Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    duracak kadar yavaşladıysanız ondan olabilir. 4.viteste motoru kaldırmak gibi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim demiş R25 ile resim cektirmek ıcın sıraya giriyorlar? R25 ile yan yana koydukta Gerçekleri gördük
    http://i.hizliresim.com/d377ZZ.jpg

Ahmetcan45 bunu beğendi.

Motosikleti
    Sym Joymax 250i
    Arkadaşlar motorum satılıktır. ilgilenenlere yardımcı olunacaktır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1802740/detay/

SessizGezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki address
    uzaklar yolcusu.

Motosikleti
    CBR250R
    Merhabalar herkese,
    Motorumun zincir seti değişmesi lazım sizce direk Honda servisinde bulunan ile mi değiştiriyim yoksa önerdiğiniz bir marka var mı?

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı deadmau34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar herkese,
    Motorumun zincir seti değişmesi lazım sizce direk Honda servisinde bulunan ile mi değiştiriyim yoksa önerdiğiniz bir marka var mı?
    Honda servisinde bulunan zincirin motorda orjinal halde gelen DID 520VF olması gerekiyor. DID en iyi markalardandır zaten...
    ramcixx bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    640kmde 90tl lik benzin tukettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Uzun yolda, bi arkadas tek depo 400km yaptigini soylemisti, heralde ben cok gaz aciyorum ?

Motosikleti
    Alıntı Bugraaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    640kmde 90tl lik benzin tukettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Uzun yolda, bi arkadas tek depo 400km yaptigini soylemisti, heralde ben cok gaz aciyorum ?
    100-110 km hızlarda sıkıştırmadan seyir etmiş olsaydın bi 200 km daha gidebilirdin.
    Bugraaa bunu beğendi.
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    Ben 320 kmde depoyu bitirmeye yaklastim. Uzun yol tabiki. 100-110 araliginda gidiyordum sonra skldm bastim az. Motor ne yapiyorsun dayi der gibi bagiriyordu zaten. Gereksiz. 100 un ustu sacmaliyor alet.

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Jeeztro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 320 kmde depoyu bitirmeye yaklastim. Uzun yol tabiki. 100-110 araliginda gidiyordum sonra skldm bastim az. Motor ne yapiyorsun dayi der gibi bagiriyordu zaten. Gereksiz. 100 un ustu sacmaliyor alet.
    öyle abi... devir sesinden nefret ederim. Millet 8.000 devir attırarak nasıl gidiyor hayret ediyorum.

Motosikleti
    4 silindir motosiklet kullansanız herşey çok daha farklı olur.

Devir sesi dinlemek içi 9 binde vites atarsın 100 ün üstüne çıkarsın, 6 ya daha yeni atarsın...

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir motosiklet kullansanız herşey çok daha farklı olur.

Devir sesi dinlemek içi 9 binde vites atarsın 100 ün üstüne çıkarsın, 6 ya daha yeni atarsın...
    dört silindir sevmiyom abi 600cc çift silindir olmalı benim motorum. Pata Pata gitmeyi seviyorum... verecen 4.000 devire ohhhh missss...

MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dört silindir sevmiyom abi 600cc çift silindir olmalı benim motorum. Pata Pata gitmeyi seviyorum... verecen 4.000 devire ohhhh missss...
    ''çapır'' sesine benziyor pata pata pata

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MoRFy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''çapır'' sesine benziyor pata pata pata
    Genel çift silindir sesi... Tabi v motor olursa helikopter gibi ses çıkıyor.

Motosikleti
    dün sabah işe giderken ince bir ses vardı. zincir gevşekti biraz oradan geliyordur diye önemsemedim, dün aksam motoru yıkadım zinciri gerdim yağladım. bu sabah işe giderken aynı ses yine vardı meğersem ön tekerlekten geliyormuş. çay bardağı karıştırırken çkan ses gibi bir ses çok inceden. iş çıkışı ustama gidecem ama sizede sormak istedim endişelenecek birşeymi acaba_? yada daha önce başına gelen varmı_??

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    dün yağ değiştim Eneos u yeniledim hayvan kendine geldi .
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    dün sabah işe giderken ince bir ses vardı. zincir gevşekti biraz oradan geliyordur diye önemsemedim, dün aksam motoru yıkadım zinciri gerdim yağladım. bu sabah işe giderken aynı ses yine vardı meğersem ön tekerlekten geliyormuş. çay bardağı karıştırırken çkan ses gibi bir ses çok inceden. iş çıkışı ustama gidecem ama sizede sormak istedim endişelenecek birşeymi acaba_? yada daha önce başına gelen varmı_??
    Hocam o sesden sanki bende de var hibi benimkisi çay kaşığı gibi teğilde tıkır tıkır arada tık tık... Bişeye değiyor gibi ama ne? Bi sor bakalım neymiş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Evet 20 bin km sonunda lastiklerimiz Bridgestone Battlax S20 EVO olarak değişmiştir.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o sesden sanki bende de var hibi benimkisi çay kaşığı gibi teğilde tıkır tıkır arada tık tık... Bişeye değiyor gibi ama ne? Bi sor bakalım neymiş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Evet 20 bin km sonunda lastiklerimiz Bridgestone Battlax S20 EVO olarak değişmiştir.

http://hizliresimyukle.com/images/20...30954683_o.jpg
    http://hizliresimyukle.com/images/20...49763856_o.jpg
    http://hizliresimyukle.com/images/20...11386990_o.jpg
    http://hizliresimyukle.com/images/20...21645681_o.jpg
    virajlarda test ettiniz mi hocam, yol tutuş nasıl, ısınması ne kadar sürüyor?

Motosikleti
    Honda kullanıcısı olarak yamaha bayinin yetkili servis ustası arkadaşıma götürdüm motoru binip test etti sesin balatalardan geldiğini söyledi. balata temizleyici sprey sıktı düzelir merak etme önemli birşey değil dedi. yarın uzun yola çıkacam yolumun üstünde honda servisi var oradaki arkadaşada bi göstericem eğer yarına kadar ses kesilmez ise.

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir almak istediğim cbr 250r motorumu almak üzereyim ancak 0 fiyatlarının çok uçuk olması sebebi ile 2. el almak zorunda kalıyorum. Bu durumdada motordan fazla anlamadıgım ve çevremdede motorla ilgilenen insanlar olmadığı için motoru baktırıcak yardımcı olacak güvenilir kişiler bulamıyorum bu sebeple sizden ricam istanbul içinde motoru götürüp gösterebileceğimiz tanıdıgınız bildiğiniz ustalarınız varsa benide bilgilendirmeniz ve 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim o konulardada yardım etmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyor cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum )
    Tekeriniz düz bassın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler