Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ocak 2015, 00:21
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
En sonunda iphone koyduracaksiniz motora
Bence koymalısın
Reklamlar
-
18 Ocak 2015, 00:57
stronglife adlı üyeden alıntı
Dün geceki adana şehir içi gezi 13 motor karışık
http://www.youtube.com/watch?v=ZEVGcrBBzgs
Kusura bakma, şehir içinde birbirinin önünü kese kese gidip ekipmansız( 600rr lı ) sürüp lastik yakıp motor bağırtıp, yayalar geçerken onları beklemeden önlerinden geçmeye çalışıp sonra motora saygı ve sevgi beklemeyin.
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
18 Ocak 2015, 03:28
94CanRR adlı üyeden alıntı
Kusura bakma, şehir içinde birbirinin önünü kese kese gidip ekipmansız( 600rr lı ) sürüp lastik yakıp motor bağırtıp, yayalar geçerken onları beklemeden önlerinden geçmeye çalışıp sonra motora saygı ve sevgi beklemeyin.
Konuyu nereye bağladın sen öyle ya :D
-
18 Ocak 2015, 14:13
Merhaba arkadaşlar,
motorumda Michelin Pilot Street lastik takılı.Geçen hafta yaptığım gezide virajlara yavaş girmeme rağmen arka teker epey bi kaydı.Gerçi hava epey soğuktu ve rüzgar vardı ama ilk defa böyle bişey olduğu için tedirgin oldum.Lastiklere ön arka 29 psi basıyorum ancak Servise sorduğumda
artçı yokken arka 33 psi ön 29 psi olması gerektiğini söyledi.Bu lastiği kullanan arkadaşlar var mı?
-
18 Ocak 2015, 14:37
soltero adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
motorumda Michelin Pilot Street lastik takılı.Geçen hafta yaptığım gezide virajlara yavaş girmeme rağmen arka teker epey bi kaydı.Gerçi hava epey soğuktu ve rüzgar vardı ama ilk defa böyle bişey olduğu için tedirgin oldum.Lastiklere ön arka 29 psi basıyorum ancak Servise sorduğumda
artçı yokken arka 33 psi ön 29 psi olması gerektiğini söyledi.Bu lastiği kullanan arkadaşlar var mı?
Ben kullanirken on 33 arka 36 basiyodum zaten gidon gozle gorulur sekilde hafifliyo bunu farkedersin kayma gibi bi problemle karsilasmadim ben hic yuksek suratte fln virajlarda cok memnundum
-
18 Ocak 2015, 15:20
soltero adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Motosikletin fabrika çıkışlı lastiklerini değiştirdiyseniz, kullanım kılavuzundaki birimler geçersiz kalır. Yeni lastiğin basınç değerlerini kullanmanız gerekir. Michelin kendi sitesinde CBR 250 için verdiği değerler; ön 30.45 psi, arka 34.8 psi. Bunu, kullanım stilinize, kendi ağırlığınıza, amortisör sertliğine göre birkaç birim aşağı ya da yukarı alabilirsiniz.
-
18 Ocak 2015, 20:36
Çok teşekkürler aldığım lastikçiye de sordum ön-arka 30 dedi ..neden alırken sitesine bakmak aklıma gelmedi ki
-
19 Ocak 2015, 00:55
Merhabalar, bir kaç gün sonra nasip olursa dükkan kiralayarak motorumu oraya koymayı planlıyorum. Ben motorumun bakımlarını kendim yapmakdan hoşlanıyorum ama şöyle bı sıkıntım var dükkanın zemini dümdüz biliyorsunuz ki ayaklık da dik açıda duruyor o yüzden arka sepha almak istiyorum ama motoru koyarken kimi zaman yanımda kimse olmaz tek başına da sehpa ya almak zor olur diye düşünüyorum. Bu konuda farklı bir düşüncesi olan veya da değişiklik bir sistem önerisi olan var mı??
-
19 Ocak 2015, 03:06
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Merhabalar, bir kaç gün sonra nasip olursa dükkan kiralayarak motorumu oraya koymayı planlıyorum. Ben motorumun bakımlarını kendim yapmakdan hoşlanıyorum ama şöyle bı sıkıntım var dükkanın zemini dümdüz biliyorsunuz ki ayaklık da dik açıda duruyor o yüzden arka sepha almak istiyorum ama motoru koyarken kimi zaman yanımda kimse olmaz tek başına da sehpa ya almak zor olur diye düşünüyorum. Bu konuda farklı bir düşüncesi olan veya da değişiklik bir sistem önerisi olan var mı??
sehpadan kastın padok ise, onun için başka birine ihtiyacın yok, motoru normalde bıraktığın gibi ayaklığı açık vaziyetteyken arka kısma padoğu takıp kaldıracaksın.
-
19 Ocak 2015, 13:14
Arkadaşlar hangi marka yağ kullanıyorsunuz ? Yağ bakımı + Yağ filtresi değişimi yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum..
-
19 Ocak 2015, 13:46
Marka olarak Hondanın kendi yağı var onun dışında Motul ürünleri iyidir ama kitapçıkdaki değerlere bakmadıysan bi göz atabilirsin.
-
19 Ocak 2015, 13:56
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
sehpadan kastın padok ise, onun için başka birine ihtiyacın yok, motoru normalde bıraktığın gibi ayaklığı açık vaziyetteyken arka kısma padoğu takıp kaldıracaksın.
Benim dediğim normal arka sehpa abi senin dediğin sanırım ortadan takılıyor. O bana biraz pahalıya patlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
TarkanHappy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hangi marka yağ kullanıyorsunuz ? Yağ bakımı + Yağ filtresi değişimi yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum..
Hocam 2 sayfa geri gidersen konuşmuştuk ordan bakabilirsin
-
19 Ocak 2015, 15:35
Karalý adlı üyeden alıntı
@xcom servisi ucuz denilen honda bumu bana pahalý geldi
Karalı kardeşim valla bende anlamadım.. 2-3 yıl öncesine kadar öyle idi sanırım...
-
19 Ocak 2015, 15:58
Benim dediğim normal arka sehpa abi senin dediğin sanırım ortadan takılıyor. O bana biraz pahalıya patlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Hocam 2 sayfa geri gidersen konuşmuştuk ordan bakabilirsin
benim dediğim şu zımbırtı
-
19 Ocak 2015, 16:28
Karalı adlı üyeden alıntı
@xcom servisi ucuz denilen honda bumu bana pahalı geldi
Siz böyle söyleyince Kawasaki'de bu iş kaça patlar acaba diye düşündüm. Google'da ninja 250 balata yazınca karşıma çıkan ilk sayfada sadece balata fiyatının 290 TL olduğunu gördüm. Kawasaki'de balataya vereceğiniz parayla Honda'da işçilik, yağ ve filtre değişimi yapabiliyorsunuz. Fiyatlar keşke daha ucuz olsa tabii ama bence çok da pahalı değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Ben bu standların iki kişi ile kullanılması gerektiğini sanıyordum. Şimdi Youtube'da videolara baktım. Tak başına da oluyormuş. Güzel bilgi oldu. Bir ara gidip padok alayım ben o zaman
-
19 Ocak 2015, 17:00
mucoist adlı üyeden alıntı
Siz böyle söyleyince Kawasaki'de bu iş kaça patlar acaba diye düşündüm. Google'da ninja 250 balata yazınca karşıma çıkan
ilk sayfada sadece balata fiyatının 290 TL olduğunu gördüm. Kawasaki'de balataya vereceğiniz parayla Honda'da işçilik, yağ ve filtre değişimi yapabiliyorsunuz. Fiyatlar keşke daha ucuz olsa tabii ama bence çok da pahalı değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Ben bu standların iki kişi ile kullanılması gerektiğini sanıyordum. Şimdi Youtube'da videolara baktım. Tak başına da oluyormuş. Güzel bilgi oldu. Bir ara gidip padok alayım ben o zaman
usta internetten alacak olursan bana da haber et. bana da lazım ucuz yollu bişi
-
20 Ocak 2015, 10:51
Valla ben kriko ile kaldırıyorum arka lastiği zincir temizlemek ve yağlamak için 10 saniye
-
20 Ocak 2015, 12:25
yaso2867 adlı üyeden alıntı
Valla ben kriko ile kaldırıyorum arka lastiği zincir temizlemek ve yağlamak için 10 saniye
Oda bi çözüm ama sabah dan akşama kadar durmaz o şekilde motor ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
usta internetten alacak olursan bana da haber et. bana da lazım ucuz yollu bişi
Abi şuna bakabilirsin
-
20 Ocak 2015, 16:47
Arkadaşlar,
Daha yüksek cc'li bir makine almak için yaklaşık 7000km'dir bende olan ve gözüm gibi baktığım makinemi satıyorum.
Aslında hiç çkartmak istemiyorum elden ama gelecek olan yeni motoru düşündükçe de aklıma hakim olamıyorum :D
Sahibinden ilan no: 196310320
Motora yıllarca binecekmiş gibi baktım.
Diablo Rosso II lastikler var üzerinde.
10bin km oldu yeni sürekli sürdüğüm için.
2012 - Çift renkli model.
İlgilenenler ilandan ulaşabilir.
Herkese iyi sürüşler kışın dikkatli olun.
-
20 Ocak 2015, 19:27
Selam arkadaşlar.
Honda cbr 250 r aramaktayım 7.500 - 8.000 TL'ye kadar.
Satanların irtibata geçmesi rica edilir.
Keyifli forumlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler