Geçen gün depoyu fulledim 10lt ile 270km gitmişim :D
Geçen gün depoyu fulledim 10lt ile 270km gitmişim :D
Merhaba arkadaslar, bir ust modele gecmek icin motorumu satma karari aldim. 2013 model 2014 Subat trafige cikisli 8.700 km.de siyah cbr 250r. Bakimlari yetkili serviste yapildi. En son 8.000 km bakimi yapildi. Her 200 km.de bir zinciri yagladim. Cok temiz ve efendi gibi kullandim. Uzerindeki lastikler diablo rosso 2 ve takilali 4.000 km kadar oldu. Baska bir aksesuar takmadim.Sizce yaklasik kac tl.ye satisa cikarmaliyim?
Bugün 18.000 bakımına girdim. 250 TL tuttu toplam ücret. Hakkını vermek gerek, Esengül Honda gereksiz hiçbir işin parasını almadı. Önceki sayfalarda gördüğüm fren balatası değişim işçiliği, temizlik spreyi vs. Esengül'de yok.
Ayrıca İpone 10/30 yağı bu motosiklet için kesinlikle tavsiye ederim. Yaz kış başka yağ kullanmayın. Titreşime motor uğultusuna kesin çözüm; İpone 10/30
Merhaba arkadaşlar,
serviste ön amortisör yağ ve keçe değişimi yaptıran var mı aranızda ? Ne kadar tutar ortalama ?
Motorumun sağ amortisörü yağ kaçırıyor. Önceden dümdüz giden motosiklet şimdi sağa çekiyor. Yardım lütfen.
Arkadaslar yeni motor alinca cbr'imi satisa koydum. Ese dosta gidecek temizlik ve bakimda. Ne yazik ki etrafimda motosiklet kullanan es dost pek olmadigi icin genel satisa koydum. Dusunen dostlariniz olursa ozelden iletisime gecebiliriz. Bir onceki mesajimda ozelliklerini yazdim.
Benim 8 bin bakımı geldi müsait değilim götüremiyorum motorda da baya titreşim arttı ay sonuna götürebilcem de kullanıyorum bi sıkıntı olur mu ?
Ortaligi karistiriyim biraz bizim makinede motul 7100 4t 10W40 MA2 kullanan oldumu ?
arkadaşlar 2014 yenı kasa 13bınde ki motorumu 10500 e satmış olursam ucuza mı gitmiş olur?
arka tekerde yalpalama hissediyorum.
genellikle motorun ilk dakikalarında ve virajlarda oluyor.
burası geceleri sisli, asfalttan kaynaklı olabilir mi?
Tekerden kaynaklı ise sıkıntı nerede olabilir?
motor 2013 model, 18.000 km de
Piyasayi öldurmeyin 😂
13 bin kmde kazasiz boyasiz 12200 e satacaktim vazgectim, 10 bin kmlik michelin lastikte vardi
Ayni seri mi hatirlamiyorum ama Motul`u begenmemistim ben Cbr`de.
En iyi giden yag Ipone ve Eneos. Gerisi heyecandir bana gore
Cok mu uyguna almistiniz ? Bence uygundan da ote ucuza,zararina vermis olursunuz. Kazasiz ise.
Beyler uzerine koyacaginiz en az bi 8 bin TL yok ise satmayin, alacak makine yok cunku
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Motulun sitesine girip baktim da merak edip bizim motoru yazinca 7100 serisi 10/30 cikiyo bin km snra deistiricem yagi merak ettim gecsemmi acaba die 5100 yari sentetik 7100 tam sentetik ipone da yari sentetik yag yok galiba sitesine girdim net bi bilgi yok serviste elindeki sentetik yagi kullanio sonucta
http://ipone.fr/en/product/r4000-rs-10w30/
2-Synthetic Plus API SM - JASO MA2
http://ipone.fr/en/product/10-3-10w30/
3-Synthetic API SL - JASO MA2
Bu yağların ikisi de semi-synthetic yani yarı sentetik; tam sentetik değil.
RS4000 olan API SM yani 2010 ve daha eski motorlar için. 10.3 olan API SL yani 2004 ve daha eski motorlar için.
En son yağ standartı API SN; ancak henüz bu standarta sahip motosiklet yağı var mı bilmiyorum.
Bu da merak edenler için viskozite ve sıcaklık değerleri:
Yaşadığınız yerdeki en düşük sıcaklık
0°C (32°F) 0W-20, 0W-30, 5W-20, 5W-30, 10W-30, 10W-40, 20W-50
–18°C (0°F) 0W-20, 0W-30, 5W-20, 5W-30, 10W-30, 10W-40
–18°C aşağısı (0°F) 0W-20, 0W-30, 5W-20, 5W-30
Merhabalar.. baya dır giremiyorum foruma malum askerlik fazla vaktimiz olmuyor ufak bi sorum var ben Ankara ya motorumu getirmek istiyorum işte hafta sonu binerim falan diye düşünüyorum acaba nasıl olur ? Bir de Ankara da olan var ise bana kapalı otopark konusunda yardımcı olabilir mi ?
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)