Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2015, 10:38
tahiralt adlı üyeden alıntı
Ankaradaki CBR'lar toplanalım bi ara. Ne dersiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...lusmasi-2.html bi planlama var göz at istersen hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Biraz konu dışı ama sormak istediğim bişey var. Dün akşam evden acil bi telefon geldi abim rahatsızlanmış eve gelip arabayla hastaneye götürmem lazımdı motora atladım dörtlüler olmadığı için sadece sol sinyali yakıp 5 tane kırmızı ışıktan geçtim tahminim arkadan sağlam bi ceza gelecek gibi. Hastaneden rapor falan alsak ceza iptal olurmu acaba yardım edebilecek varmı?
hocam muhtemelen cezalar gelecektir. çünkü kural gereği ne koşulda olursa olsun geçiş üstünlüğün olmadığı için ceza yersin. ki senin durumun çok daha kompleks. motorla kırmızı ışıkta geçip hastaneye gitmişsin vs.
Reklamlar
-
08 Mayıs 2015, 20:37
Fiyatta indirim yaptım arkadaşlar.
2013 model sol çizikli grenaj.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1883586/detay/
-
08 Mayıs 2015, 21:55
Kitapcikta benzin gostergesi yanip sonmeye basladiginda yaklasik 3.1lt benzin kalmis demektir yaziyor. Bu oran dogru mudur ?
-
08 Mayıs 2015, 22:23
arkadaşlar dün itibariyle cıbırımı satmış bulunuyorum asker yollu göründü artık bu kış yolcuyuz anlaşılan 12 ay sonra 600RR la yeniden aranızda olucam ALLahın izniyle herkeze kazasız belasız sürüşler
-
08 Mayıs 2015, 23:03
bende aranıza yenı katıldım dun ıtıbarı ıle honda cbr250r sahıbıyım
-
09 Mayıs 2015, 00:18
seryas adlı üyeden alıntı
bende aranıza yenı katıldım dun ıtıbarı ıle honda cbr250r sahıbıyım
Hayirli olsun hocam guzel gunlerde kullan tekerin duz bassin
@cıbırcıı hayirli tezkereler hocam dondugunde 600rr alinca yuzumuze bakmazsin artik :p :D
-
09 Mayıs 2015, 17:59
arkadaşlar bende yakın bir zaman içerisinde motorumla aranıza katılıcam 0 alıcam fakat 2 renk arasında kararsız kaldım HRC mi REPSOLMU ? kask olarakda shark nasıl olur gidermi cbr a görünüş olarak önerebileceğiniz kask varsa cbr a yakışan marka model yazarsanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
He birde hangi egsoz dan daha güzel ses alırım akrapoviç yoshimura two brother devil ? Motora herhangi zararı olurmu
-
09 Mayıs 2015, 18:05
GhostRiderSL adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende yakın bir zaman içerisinde motorumla aranıza katılıcam 0 alıcam fakat 2 renk arasında kararsız kaldım HRC mi REPSOLMU ? kask olarakda shark nasıl olur gidermi cbr a görünüş olarak önerebileceğiniz kask varsa cbr a yakışan marka model yazarsanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
He birde hangi egsoz dan daha güzel ses alırım akrapoviç yoshimura two brother devil ? Motora herhangi zararı olurmu
kişisel tercihim repsol ve hrc arasında hrc den yana olurdu. Egzoz konusunda da yoshimura nın cbr250 için ürettiği çok hoş ses veren bir egzozu vardı bir araştırırsan ben hayran kalmıştım ama saydığın markaların hepsi üst düzey markalar zaten
-
09 Mayıs 2015, 20:58
Hangisi daha çok ilgi görüyor ve dikkat çekiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Forum çok cansız kimsenin derdi yok galiba :D
-
09 Mayıs 2015, 21:43
Tek silindirli makinaya performans egzosu takmanizi onermem, cok kotu bir ses veriyo... Takicaksaniz youtubedan videolarini izleyin secimde yardimci olur
-
09 Mayıs 2015, 21:51
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Tek silindirli makinaya performans egzosu takmanizi onermem, cok kotu bir ses veriyo... Takicaksaniz youtubedan videolarini izleyin secimde yardimci olur
Peki renk konusunda hangisini önerirsiniz
-
09 Mayıs 2015, 22:25
Seni hangisi mutlu edicekse onu al
-
09 Mayıs 2015, 22:47
ardacik adlı üyeden alıntı
Seni hangisi mutlu edicekse onu al
-
09 Mayıs 2015, 22:55
cıbırcıı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün itibariyle cıbırımı satmış bulunuyorum asker yollu göründü artık bu kış yolcuyuz anlaşılan 12 ay sonra 600RR la yeniden aranızda olucam ALLahın izniyle herkeze kazasız belasız sürüşler
Askerliğiniz hakkınızda hayırlı olsun. Yalnız naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum döndüğünüzde 600RRla gazlamadan önce lütfen bi eğitim alın 12 ay kısa bir süre değil ve alacağınız motor hata affedecek türden değil. 2 hafta bile motordan uzak kalınca insan aynı performansta olmuyor. Eğitim bu motorsuz geçen 12 ayda kaybettiğiniz melekeleri bir nebze geri kazanmanızı sağlayacaktır. Hayırlı tezkereler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Ben olsam repsol alırdım egzosu da LeoVince GP Corsa carbon alırdım ismini yanlış hatırlamıyorsam tabi geçen sene araştırmıştım en hoşuma giden bu olmuştu tabi tok bir ses istiyorsanız.
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
-
09 Mayıs 2015, 23:40
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Sesle kendi egomu tatmin etmek için degil trafikte fark edilmek için takicam egsozu
-
10 Mayıs 2015, 16:18
Karbon renginde ki two brolar cok guzel duruyo, ses istiyosan en azindan iki silindirli olan yamaha r25 e yonelebilirsin
-
10 Mayıs 2015, 16:36
Hangisi daha çok ilgi görüyor ve dikkat çekiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Forum çok cansız kimsenin derdi yok galiba :D
ne istiyorsunuz bizden? Zaten renkler belli bizden onay mı istiyorsunuz, biz kırmızı desek alacak mısınız? Beni dinleyecekseniz, kırmızı alın, kahverengi folyo ile kaplayın mis gibi olur, hem kimsede çalmaz
-
10 Mayıs 2015, 23:11
Hondolog adlı üyeden alıntı
ne istiyorsunuz bizden? Zaten renkler belli bizden onay mı istiyorsunuz, biz kırmızı desek alacak mısınız? Beni dinleyecekseniz, kırmızı alın, kahverengi folyo ile kaplayın mis gibi olur, hem kimsede çalmaz
Ben sadece fikirlerinizi sordum zorla yardimci olacaksın diye bişey yok dalga geciceksen hiç yazma
-
10 Mayıs 2015, 23:20
Kırmızı yakıyor hocam.
siyah pek bi asil
repsol ühiç sevemedim.
gri turuncu iyi gibi.
beyaz olansa(tricolor) kandine göre yakışıklı...
bende ne mi var kırmızı tabii
-
11 Mayıs 2015, 00:38
100 kmde kaç lt yakiyo ben 3.5 diye biliyorum dogrumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler