Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ocak 2015, 20:05
Afyonlu bir an önce eksikleri tamamlayıp, güle güle motoruna binersin inşallah.
Arkadaşlar canım çok sıkkın. Bugün işe giderken bir yokuşun sonunda motorum stop etti. Dedim ki devir çok düşüktü debriyajı çekmedim ondandır. Sonra denedim marş almadı motor. Sağa yanaştım. Motoru boşa aldım. Tekrar denedim olmuyor :( Enjeksiyon sistemi veya akü şarjı ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü uzun süre yatmadı motor. Ve benzin pompalıyor makina. Kornada farda göstergede bir sorun yok. Marşa bastığımda statörden ses geliyor yani marş motoru dönüyor ama motor çalışmıyor ateşleme olmuyor nedense. Dün temizlik yapmıştım ön dişliyi açıp. Herhangi bir kabloda temassızlığa neden olacak bir şey yapmış olabilir miyim ? Yukarıda bir foto paylaşmıştım. Şu an çalıştığım için düzeldi mi denemedim. Motoru itekleyerek işyerine götürdüm. Statör çok sıcaktı. İlerleyen saatlerde becerebilirsem videosunu çekip koyarım.
Herkese iyi sürüşler
Reklamlar
-
23 Ocak 2015, 20:20
Sokollu adlı üyeden alıntı
Afyonlu bir an önce eksikleri tamamlayıp, güle güle motoruna binersin inşallah.
Arkadaşlar canım çok sıkkın. Bugün işe giderken bir yokuşun sonunda motorum stop etti. Dedim ki devir çok düşüktü debriyajı çekmedim ondandır. Sonra denedim marş almadı motor. Sağa yanaştım. Motoru boşa aldım. Tekrar denedim olmuyor :( Enjeksiyon sistemi veya akü şarjı ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü uzun süre yatmadı motor. Ve benzin pompalıyor makina. Kornada farda göstergede bir sorun yok. Marşa bastığımda statörden ses geliyor yani marş motoru dönüyor ama motor çalışmıyor ateşleme olmuyor nedense. Dün temizlik yapmıştım ön dişliyi açıp. Herhangi bir kabloda temassızlığa neden olacak bir şey yapmış olabilir miyim ? Yukarıda bir foto paylaşmıştım. Şu an çalıştığım için düzeldi mi denemedim. Motoru itekleyerek işyerine götürdüm. Statör çok sıcaktı. İlerleyen saatlerde becerebilirsem videosunu çekip koyarım.
Herkese iyi sürüşler
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Sizin soruna gelince benim aklıma ilk buji kablosu geldi oksitlenmiş veya oynamış olabilir tabii yine de detaylı baktırmak lazım
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
23 Ocak 2015, 20:54
Afyonlu yukarıdaki yorumda bir fotoğraf paylaşmıştım. O kısımda temizlik yaparken veya kapağı takarken bir kabloyu zedelemiş olabilir miyim ? Dişlinin sol altındaki kablo ne kablosu biliyor musun ?
-
24 Ocak 2015, 00:10
Afyonlu yukarıdaki yorumda bir fotoğraf paylaşmıştım. O kısımda temizlik yaparken veya kapağı takarken bir kabloyu zedelemiş olabilir miyim ? Dişlinin sol altındaki kablo ne kablosu biliyor musun ?
Onlardan bişey olmaz fazla yağı suyu benzini falan atar
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
24 Ocak 2015, 00:23
Butun kitapciga baktim bulamadim ama ayaklik müşürünun kablosu olabilir... buarada calistimi makine ?
-
24 Ocak 2015, 00:59
Sayfa 154 de birisi yazmış 'ayaklığın yanındakilerde yağ ve benzin tahliyesi için' bu hortumlardan bi sıkıntı olmaz siz dediğim gibi buji kablosuna falan baktırın ateşleme yapmıyorsa sıkıntı oradadır.
-
24 Ocak 2015, 01:38
ardacik adlı üyeden alıntı
Butun kitapciga baktim bulamadim ama ayaklik müşürünun kablosu olabilir... buarada calistimi makine ?
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Sayfa 154 de birisi yazmış 'ayaklığın yanındakilerde yağ ve benzin tahliyesi için' bu hortumlardan bi sıkıntı olmaz siz dediğim gibi buji kablosuna falan baktırın ateşleme yapmıyorsa sıkıntı oradadır.
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Motor sonunda çalıştı. Bi yarım saat vurdurmayı denedim, olmadı. Park edince marşa bastım çalıştı. Benzini moil diye bir yerden almıştım sanırım bi şekilde tıkanma oldu. Yarın servise gitmeyi düşünüyorum. Sonuçtan sizi de haberdar ederim Herkese iyi sürüşler. Ardacık havalar bozmadan mini tur ile motor muhabbeti yapabiliriz.
Selamlar
-
24 Ocak 2015, 02:04
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Motor sonunda çalıştı. Bi yarım saat vurdurmayı denedim, olmadı. Park edince marşa bastım çalıştı. Benzini moil diye bir yerden almıştım sanırım bi şekilde tıkanma oldu. Yarın servise gitmeyi düşünüyorum. Sonuçtan sizi de haberdar ederim
Herkese iyi sürüşler. Ardacık havalar bozmadan mini tur ile motor muhabbeti yapabiliriz.
Selamlar
Benim makinede serviste yarin sabah gidip alicam dogu batida umraniyede gecen cuma ufak bi kaza atlattim mercedes jeeple bi temas oldu tutanak felan bende bisey yok ama motora eksper yapildi haberleselim ayarlayabilirsek hem tanismis oluruz
-
24 Ocak 2015, 02:13
ardacik adlı üyeden alıntı
Benim makinede serviste yarin sabah gidip alicam dogu batida umraniyede gecen cuma ufak bi kaza atlattim mercedes jeeple bi temas oldu tutanak felan bende bisey yok ama motora eksper yapildi haberleselim ayarlayabilirsek hem tanismis oluruz
Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarm. Ben de aynı durumu yaşamıştım. Park yerinden çıkan bir Kia Sorento egsoza dokundu sola düştü. Tutanak sonrası exper kararı ile egsoz muhafaza ve yolcu ayağı değişti. Ciddi bir şey değildi ama en azından masrafa girmedim. Ben Avrupa yakasındayım. Belki yarın otosevere götürürüm ben de. Karşıya gelirsem sahil boyu sürmek isterim, haberleşiriz
-
24 Ocak 2015, 08:58
Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarm. Ben de aynı durumu yaşamıştım. Park yerinden çıkan bir Kia Sorento egsoza dokundu sola düştü. Tutanak sonrası exper kararı ile egsoz muhafaza ve yolcu ayağı değişti. Ciddi bir şey değildi ama en azından masrafa girmedim. Ben Avrupa yakasındayım. Belki yarın otosevere götürürüm ben de. Karşıya gelirsem sahil boyu sürmek isterim, haberleşiriz
bende avrupa yakasindayim servise oraya goturuyorum motoru alip gelicem calisiyorumda 4 gibi fln cikicam isten haberlesiriz
-
24 Ocak 2015, 17:22
Arkadaslar lastıklerımı degıstırmeyı planlıyorum aslında memnunum hıc sorun yasamadım ama herkes lastık degısımınden sonra cok fark olucagını soyluyor gercekten dedıklerı kadar fark edıyor mu ve lastık marka model verırsenız memnun olurum fıyat yuksek olablır hayatımızdan onemlı degıl sonucta
-
24 Ocak 2015, 17:54
Pirelli Diablo Rosso II bütün formları araştır bir tek bu markayı duyarsın zaten..
-
25 Ocak 2015, 00:18
-
26 Ocak 2015, 20:04
-
26 Ocak 2015, 21:09
Bunu sogukken uyguluyoruz dımı ? ve uyguladıktan sonra yol yapabılırmıyız kı yoksa beklenmelı mı cıdden cok fark etmıs cunku
-
26 Ocak 2015, 21:39
-
27 Ocak 2015, 15:47
melihbebek adlı üyeden alıntı
Bunu sogukken uyguluyoruz dımı ? ve uyguladıktan sonra yol yapabılırmıyız kı yoksa beklenmelı mı cıdden cok fark etmıs cunku
dostum ben sogukken uyguladım sıcakta bir fikrim yok...
Honda CBR250R (2014) Tri color kullanıcısı.
http://instagram.com/canhepkasar
-
28 Ocak 2015, 22:33
merhaba arkadaşlar başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.Ancak 1-2 sorum olacak benim boyum 1.85 ve kilom 69 bu motoru kullanırken zorluk yaşarmıyım ?
-
29 Ocak 2015, 01:35
Boydan ve kilodan kaynaklı yaşamazsın.
-
29 Ocak 2015, 11:30
Ayaklık müşirini kontrol et istersen. zincir kapağını sökerken müdahale etmişsindir belki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler