arkadaşlar ben cbr 250 ye arka lastik olarak 150-70-17 ebatı takmayı düşünüyorum. bir sıkıntı yaratır mı sizce? büyük lastik taktıran var mıdır?
selam arkadaşlar. ilk çıkan kasa cbr 250 satın almak istiyorum. satan varsa bana ulaşırsa sevinirim. sahibinden.com ilanlarına güvenemeyip buraya yazayım dedim.
Önceden buralar hep dutluktu
Yahu nerde bizim Cbrciler, ben motoru sattım hadi herkes mi üst cc'ye geçti.
Neyse ben sorumu soruyorum,
Şimdi bu yeni kasa kullanan arkadaşlar soba borusu sorununu nasıl çözdü, görmezden gelemeyecek kadar büyük bir sorun !
İlla egsozu değiştirmek mi lazım ?
Bir ilanda egsoz koruma , kapak gibi bir şey görmüştüm. Şu an bulamıyorum link atardım yoksa. Böyle yanmaz bir maddeden kapak, koruma tarzı bir şey düşünülebilir mi ?
Berbat duruyor o egsoz sürekli temizliyor musunuz bir de ?
Göz kırpıyorum yani ayık olun
Gecen hafta servise gittim on fren balatasi,arka fren balatasi, fren hidrolikleri yag, yag filtresi hava filtresi toplam 406tl tuttu saygilar on fren balatasi 86 tl arka fren balatasi 90 tl
sadece işçilik için kaç lira verdiniz?
iyi günler ,
foruma az önce katıldım devamıda gelir inşallah. CBR250 almayı düşünüyorum 2011-2012 farkı yok sanırım ama bütcem 8.000 tl felan bu civardada 35.000 km de felan oluyor temizini bulmakda zor tabi istanbulda ikamet ediyorum varmı bildiğiniz satılık bi cbr bana önere bileceğiniz birde bu km de cbr alınırmı şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..
Benimkinde siyah izler var sanirim.biri ayakkabisini yakti farketmeden sararmada hatsafhada pek umrumda degil zaten sezon bitti,
Benim bir sorum var dun arkadasimda kaldim yagmur yagmis sabah baktim o damla damla izler falan. Ben bunlari temizlemesem yada yikamasam hic karenaja,boyaya vs zarar verir mi?
Sararmayı krom parlatıcı ile geçirenler olmuştu geçmiş sayfalarda.
Yağmur suyu zarar vermez ama balata arası tozlanıp ses yapıyor, zincir de topak topak oluyor nefret ediyorum yağmur çamur sezonu geliyor
Bir arkadaş 1,3 dedi, geçmiş sayfalarda Mitoqondri 1,4 demiş sen de 1,5 dedin kafam durdu vallahi
100- 200 ml kadar fazla yağ sorun yaratır mı ? Elinin ayarı olmayan birine denk geldik.
Bu arada Castrol, Motul notunu vermiştim, Eneos da işe yaramaz en iyisi sentetik olmayan Ipone.
Eski dostuma geri dönüyorum, coming soon
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
arkadaşlar cevap vericek yokmu koca cbr ailesinden
2013 model iki adet cbr var bir tanesi ilk sahibinden arkadaş forumda üye zaten.
Ama hemen söyleyeyim o bütçeye cbr bulursunuz ama benim dediklerim o paraya hayatta vermez Gözü gibi baktılar, elden ele değişen cbrler ile kıyaslanamaz , ben denemek için bindiğimde başka bir motora binmiş gibi hissediyorum farkı.
Uzun lafın kısası 35binde cbr alınır elbet ama sorun çıkarsa ucuza aldım zaten diye kendinizi avutursanuz olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Kesin bilgi yayalım
Teşekkürler Arda, iyi bayramlar şimdiden
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Merhaba arkadaşlar,
Motorumla videonun başında 180 km desemde İstanbul - Kırklareli arasında 210 km'lik bir yolculuk yaptım ve bunu da dilim döndüğünce kendi öngörülerim doğrultusunda anlatmaya çalıştım, umarım eğlenceli ve bilgilendirici bir video olmuştur.
Birde dönüşte gece yolculuğum var onu da en kısa sürede hazırlayıp paylaşacağım.
İyi Seyirler..
https://youtu.be/TI3SpRhVyJ4
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)