arkadaşlar, açıkcası tüm yazıları okumadım, maruz görün lütfen..
ben bir ara CBR 250 alacaktım fakar Honda Efe ile sorun yaşadığım için kaporamı geri alıp Ninja 250 aldım. Merak ettiğim titreşim sorununun ne kadar doğru olduğu. Bir arkadaşım çünkü CBR 250 almak istiyor fakat bilemedik bu konuyu.
Gördüğüm kadarı ile 7000 devire kadar titreşim yok yazmışsınız ama 7000 devirden sonra titreşim başlıyormu? rahatsızlık veriyor mu? Yani kendi kullanmamdan dolayı söliim, zaten ben hep 7000 devirin üzerinde kullanıyorum.. o zaman çok mu hissediliyor?
I dont think.. Thinking is dangerous.. I just only wink :wiinkk:
4 silindir motor kullanan arkadaşlara göre titreşim var bana göre yok.
ninja 250 ile hiç kıyaslayabilen oldu mu aranızda?
I dont think.. Thinking is dangerous.. I just only wink :wiinkk:
teşekkürler.
aytacaksel, ufuk 23, artçı ve siz kaçar kilosunuz?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ben seksen arkadas yetmisbes
iyimiş ya bu ağırlıkla düz yolda 120 -130 gitsin tadından yenmez.
teşekkürler.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Jantları boyamayı düşünüyorum,bildiğiniz bi marka boya varmı sprey boyala yapsam saglıklı olurmu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
@fyildirok
motosikletiniz çok güzelmiş, tam benim istediğim gibi bir fotoğraf olmuş kafamda daha iyi bir oturdu kararım...ben de siyah almayı planlıyorum ve daha bugün düşünüyordum "aslında egzoz ve cantlar da simsiyah olsa süper durur" diye...
bu arada koyabileceğiniz başka fotoğraf var mı cbr 250r nizin?
bir de boyunuzu soracaktım...
merhaba arkadaşlar.öncelikle cbr 250r sahiplerine imreniyorum.çok müthiş bir motora sahipsiniz.neyse lafı fazla uzatmayayım.ben daha 1 ay önce cbf 150 (2011) aldım başlangıç motoru olarak.seneye babamı ikna edebilirsem cbr 250r alacağım.fakat bu motorun otoruş pozisyonu dik değil mi?yatmıyoruz yani depo üstüne?
honda cbf 150 2011
tabi eklerim bi kaç foto daha egzoz şuan siyah güneş açınca jantlarda siyah olmaya mahkum=)vede öncam,KAsk vision-r gerçekten harika bir kask görüş acısı inanılmaz tık ses yok çok memnunum gerçekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
motor olsun yeter mobiletede yatarım,SPX e de =)
Normal bakımlar 1000 - 12000 - 24000 - 36000 diye gidiyor
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Artçı alınca düşük hızlarda hiçbir fark hissetmiyorsun ama 100km/h üzerinde hızda normalde gittiğinden 15km/h gibi bir düşüş gözlemledim ben.
Artçı motora yatkın değilse bi hayli değişiyor zorluk derecesi. Arkada çok sallanan artçı alırsan dengede tutmakta güçlük yaşayabiliyorsun. Hiç kıpraşmayan artçı ile sadece son hızda bi düşme oluyor
7000 devirden sonra titreşim azar azar başlıyor. Bir üst vitese geçirme imkanın olduğundan hiç rahatsızlık vermiyor. Ta ki 6. viteste limitleri zorlayana kadar. 120-130 km/h ten sonra ön plastik rüzgarlık yetersiz kalıyor. Bütün rüzgarı vücudunda hissediyorsun (eğer üzerine yatmazsan) ve motordaki titreşim belirgin hale geliyor
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
artçı ile bu hızlara çıkılabiliyor
@fyildirok
teşekkür ederim, resmen ağzımın suyu aktı, aşık oldum diyebilirim...elcikler inanılmaz hoşuma gitti, modeli-markası nedir(en ufak bilgim yok bu konuda) ve nerede nasıl taktırılır? fiyatı makul müdür? bir de carbon ekzoz honda dan orjinal sanırım...ayıptır sorması (ama dayanamıyorum sorucam) ne kadardır acaba(pmden de yanıtlayabilirsiniz)?
baktıkça daha fazla hayran oluyorum bu modele...en fazla 2 yıla bu motosiklet efsaneleşir, cbr 125r nin getirdiğinden daha fazla ses getirir...buraya yazdım...12.08.2011
Arkadaslar bisey soracam, simdi uzun yola ciktim ve düz bı yolda, hic bayır yokuş eğim felan yok. Yol düz ve 100 km gidicem, fazla hızlı degil normal limitlerde. Sizce kac bin devirde gitmeliyim, bu durum icin motoru asiri yormayacak devir nedir acaba ?
ewt rizoma istoç anesten aldım ben bunları,fiyatı hatrlamıyorum ama en uygun orası sanrım piyasada...
bide yandan fotona bakmak lazım belki senınkılerde öle durabılır
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)