Crf 250 l motorum az kmli temiz olmak sartiyla takasa aciktir193380046 nolu ilanda
Crf 250 l motorum az kmli temiz olmak sartiyla takasa aciktir193380046 nolu ilanda
125r gitti 250 geliyor beyler yerimi ayırtın
Beyler Geçici ehliyet belgesi Diye bir şey var mı ?
Merhaba arkadaşlar 2013 cbr ile aranıza katıldım sonunda bende herkeze selamlar müsait olduğunuzda fotoğraf nasıl atılıyor yardımcı olursanız sevinirim
Geçen michelin yakıyorum
video link
Bunlarda benim bebeklerim arkadaşlar
https://m.facebook.com/1000057094680...3Du_g_1g&mdf=1
Beyaz ampul kullanan birisi bana mesaj ile ulasabilir mi?
eveett benim motordan gelen tıkırtı sizde de varmı acaba ? Acayip sinirim bozuldu yağını balını değiştiririm sürekli 18 bin bakımdan yeni çıktı hatta ne sebebiyet vermiş yada neden kaynaklı geliyor bu ses anlamış değilim.. bilgi verirseniz çok memnun olurum..
http://www.youtube.com/watch?v=l8SDe...ature=youtu.be
Âmin arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Sonunda başardım
Hocam sürekli olarak gelen bi tıtırtı sesi yok sanırım.. Bana daha çok dinlediğim kadarıyla 3-5 saniye aralıklarla tık tık tık diye 2-3 kere bi ses geliyor sonra kesiyor.. 3-5 saniye aralıklarla böyle bi ses geliyo sanki.. Tabi videodan anladığım kadarıyla.. Nasıl birşey olduğunu bi tarif et istersen..
Birde motor ısınınca ses gidiyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin..
Hayallerime Sürüyorum.
Amin kardeşim allah kimseye kaza bela vermesin
Slm 2013 model 7650 km bir cbr ile bende aranıza katıldım. On cam puig veya double faydali mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Motorunda Michlen Street Pilot lastik var.kullanan var mı bu lastikten? Yorumlarını alabilir miyim.
@Mitoqondri hocam sürekli yok aynen duyduğunuz gibi.. Daktilo gibi.. gösterge panelinin oraya tutunca daha da belirgin ses o yüzden uzun tuttum videoyu biraz.. Sonuna kadar izleyip dinlerseniz daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz..Kulaklıkla dinleme ihtimaliniz varsa daha net duyarsınız..
Motoru düz vaziyette tutunca da aynı sadece ayaklıkta yapıyor diye düşündüm değişen bir şey yok.. Isı göstergesi 3. Kademeye geldikten 7 dk sonra ses kesilmekte.. Tahminimce 70-80 derecede ısınınca topluyor kendini.. Ama gidişte herhangi bi sıkıntı yok.. Anlamadım bi türlü canım acayip sıkkın..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)