Işte sonunda oldu. 9000km de motorla 1250 km deki motor tabi ki aynı gitmeyecek. Ben 77kiloyum. Boyum 1.85 belki de rüzgarı bloke ediyordur vücudum.
Jantları siyaha boyayan arkadaş hala resimler çıkmadı mı? Heyecanla bekliyorum
Işte sonunda oldu. 9000km de motorla 1250 km deki motor tabi ki aynı gitmeyecek. Ben 77kiloyum. Boyum 1.85 belki de rüzgarı bloke ediyordur vücudum.
Jantları siyaha boyayan arkadaş hala resimler çıkmadı mı? Heyecanla bekliyorum
Ben size önden biraz gaz veriyim siyah jantla ilgili
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
çok güzel olmuş ,gayet başarılı
Her asker yeşil bereli olamaz
[/COLOR]Arkadaslar motorum 1600 km de ilk bakımını 1000 kmde yaptırdım ve su ana kadar 5000-6000 devirde kullandım hep. Bugun motoru yoklayim dedim ve limitlerini zorlamak icin ciktim düz yola ve her sekilde hız yaptım. Rakamlar sunlar:
Düz yol yatmadan 154 gördüm.
Düz yol yatarak 162 gördüm
Egimli yol yatmadan 164 gördüm
Egimli yol yatarak 168 gördüm
Bu arada bugun bu hızları yaptıktan sonra motor bayağı serilesti gibi geldi bana. Sizce motor ılerde açılırmış daha. Benim icin onemli olan düz yolda yatmadan 160 gormesiydi ama 154 gördü onuda Bidefa gördüm bidaha çıkmadı Sizce motoru acmak icin daha neler yapmak lazım_? Var mı öneriniz.
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
Hocam 100 km ortalama giderken kaçıncı viteste ve kac bin devirde gittin ortalama? Aklımda bazı soru işaretleri varda onu netlestirmek adına soruyorum. İlk vitesli motor tecrumbem bu motor benim
bayır aşaa 169 =)) zormaladımda vallaa
millet jantları yapıcam bekliyorum boyacı ustam şehir dışında bi gelsin kara kediyi salcam sokaklara =))))
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
bu k&n hava fıltresı ve ırıdyum bujı takan varmı?
bursadan kaç kişi var?bi ara hep beraber gazlayalım
6. viteste 5500-6500 devirleri arası. 95-115km falan bu aralarda.
kırmızı siyah olanı gerçekten çok güzel.
cbr125'i satıp ninja almadan önce keşke cbr'ın 250'liği olsa düşünmeden alırım diyordum, tabi o zaman bu motorun duyurusu bile yapılmamıştı. VFR'e benzediği için içim gidiyor her gördüğümde ama ninja'dan inipte cbr'a biner miyim emin değilim...
bana daha konforlu bir yol makinası lazım
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:41 ----------
3.34lt çok iyi bir değer. ben eski kasa cbr125 ile uzun yol yaptığımda 90 - 100km hızı koruyabilmek için sürekli dip gaz yaptığımda alet 3.5lt tüketiyordu alet.
bu arada son süratteki 5 - 10km'lik farklara çok takılmayın. motorlar henüz çok yeni daha açılmadı. ikinci yağ değişiminden sonra, 10bin km'lere yaklaştığında motor tamamen açılacaktır. tabi arada bir uzun yol yapmanızda lazım. şehir içinde kullanmaktan sağır oluyor aletler. uzun yola çıktıktan sonra motorun çalışma sesi bile değişiyor
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
millet ön cam vidalarını bol bol kontrol edın sıkmak gerekıyor sesi çok etkiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
servisle konustum,jantı sök tak boya 2 gün 300 lira =))
bu araca uyacak k&n hava filtresini nereden bulabiliriz? Türkiye de var mı? varsa satan siteler neler?
iridyum buji 26hp lik bir araçta fark yaratmaz sanırım performans olarak, belki 0.1hp oynar gibi geliyor bana ancak yabancı bir forumda ECU ile oynayarak araca 1hp kazandırılabildiğini okudum...tabii ki bu sefer de araç çok yakmaya başlıyor...
valla arkadaslar bu motoru adam öle yapmıs ki en ufak oynamada motorun gücünü alıyorsun,debriyajın ömrünü azaltıyorsun...en iyisi sadece görselde oynamak
buldum bahsettiğim video yu..adam 174 e çıkmış...stock
http://www.youtube.com/watch?v=SboYr...eature=related
bu arada şöyle bir video buldum çok hoşuma gitti...bu forumdanmış sanırım çekip koyan arkadaş...kim olduğunu merak ettim...bir de videoda kullandığı müziğin adını bilen var mı?
http://www.youtube.com/watch?v=P2NRS...eature=related
ARkadaşlar. km 980. 1000 km bakımı için Fetihye-Kıvrak motora 200 km yol gideceğim. Yağ seviyeme baktım neredeyse minimum çizgisinde. orada yağ değişecek ama ben gene de biraz yağ ekleteyim mi? Mİnimum seviye yeter mi 200 km ?
Bu ikinci videodaki (E5 turu) kadar anlamsız bir sürüş tarzı olamaz. Motor gelmiş 140 km'ye 10 bin devirde yırtınıyor, arkadaş 5 dakika sonra üst vitese geçiyor. Bu nasıl bir sürüş tarzıdır ? Sonra yavaşlayınca 7 - 8 bin devirlere düşüyor, hop arkadaş vites küçültüp 10 bin'e dayıyor yine motoru. Sanırsınız MotoGP yarışı.
Şu motorları yanyana getirip aynı yolda yarıştırmadığınız sürece sürat deneme sonuçları sizi yanıltır. Birbirinin aynısı iki motordan bir 174, diğeri 160 yapıyorsa burada motor gücünden çok dış etkenler (yokuş, rüzgar) rol oynuyor demektir. Çünkü bu kadar sürat farkı motor güçleri arasında yaklaşık %28 fark anlamına gelir ki bu da ellenmemiş motorlarda mümkün değil.
1 tane begenmeyen arkadas vardı onuda bulduk sonunda 2 aydır motor kullanan birisi olarak çekmiştim o videoyu
Benimki 1280de yağ değişimi yapmadım daha. Bişey olmadı. Ama garantisi yok tabi bu işin. Benim yağ seviyesi henüz minimumda değildi
Yok, o beğenmeyen ben değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Yağ değişimi yapmayınca görünürde birşey olmaz ki zaten. Zararı ilerleyen km'lerde görürsün. Bir de yağ seviyesi neden minimuma insin ki ? Normal olan inmemesi. İlk bakımını geciktirmeden yap.
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)