Fatura yanimda degil ama 8000 bakiminda ekstradan arka balatayi degistirdim 295 lira verdim.yani 200 tl olmasi lazim rutin bakim
ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK CBR 250
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ihtiyactan-acil-satilik-temiz-2013-cbr-250-215354400/detay
İLGİLENEN ARKADAŞLAR ARASIN. UYGUN FİYATA VERECEĞİZ.
543 691 97 51
Arkadaşlar emektarla yollarımı ayırıyorum. İlgilenen olursa ilanım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6556365/detay/
herkese kazasız sürüşler, tekeriniz düz bassın!
slm arkadaşlar aranıza 1 ay önce 250R siyah renk ile katıldım. şanlıurfada öğretmenim. size bikaç sorum olacak. matoru eskişehire götürmek istiyorum önümüzdeki hafta yaklaşık 1060 km. otobüs firmaları 250 tl gibi rakamlar istiyo kendi biletim hariç. kendim gitmek istiyorum motorum henüz 460 km'de. rodaj dönemi olduğu için sıkıntı olur mu? hadi sıkıntı olmadı diyelim 1000 bakımını yolda yaptırma ihtimalim yok çünkü pazar çıkmak zorundayım yola. 1000 bakımını 1500 km'de yapsam olur mu. şimdiden teşekkür ederim keyifli sürüşler.
Hocam motora fabrika cikisi konulan yag rodaj yagidir bu yag cok incedir amac birbirine degen parcalar rahat degsin torpulesin birbirine alissindir.rodaj icin konulan km bittiginde bu yagi mutlaka degistirmek gerekir cunku fazla ince oldugu icin gereginden fazla asinma yapabilir.olayin ikinci yonu de rodajin dalgali yapilmasi yani vites degistirerek zorlanmadan her viteste alismanin saglanmasi.taktir edersiniz ki uzun yolda bu olmayacak belli bir limiti gecmeseniz dahi cok vites degistirmeyeceginizden gene tam anlamiyla rodaj olmayacaktir.siz en iyisi daha 2 hafta var seminer doneminde bu iki haftada rodaji tamamlayin bakimini yapip oyle cikin yola
sağolasın hocam pek içime sinmemişti zaten de, belki dedim bi destek aradım da hiç yardımcı olmadın semineri artık kendi şehrimizde yapabiliyoruz şu an yoldayım hatta. motor kaldı urfada. haftaya geri döndüğümde otobüs firmalarıyla pazarlık yapıcam artık rodajı riske atmaya gerek yok. tekrardan sağolasın tekerin düz bassın.
O yol rahat yapılır. 6bin devirde mis gibi gidersiniz. O kadar nazik makinalar değil bunlar. Korkmayın derim.
makina sağır olur rodaj bozulur yakışı çekişi değişir gibi dedikodular korkutuyo insanı. honda gibi bi marka da olsa içine kurt düşmeyegörsün insanın. gelirken otobüsle getiririmde giderken kendim giderim nasipse.
Bir günde mi geleceksiniz konaklayacak mısınız bir yerde? Bir günde 1000 km amanın dile kolay bel fıtığı olur insan :D bir yol motoru da değil yani pek konforu da yok benim gözüm 500e bile korkuyor
Bence hiç bir şey olmaz hatta 2lt yağ ve yağ filtresi alın yolda siz bile değiştirebilirsiniz ki Anadolu da bir çok motosiklet tamircisi kapalı bile olsa telefonları genelde kapılarında yazar bir telefonla çağırıp yağ değişimi yaptırabilirsiniz.
Artı yağ değiştirmeseniz bile rodajdan 500km daha yapsanız dahi bir zararı olmaz
önce muğlaya geçerim diye düşünüyorum akyakaya, kamp alanı var orda daha önce gitmiştim çok güzel bi gece dinlenir adanaya kadar baktım gidiyorum ver elini urfa ama plan yapmak için daha çok erken o gün bi gelsin de. yağ değişim videolarını izledim durdum çok basit gibi ama bu garanti olayları kıllandırıyo insanı vırt derler zırt derler beynime sıçratırlar kanı. gelirkende pek dinlenmeye fırsatım olmayabilir ertesi gün seminer var çünkü. bide 1060 km gerçekten az değil.. ama ilk mesajıma cevapta alsaydım burdan gazı karartırdım gözümü (iyiki gazlanmamşım;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
bir sorunum daha var mobilden bağlanamıyorum illaki PC.den giricem. uygulamayıda indirdim ama sürekli şifre yanlış diyo aynı şifreyi giriyo olmama rağmen:/
250 TL az para değil. 1000 km yol yaparsınız zevkini ala ala
Aynen öyle 200 liralık yakıta kendiniz geze geze götürebilirsiniz vakit de müsaitse tadını çıkarmaya bakın
Ben sürekli telefondan giriyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Masaüstü site formatında girmem gerekiyomuş meğerse. Aynen tam 200tlye denk gelcek ya bi türlü düşmedi yakıt tüketimi. Serviste 4000kmleri gördükten sonra kullanıma göre 3.2-3.8 litreye düşer dediler ya hadi hayırlısı.
Kuduruklaşacak derken çekişi mi kudurcak yakışı mı ?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)