Nomal kapamalarla olmaz o iş. Ama mutlaka özel malzemeler de vardır. Özellikle eksoz sıcağına kadar dayanacak.
Nomal kapamalarla olmaz o iş. Ama mutlaka özel malzemeler de vardır. Özellikle eksoz sıcağına kadar dayanacak.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Haftaya tatilden donünce yaptırcam olmazsa sökerim detayları paylaşırım.
Ok. Ama yine de sıcakla olan bağlantısını önceden bir dene.
Tamam aslında istanbulda olanlarla bir buluşma ayarlasak haftasonu çok iyi olur .
Olur. Ama hafta içi de görüşebiliriz.
Bana uyar herkese uyuyorsa bir gezi ayarlayabiliriz.
Ok. Hyosung Topic'indeki arkadaşlar da toplanmak istiyorlar. O zaman bu hafta adam gibi organize edelim şu mevzuyu da güzel bir organizasyon olsun.
Tamamdir cuma dan itibaren hergun uyar.
Paylasıldımı bilmiyorum ama
http://www.mediafire.com/?tmdjzaz7o1v7q1j arkadaslar bu lınkten motorunuzun sevıce manualı yukleyebılırsınız sifresi cbr250.org motorunuzla ılgılı aklınızdakı her sorunun cevabı burda yazıyor ingilizce bilenler icin.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
merhaba arkadaşlar,haftasonu 1000 km lik bakımı bursada yaptırdım. 66 TL tutuyor. yağ,filtre,karter tapası dahil.ilk 1000km lik bakım işçiliği honda dan hediye.
Anlayamadığım birşey var 1000 bakımına götürdüm sadece yağ değiştirdiler ve 22 tl tuttu arkadaslar 60 tl ve başka işlemlerden de bahsediyor bunun bir standartı yokmudur ?
8000tl den satisa koydum
şunu pazar yapsak??
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
arkadaşlar toplanmayı pazar yapsak diyorum uyarmı
Aynı şeylere ben 50 TL ödedim.
Bu arada rodaj sonrası 7 bin deviri geçmeden 385 km yol yaptım. Biraz daha yapardı da benzin biter yolda kalırım diye korktum. 97 oktan ile tam 50 TL'ye fulledim. Şimdi bi şişeye yedek benzin aldım. Bakalım depo komple kaçta bitecek. Türkçe kullanım kitapçığı elinde olan arkadaş taratıp forma ekleyebilirmi. hondaya Türkçe kullanım kitapçığı yok diye mesaj attım ses çıkmadı
clio dizellerin en büyük sıkıntısı yakıt pompası arızalanmasıdır. ikinci el değeri 12 milyar olan arabaya 3 küsür milyar pompa arızası çıkarabiliyorlar.
bence ışık yandığında direk benzinliğe yanaşmak iyi olur.
şu motorların rodajıyla bakımlarını düzgün yapın ki seneye sizler 600lüğe geçerken ben de sizin motorların bir kardeşini alabileyim ;).
Arkadaşlar. Bu motosiklette en çok canımı sıkan olay, ön tekerleğin suyu, çamuru ve çakıl tanelerini Radyatör Peteğine fırlatması ve petekte tahribat meydana gelmesi. Radyatör Peteğini hiç kontrol ettiniz mi, bir bakın arada sırada.
Ön cam titresimi beni bi deli eden
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
Sprey boya aldim egzozu siyah mat yapicam;) bakalim nasil durucak..begenmezsek kapak 60 tl yenisini aliriz artik;)
Bu gece 21:00 civarında Avcılar sahildeki konser salonu meydanında buluşuyoruz. Herkes davetlidir! Bayağı bir kalabalık olacak gibi.
tam adresi neresi??*
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)