Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Alıntı tahiralt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki CBR'lar toplanalım bi ara. Ne dersiniz?
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...lusmasi-2.html bi planlama var göz at istersen hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Alıntı afyonlu003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz konu dışı ama sormak istediğim bişey var. Dün akşam evden acil bi telefon geldi abim rahatsızlanmış eve gelip arabayla hastaneye götürmem lazımdı motora atladım dörtlüler olmadığı için sadece sol sinyali yakıp 5 tane kırmızı ışıktan geçtim tahminim arkadan sağlam bi ceza gelecek gibi. Hastaneden rapor falan alsak ceza iptal olurmu acaba yardım edebilecek varmı?
    hocam muhtemelen cezalar gelecektir. çünkü kural gereği ne koşulda olursa olsun geçiş üstünlüğün olmadığı için ceza yersin. ki senin durumun çok daha kompleks. motorla kırmızı ışıkta geçip hastaneye gitmişsin vs.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Fiyatta indirim yaptım arkadaşlar.

2013 model sol çizikli grenaj.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1883586/detay/

Serkan S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Kitapcikta benzin gostergesi yanip sonmeye basladiginda yaklasik 3.1lt benzin kalmis demektir yaziyor. Bu oran dogru mudur ?

cıbırcıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125Esd
    arkadaşlar dün itibariyle cıbırımı satmış bulunuyorum asker yollu göründü artık bu kış yolcuyuz anlaşılan 12 ay sonra 600RR la yeniden aranızda olucam ALLahın izniyle herkeze kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    honda cbr 250r
    bende aranıza yenı katıldım dun ıtıbarı ıle honda cbr250r sahıbıyım

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı seryas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende aranıza yenı katıldım dun ıtıbarı ıle honda cbr250r sahıbıyım
    Hayirli olsun hocam guzel gunlerde kullan tekerin duz bassin
    @cıbırcıı hayirli tezkereler hocam dondugunde 600rr alinca yuzumuze bakmazsin artik :p :D

GhostRiderSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süperlight 200
    arkadaşlar bende yakın bir zaman içerisinde motorumla aranıza katılıcam 0 alıcam fakat 2 renk arasında kararsız kaldım HRC mi REPSOLMU ? kask olarakda shark nasıl olur gidermi cbr a görünüş olarak önerebileceğiniz kask varsa cbr a yakışan marka model yazarsanız sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

He birde hangi egsoz dan daha güzel ses alırım akrapoviç yoshimura two brother devil ? Motora herhangi zararı olurmu

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı GhostRiderSL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende yakın bir zaman içerisinde motorumla aranıza katılıcam 0 alıcam fakat 2 renk arasında kararsız kaldım HRC mi REPSOLMU ? kask olarakda shark nasıl olur gidermi cbr a görünüş olarak önerebileceğiniz kask varsa cbr a yakışan marka model yazarsanız sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

He birde hangi egsoz dan daha güzel ses alırım akrapoviç yoshimura two brother devil ? Motora herhangi zararı olurmu
    kişisel tercihim repsol ve hrc arasında hrc den yana olurdu. Egzoz konusunda da yoshimura nın cbr250 için ürettiği çok hoş ses veren bir egzozu vardı bir araştırırsan ben hayran kalmıştım ama saydığın markaların hepsi üst düzey markalar zaten

Motosikleti
    Süperlight 200
    Hangisi daha çok ilgi görüyor ve dikkat çekiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Forum çok cansız kimsenin derdi yok galiba :D

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Tek silindirli makinaya performans egzosu takmanizi onermem, cok kotu bir ses veriyo... Takicaksaniz youtubedan videolarini izleyin secimde yardimci olur

Motosikleti
    Süperlight 200
    Alıntı Bugraaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek silindirli makinaya performans egzosu takmanizi onermem, cok kotu bir ses veriyo... Takicaksaniz youtubedan videolarini izleyin secimde yardimci olur
    Peki renk konusunda hangisini önerirsiniz

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Seni hangisi mutlu edicekse onu al

Motosikleti
    Süperlight 200
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni hangisi mutlu edicekse onu al

Safety First - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Alıntı cıbırcıı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün itibariyle cıbırımı satmış bulunuyorum asker yollu göründü artık bu kış yolcuyuz anlaşılan 12 ay sonra 600RR la yeniden aranızda olucam ALLahın izniyle herkeze kazasız belasız sürüşler
    Askerliğiniz hakkınızda hayırlı olsun. Yalnız naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum döndüğünüzde 600RRla gazlamadan önce lütfen bi eğitim alın 12 ay kısa bir süre değil ve alacağınız motor hata affedecek türden değil. 2 hafta bile motordan uzak kalınca insan aynı performansta olmuyor. Eğitim bu motorsuz geçen 12 ayda kaybettiğiniz melekeleri bir nebze geri kazanmanızı sağlayacaktır. Hayırlı tezkereler dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Ben olsam repsol alırdım egzosu da LeoVince GP Corsa carbon alırdım ismini yanlış hatırlamıyorsam tabi geçen sene araştırmıştım en hoşuma giden bu olmuştu tabi tok bir ses istiyorsanız.
    Ahmet
    Honda CBR125 (5500 km)
    Yamaha YZF R25 (15000 km)

Motosikleti
    Süperlight 200
    Alıntı Bugraaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sesle kendi egomu tatmin etmek için degil trafikte fark edilmek için takicam egsozu

Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Karbon renginde ki two brolar cok guzel duruyo, ses istiyosan en azindan iki silindirli olan yamaha r25 e yonelebilirsin

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hangisi daha çok ilgi görüyor ve dikkat çekiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Forum çok cansız kimsenin derdi yok galiba :D
    ne istiyorsunuz bizden? Zaten renkler belli bizden onay mı istiyorsunuz, biz kırmızı desek alacak mısınız? Beni dinleyecekseniz, kırmızı alın, kahverengi folyo ile kaplayın mis gibi olur, hem kimsede çalmaz

Motosikleti
    Süperlight 200
    Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne istiyorsunuz bizden? Zaten renkler belli bizden onay mı istiyorsunuz, biz kırmızı desek alacak mısınız? Beni dinleyecekseniz, kırmızı alın, kahverengi folyo ile kaplayın mis gibi olur, hem kimsede çalmaz
    Ben sadece fikirlerinizi sordum zorla yardimci olacaksın diye bişey yok dalga geciceksen hiç yazma

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25

Kırmızı yakıyor hocam.
    siyah pek bi asil
    repsol ühiç sevemedim.
    gri turuncu iyi gibi.
    beyaz olansa(tricolor) kandine göre yakışıklı...

bende ne mi var kırmızı tabii

Motosikleti
    Süperlight 200
    100 kmde kaç lt yakiyo ben 3.5 diye biliyorum dogrumu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler