Motorun parça değişip değişmediği nasıl sorgulattınız, bunun için hangi bilgiler gerekiyor ve sadece o servis mi görebiliyor yoksa nerde değişirse değişsin çıkıyor mu?
Motorun parça değişip değişmediği nasıl sorgulattınız, bunun için hangi bilgiler gerekiyor ve sadece o servis mi görebiliyor yoksa nerde değişirse değişsin çıkıyor mu?
Motosikletinizi kendiniz yıkamak isterseniz 10 TL verip ilgili yikamanin cumartesi ve pazar günleri ekipmanindan faydalanabiliyorsunuz. Yer Istanbul park yakını, Okan üniversitesi bitisigi dir. Bilgilerinize köpük , tazikli su , hava kompresörü ve bez sağlanıyor.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-515.html#post2803345
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-515.html#post2804495
11 eylül 2012 diyor mesaj tarihim. o zaman resimler de vardı ama zamanla silinmiş. cbr 250 de zorlama fazla olunca haliyle krank sorunu olabiliyor. sanırım ilk yaşayan benim arkadaşımdı ama sonradan da duyduk. bakımları aksatmadan ve uzun yolda tapagaz giderken dikkat etmek lazım .
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Kamera kullanmıyorum ama fikir beyanında bulunabilirim. Montajı aynaya değil de kaska yaparsanız görüntü daha stabil olacaktır.Çünkü ayna motorun bir uzantısı, depoya konan kameradan bile daha çok titreyeceği kanaatindeyim. Ayrıca piyasada titreşim azaltma yeteneğine sahip kaliteli kameralar var çin malı ile ne kadar randıman alabilirsiniz bilmem. Saygılar.
Evet arkadaşlar Tiger Tri-780 egzozumuzu takmış bulunuyoruz şöyle fotoğraflar ve videosu
buda videosu
Arkadaşlar selamlar
Bu. Otorun orninal parçalarının fiyatları ile ilgili bilgi alabileceğim bir site var mı?
dün fuarda acemi bir arkadaşım bu motoru 8000 tl'ye aldı, R25 diye tutturmuştu, 13250 tl ilk gün fiyat almış, sonra 14500 tl demişler, benim dediğim gibi cbr 125 almak zorunda kalmış
Arkadaşlar motorum satılıktırr
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sezona-hizli-ve-karli-girin...araba-takasli-cbr-250-r-201125072/detay
Ilgilenenlere duyurulur...
Arkadaşlar selamlar bu aralar baya sessiz burası başıma gelen birşey den bahsetmek istiyorum.. Bizim. Aynaları tutan kafa kısmında alyan ile açılan vidalar var.. Park ettiğim zaman katlarım hep.. geçen motora bindim sağ aynayı açtım tam solu açacağım oda ne açılmıyor sıkışmış.. Biraz kuvvet uygulayıp ittim hafiften çıt diye bi ses geldi ve ayna kendi kendine sallanıyor.. Aha yalama oldu dedim.. Ki öyle de oldu.. Alet çantasından alyanı aldım Gevşetip çıkartmak istedim fakat sıkıştığı için açılmadı ve alyanın girdiği yer çok kalitesiz köşeleri traşlanıyor ve boşa dönüyor servisi aradım böyle böyle kafaya bağlı olan demirle değişecek 80 tl +50 işçlik dedi şok oldum.. Aynı numarada bi vida bulup tornacı müşterim halletti fakat aynalarımı artık katlayamıyorum.. Sabitler şimdilik.. Siz i uyarıyorum müsait vaktinizde sakin ve nazikçe orayı açın vidanın dişlerini kontrol edin wd40 mı sıkarsınız diş fırçası ile yağlar mısınız bilmiyorum.. Ama o vida çok yalandan bi vida onu çok iyi biliyorum.. Bike parts honda ya bakacağım orjinali orda ne kadar kaça geliyor falan... Başka önerisi olan varsa yada çözümü bilmek isterim.. Kolay gelsin..
http://youtu.be/jTRuXDJBdZU
Fuara gidemeyen arkadaslara 10 dk kısa bir fuar turudur.
selam arkadaşlar uzun bir süre sonra tekrar aranızdayım 2006 model honda cbr 125 imi sattıktan sonra 2012 model 2013 ün ocak ayında almış olduğum motorsikletimi sadece 2 ay kullanma şansım oldu 2013 yılında 1 ay temmuz ayında 2014 temmuz ayında 1 ay kullanabildim uzun süredir üstü örtülü duruyor 3 kere falan anca yıkamışlığım var dağa güneş nedir bilmez geceleri kullanılmıştır genel olarak kısmetse bu yaz yollardayım Buda cıbırım )
Hocam sen ne yaptın ya Makinada parmak izi bile yok Pitbull'u alıp kafese koymak gibi bir şey bu , kullan biraz da kirlensin moralim bozuldu Çiziksiz sürüşler sana.
Arkadaşlar geleneksel hangi yağ konusunu tekrar açmama izin verin.
2.500 km.dir kullandığım (servisin koyduğu) İpone 10/30 full sentetik yağ debriyaj kaçırıyo,sıyırıyo,sektiriyo o kısım kelek. Hele ki ilk viteslerde veya motor sıcak değilken. Ayrıca makina 8bin deviri geçtikten sonra acayip bağırıyor, arada sırada durup yağ seviyesine baktığım olmuştur.
Öneriler üzerine Castrol 10/40 sentetik olmayan yağ denedim. 2 günlük izlenimim, motosiklet traktöre döndü, zangır zangır titriyor. Abartmıyorum Afyonlu arkadaş da söylemişti , elciği geçtim titreşimi benzin deposunda bile hissediyorum. Ama vites geçişleri güzel, vuruntu ,bağırma,çağırma yok.
Şimdi denemediğim (önerilenlerden) tek yağ kaldı. 2 bin km sonra İpone 10/40 yarı sentetik yağı bulabilirsem alıp, deneyeceğim. Daha önceki arkadaşların görüşleri iyiydi. Umarım son nokta olur
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)