felon kardeşim cevabın için tesekkurler. hazır seni yakalamısken bi soru daha sorim malum acemiyiz vitesli motora :D şimdi benim zincir o ringliymiş bunu 500 km demi yaglayım 1000 km de mi heryerde farklı bişey deniyo bu konuya
ya 300 km de bir temizle yagla bayagı uzun iş dogru degil mi hocam
Yağlamak 1 dakikalık iş valla.Temizlemeden yağladım ben bugün würth zincer spreyiyle.Kaliteli geldi bana bu zincir spreyi.
o zincirin durumuna göre değişir yani çok kirlenmemişse 500de bir temizleyip sonra yağlayabilirsin
ama bence her 100 yada 200km de bir yağla 2yağlamadan birindede önce zinciri temizle sonra sprey yağ ile yağla.
Zinciri en kolay gaz yağı ve fırça ile temizlersin.zincir temizleme spreyleri var onlar gereksiz pahalı ve çabuk bitiyolar.gaz yağı litresi 4-5tl bişey.
Gazyağını bazı benzin istasyonlarında bulabilirsin fırça olarakta şu yağlıboya fırçalarının en küçüğünden alabilirsin 1-2tl bişeydir.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
felon kardeşim aparatı aldın tokatlıycak ninja bulamadınmı Bak deneme üzülürsün kardeşim benim şu an motorum yok ama bir senedir forumları takip ediyorum güzelim motoruna bişey olur fazla sıkıştırmakdan gel sen bu sevdadan vazgeç sen güzel güzel başka videolar çek biz takip ederiz Kal salıcakla..
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
gaz vermeyin şu adama ya bu hyosung - ninja iddialaşması yüzünden bir kaza olacak diye çekiniyorum...
herkesin motoru kendine güzeldir, vazgeçin bu iddialaşmadan
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ali nin yoktu büle hız merakları bu gt250r bozdu onu :D (freni bile sonuna kadar basar oldu ):D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
gemi gelir yanaşır içi dolu cbr , gelmez oldu seferden bizim gemi çarşamba honda merkezden tekrar aradılar , sizi daha öncede aradık ulaşamadık diye , sanırım daha önce aradıgım kız kıyak yapıp ulaşılamadı notu koymuş gemi aynı 15 agustus ta limanda , motorlar 17 agustus ta bayilere inecek ...
bizde 17 agustus itibari ile bekleyişe son vericez , gel tezkere gel ...
bugün bizim sokakta cbr250r gördüm siyah arka çantalı çok güzeldi . 77 plaka cbr250r kimin acaba ?
ya arkadaslar be bu yokuslarda vites olayını çözemedim. bazen yokusta yavaslıyosunuz ister istemez tekrar hızlanım derken vitesi atılması gereken atıyorum bagırıyı, bir vites yukarı alıyorum tır tır tır diye çalısıyo. bu durumlarda ne yapım nasıl bi yol izlemem lazım. çoguna alıstım vites olayının ama baska söylemek istediginiz püf noktalar veya bilmem gerekenler varsa yazarsanız cok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden cok tesekkurler
hatırlarsanız yag yakma sonrası motorum degismisti. rodajım yeni bitti. nedeni hakkında bir fikrim yok ama önceden 155 falandı son hızım. dün 174 gördüm. yol hafif egimliydi. düzde 165 yapıyor artık.
üffff 174 çok iyi yaa
Her asker yeşil bereli olamaz
ninja neki 600lüklere diktim gözü, trafikte bu sabah işe giderken bi r6 gördüm takıldım. peşine biraz sıktı ardından bende sıktım sonra tabi totomu izledi ama bi yerden sonra ara açılınca yavaşladım baktımki oda nene moda geçmiş açtım arayı girdim yanyola
yok yok yapıcam bi video, ama ramazanda olmaz herkes dalgın trafikte öldürcek motorcu arıyolar
@alper150zc
hız merakı herzaman vardı ama scooterlada apaçilik yapcak değildim tabiki altında ne varsa ona göre sürüceksin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaşlar motor daha gelmedi ancak ben xenon far taktırmayı düşünuorum...bilgisi olup da fikir verebilecek olan birisi var mı?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)