Hemen alayım satıyorsanız
Ben ikinci linkteki yagi kullandim enfazla 2000 2500 km dayanabildim inanilmaz titresim artti aynalarim gevsiyodu surekli ondan sonra ayni yagin 10 / 40 olanini kullaniyorum memnunum ama dogrusu rs serisi olarak gozukuyo ozaman... yada bir cilginlik yapip motul 7100 deniycem
İşte gerçek motor aşkı Devreleri karı-kız peşinde koşarken, çarşı izninde motor üstünde geçirmek isteyen koca yürekli asker
Hayırlı tezkereler
Yağ konusunda daha bir şey demiyorum aralarında çooook büyük bir fark yok, performans farkı da yok. Titreşimi bende en çok Castrol yapmıştı eski motorumda, Eneos da çok az ön paneli titretiyor ama motor sesi, vites geçişi olarak istikrarlı bulduğumdan ve Ipone'a gore daha ucuz olduğundan Eneos devam etmeyi düşünüyorum 10-40. Servise ne RS serisi ne de 10-30 yağ koydurmamaya çalışacağım.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Kardeşim hayırlı olsun Ankara. Soğuktur falan ama iyidir.
Havacıydın sanırsam.
Bu arada motosikletle gitmek güzel fikir. Nizamiyede otopark varsa oraya koyabilirsin.
Ya da senin sevdiğin veya seni seven komutanından lojmanında tutmasını rica edebilirsin.
Vardır öyle baba insanlar. Bilgin olsun.
arkadaşlar 2012 cbr 250 motorumun gösterge ışığı bozuldu.Servise sordum 650 lira dediler.Sanayi de daha ucuza yaptırırsın dediler.Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?Yardımcı olursanız, yol gösterirseniz çok sevineceğim
Bildiri ;
Bu sehire kar yagar ve ben motorumu sarmalar paketler akbilimi aramaya koyulurum sanirim son iyi havayi gordu Pazar sabahi istanbul.
Bu hafta kullanmayacagim, geceleri yine feci ciy kesiyor ortalik.
Sunu farkettim, ilk aldigimda 7bin kusur kmde olan motorum 3.7 - 3.6 gibi yakiyordu. Su an 11bin kusur kmdeyim hava bu kadar soguk olmasina ragmen 3.6`a kadar indi sarfiyat. Demek ki hakikaten 10binden sonra yakit oturmaya basliyor, yazin 3.5 gorurum sanirim. Cabuk bitsin su kar kis valla motoru yikamaya useniyorum
Gosterge komple mi calismiyor ? Tazyikli su ile yikandigi icin hafif su alan ve icerden bugu yapan bir iki motor duymustum ama komple neden bozulur hic fikrim yok. Sanayide ucuza yaptirirsin dedikleri ne ? Tamirat mumkun ise kendileri neden yapmamis anlamadim.
@sokullu Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Servis yapmıyor mmalesef sadece tak çıkar yapıyor.Gösterge çalışıyor ama ışık yanmıyor maalesef.Gece kullanımında sıkıntı oluyor.
Aynen abi havacıyım Bizim kademedi ki komutanlarla konuştum da hepsi dışarıda oturuyor bakalım sağlam bi otopark bulabilirsem getirecem. Ha bu arada havavı olmakda sıkıntı abi her dakka uçak geçip duruyor kafa falan kalmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Aynen öyle abi motor ayrı bişey benim için ;) askerlik bile aramıza giremeyecek ;)
2 senedir kullandigim ve ilk motorum ilk gözagrim olan cbr250'yi bugun satmis bulunuyorum. Ölü sezonda 1 haftada satildi Harika bir baslangic motoru ve acemi dostu. Alan kisi de insallah kazasiz belasiz kullansin.
Boşver havacılar hep anlatırdı şöyle rahatız böyle rahatız diye.
Ulan ne zaman geçmiş üzerinden. Şu an olsa aynı insanlar yeniden yaparım yani.
Bu klişeyi ne zaman kullanırım diyordum demek kısmet bugüneymiş.
Hocam ben bu egzozdan çok memnunum motordan soğumuşken yeniden aşık oldum. Bana göre efsane bir egzoz ve düşük devirlerde daha yüksek güç üretiyor yakıt tüketimine çok etki ediyor haliyle. 4-5 bin devir arası kullanıyorsun motoru ve zırt pırt vites düşürme derdinde kurtarıyor. Ayrıca fark edilirlik üst safhada seste apaçi sesi değil.
Merhaba arkadaşlar malum havalar soğudu kar kış geldi motorumu yıkayıp yağladım depoyu fulledim ve çardak altında branda ile üzerini örttüm haftada 1 şöyle 10 15 dk çalıştıracağım bundan sonra bi kaç yerden duydum da böyle yapmak motora zarar verebilirmiş ne kadar doğrudur. Son olarak kış boyunca motorumu kullanmayacağım ona iyi bakmak için en garanti yol nasıl olur tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)