hissetmeye basliyorum. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Bu arada motor daha bin km olmadi rodajda su anda. Birde dun zinciri temizleyip yagladim motulun 2c beyaz renkli zincir yagini kullandim. Ama hic yag gibi degil yapıskan gibi bisey elleyince elimiz yapıs yapıs oluyo. Normal midir bu kullanan varmi aranizda?
Merhaba arkadaşım rodajda bana söylenen 5-6 bin devirlerde kullan diyorlardı. 7 bin devirde kullanmak nekadar sağlıklı bilemedim. zincir yağ olarak ta ''motul c2+ road'' senin kullandıgın ve gerçekten iyi bir yağ. yapışmasının amacı zincire tutunsun ve zincir döndüğünde yağı sağ sola sıçratmasın ve yağsız kalmasın die. iyi forumlar dilerim.
-
11 Ağustos 2016, 09:19
teknocuk adlı üyeden alıntı
egzoz takarsanız üst devirlere gerek kalmıyor egzoz yokken 7500 - 8000 binden aşağı vites atmıyodum.şimdi max 6.000 .zincir yağının yapışkan olması zaten bu işin kalitesini gösteriyor zincire yapışıyor bırakmıyor .
-
12 Ağustos 2016, 21:40
ilgilenenler için ilanım. Sizlerden biri olursa ikram yaparım..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...28309597/detay
Motorumu almadan önce sürekli burda konuyu okurdum. o yüzden buraya bırakıyorum gören olur diye
yeni motor tavsiyesi vericek arkadaşlar şu konu üzerinden verebilir tavsiyeleri
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ok-pahali.html
-
13 Ağustos 2016, 01:57
Bu motoru alırken kasksız ve aynaları katlı sürün diye mi tembihliyorlar. Yalova bunlardan doluda.
-
13 Ağustos 2016, 13:32
kakare adlı üyeden alıntı
2015 bulunuyor nerdeyse bu paraya, arayan soran olcağını hiç sanmıyorum.
-
13 Ağustos 2016, 13:36
trancexp adlı üyeden alıntı
2015 bulunuyor nerdeyse bu paraya, arayan soran olcağını hiç sanmıyorum.
evet biraz fazla yazdım farkındayım, km çok düşük ve zaten indirmeyi planlıyorum fiyatı
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
15 Ağustos 2016, 15:14
Nsx77 adlı üyeden alıntı
Bu motoru alırken kasksız ve aynaları katlı sürün diye mi tembihliyorlar. Yalova bunlardan doluda.
Aklınca hava attığını sanan tipler o tür arkadaşlar. Güya motor daha şekil görünüyormuş, trafikte arabalar arasından daha rahat geçiliyormuş...
AT sen o motoru çöpe at!! Aynasız 100 lük kullan!
-
16 Ağustos 2016, 13:11
25.000 Km oldu Motosikletim. Zincir Son gergiye geldi. Zincir ve Dişli seti için arayışlar başladı.
Ankara Honda EFE: 340 TL
İstanbul Anes Motor: 400 TL
Ankara Bora : 380 Tl fiyat verdi.
Anlamadım gitti hepsi HONDA YETKİLİ SERVİSİ. hepsinden farklı fiyatlar.
Ankara Honda Efeden 340 Tl ye Zincir Dişli Seti aldım. Perşembe günü gelecek bakalım...
Motosiklet şanzuman yağım : ENEOS City Max 4T 10W/40 Japon ( 2 bakımdır bu yağı kullanıyorum)Ciddi anladım İvmelenme harika..
Motosiklet Zincir Yağım :İPONE zincir Yağı 750 ml.
-
17 Ağustos 2016, 16:56
cx571 adlı üyeden alıntı
25.000 Km oldu Motosikletim. Zincir Son gergiye geldi. Zincir ve Dişli seti için arayışlar başladı.
Ankara Honda EFE: 340 TL
İstanbul Anes Motor: 400 TL
Ankara Bora : 380 Tl fiyat verdi.
Anlamadım gitti hepsi HONDA YETKİLİ SERVİSİ. hepsinden farklı fiyatlar.
Ankara Honda Efeden 340 Tl ye Zincir Dişli Seti aldım. Perşembe günü gelecek bakalım...
Motosiklet şanzuman yağım : ENEOS City Max 4T 10W/40 Japon ( 2 bakımdır bu yağı kullanıyorum)Ciddi anladım İvmelenme harika..
Motosiklet Zincir Yağım :İPONE zincir Yağı 750 ml.
Yağların hepsinin kalitesi aşağı yukarı aynıdır. Yağ, performans'da küçük bir fark hissettirir. Tamamen psikolojiktir.
İvmeleme, Zincir ve motosikletin mekanik torkundan öteye geçmez. Yağ bu dilimin %5 idir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler