Motorumu bugün aldım havalar malum çok dolaşamasamda beni memnun edeceği aşikar, teşekkür ederim yorumlarınız için
2014 almadin umarim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Yine kasiniyorum, Cbr yakit ve performans olarak her turlu ihtiyacima uyuyor, ama satip bi Tenere alayim defteri tamamen kapatayim diyorum.
Sonra param olmadigini hatirlayip vazgeciyorum
Yok yok 2016 aldım
Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa 2016 modellerde renklerde ve motosikletin bir kaç parçasında falan ufak çaplı değişiklikler mi var, özlelikle malum 2. el sitesindeki 2016 model satan Honda bayiilerinin koymuş olduğu ve kendi çektikleri fotolarda eskiye göre çok fark var gibi duruyor, bilen varsa açıklayabilir mi?
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Emin ol 815 kere yazılmışsa bende 815 kere okuyorum merak etme, sadece 2014-2015 modeller ile 2016 modelleri karşılaştırdığımda sanki kasada da ufak tefek değişiklikler olmuş gibi geldi, yeni model alıpta kullanan varsa ayrıntılı olarak bilgi verebilir diye sormak istemiştim...
örn;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80059121/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79809868/detay
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Bir satılmaya kıyılamayan CBR'da benden gelsin. Temizlik sonrası, yol öncesi [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
2016 model ben aldım ama 2014 ve 2015 leri çok yakından incelemediğimden bişey diyemiyorum malesef ama renk dışında bir fark yok diyorlar
Cbr 250 2015...1982 dogum kaza yok 2.yil sigortasi 381 tl ergo sigorta..gecen yil halksigorta 190 tl bu soyguna sebep olanlar cuma gunu size beddua etmicem Allah sizi bildigi gibi yapsin..not:alinan teklifler zrich sigorta 2990 tl o teklifi yapan yetkiliye de selamlar..
Ben gecen sene 270 tl ye yaptirmistim bu sene en uygun sompo japan verdi 710 tl plaka 34
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Bende Düğün telaşesinden unuttuğum 2015'in Temmuzunda geçen sigortamı Geçen ay gecikmeli ödedim 580 TL. Her evrakını takip ettiğim motorumu nasıl ihmail etmişim hala şaşıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
ISPARTA'DAN SELAMLAR;
Yine gazladık, duramadık;
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)