duracak kadar yavaşladıysanız ondan olabilir. 4.viteste motoru kaldırmak gibi.
duracak kadar yavaşladıysanız ondan olabilir. 4.viteste motoru kaldırmak gibi.
Arkadaşlar motorum satılıktır. ilgilenenlere yardımcı olunacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1802740/detay/
Merhabalar herkese,
Motorumun zincir seti değişmesi lazım sizce direk Honda servisinde bulunan ile mi değiştiriyim yoksa önerdiğiniz bir marka var mı?
640kmde 90tl lik benzin tukettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Uzun yolda, bi arkadas tek depo 400km yaptigini soylemisti, heralde ben cok gaz aciyorum ?
Ben 320 kmde depoyu bitirmeye yaklastim. Uzun yol tabiki. 100-110 araliginda gidiyordum sonra skldm bastim az. Motor ne yapiyorsun dayi der gibi bagiriyordu zaten. Gereksiz. 100 un ustu sacmaliyor alet.
4 silindir motosiklet kullansanız herşey çok daha farklı olur.
Devir sesi dinlemek içi 9 binde vites atarsın 100 ün üstüne çıkarsın, 6 ya daha yeni atarsın...
dün sabah işe giderken ince bir ses vardı. zincir gevşekti biraz oradan geliyordur diye önemsemedim, dün aksam motoru yıkadım zinciri gerdim yağladım. bu sabah işe giderken aynı ses yine vardı meğersem ön tekerlekten geliyormuş. çay bardağı karıştırırken çkan ses gibi bir ses çok inceden. iş çıkışı ustama gidecem ama sizede sormak istedim endişelenecek birşeymi acaba_? yada daha önce başına gelen varmı_??
dün yağ değiştim Eneos u yeniledim hayvan kendine geldi .
Hocam o sesden sanki bende de var hibi benimkisi çay kaşığı gibi teğilde tıkır tıkır arada tık tık... Bişeye değiyor gibi ama ne? Bi sor bakalım neymiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Evet 20 bin km sonunda lastiklerimiz Bridgestone Battlax S20 EVO olarak değişmiştir.
Honda kullanıcısı olarak yamaha bayinin yetkili servis ustası arkadaşıma götürdüm motoru binip test etti sesin balatalardan geldiğini söyledi. balata temizleyici sprey sıktı düzelir merak etme önemli birşey değil dedi. yarın uzun yola çıkacam yolumun üstünde honda servisi var oradaki arkadaşada bi göstericem eğer yarına kadar ses kesilmez ise.
Merhabalar arkadaşlar uzun süredir almak istediğim cbr 250r motorumu almak üzereyim ancak 0 fiyatlarının çok uçuk olması sebebi ile 2. el almak zorunda kalıyorum. Bu durumdada motordan fazla anlamadıgım ve çevremdede motorla ilgilenen insanlar olmadığı için motoru baktırıcak yardımcı olacak güvenilir kişiler bulamıyorum bu sebeple sizden ricam istanbul içinde motoru götürüp gösterebileceğimiz tanıdıgınız bildiğiniz ustalarınız varsa benide bilgilendirmeniz ve 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim o konulardada yardım etmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum )
Tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)